Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר הרציף למען האמת נחשב למתקדם וטוב יותר מן הגיר האוטומטי ה"טיפש".

אין שום מניעה לרכוש גיר רציף. היה לי כזה באודי הקודמת ומאוד נהנתי ממנו.

בגלל שזהו תצורה פחות נפוצה - וגם סיפורי צ'יזבטים על כמה כאלו שהיו פחות אמינים - גרמו לכל מיני "מביני עניין" לומר דברים כמו זה שהוא פחות טוב. בגדול הוא חסכוני יותר בדלק, הנסיעה חלקה ונעימה יותר - בכל מצב.

את הסוויפט תפסלי - לא אהבת וגם הדגם החדש קצת פחות מומליץ בגלל מנוע חלש.

יאריס - סה"כ מדובר בדגם החדש, אבל תצפי לרכב פשוט, אמין מאוד ועם שוק יד 2 מאוד טוב בעתיד. אני אישית לא כל כך אוהב אותה, היא מרגישה לי מאוד זולה ולא נהנתי לשבת ברכב. אם כבר יאריס הגרסה ההיברידית מאוד מומלצת.

SX4 - רכב שהמון אוהבים אותו - קצת מיושן - אני חייב להזהיר אותך לגבי הרכב הזה - מכיוון שמדובר במכונית משפחתית - כל העלויות הסובבות יהיו מעט יותר גבוהות, הן צריכת הדלק, הטסט, הטיפולים, החלפים - בקיצור הכל. אם לא אכפת לך לשלם קצת יותר גם בקנייה וגם לאורך האחזקה - תתחדשי.

אלטרנטיבות שלא הוזכרו - או הוזכרו אבל יש לי מה להוסיף :lol:

1. הונדה גאז' - גם כאן בעיקר הגרסא ההיברידית.

2. קיה ריו -סופר מיני - סופר מאובזרת - לטעמי אחת הקניות היותר טובות כרגע בשוק הסופר מיני - לרעתה עומד שילוב מנוע + גיר קצת בזבזן - תצפי לצריכת דלק קצת גבוה יותר מהאיגניס, פרט לכך, ובמידה ואת לא עושה הרבה ק"מ בשנה - ממש שווה לשקול.

3. I20 - אחות רחוקה של הריו - גם כן, רכב מאובזר, מנוע קצת יותר צמא, עסקה לא רעה, רכב אמי, עלויות טיפולים שוטפות די זולות.

4. פולו - תוותרי. הגרסה של ה-TSI+DSG מתומחרת גבוה מדי, הרכב לא מזדקן מספיק טוב, יבואן ליצן, כמו שאמרו לך, אל תיכנסי לשם.

פורסם
הגיר הרציף למען האמת נחשב למתקדם וטוב יותר מן הגיר האוטומטי ה"טיפש".

אין שום מניעה לרכוש גיר רציף. היה לי כזה באודי הקודמת ומאוד נהנתי ממנו.

בגלל שזהו תצורה פחות נפוצה - וגם סיפורי צ'יזבטים על כמה כאלו שהיו פחות אמינים - גרמו לכל מיני "מביני עניין" לומר דברים כמו זה שהוא פחות טוב. בגדול הוא חסכוני יותר בדלק, הנסיעה חלקה ונעימה יותר - בכל מצב.

את הסוויפט תפסלי - לא אהבת וגם הדגם החדש קצת פחות מומליץ בגלל מנוע חלש.

יאריס - סה"כ מדובר בדגם החדש, אבל תצפי לרכב פשוט, אמין מאוד ועם שוק יד 2 מאוד טוב בעתיד. אני אישית לא כל כך אוהב אותה, היא מרגישה לי מאוד זולה ולא נהנתי לשבת ברכב. אם כבר יאריס הגרסה ההיברידית מאוד מומלצת.

SX4 - רכב שהמון אוהבים אותו - קצת מיושן - אני חייב להזהיר אותך לגבי הרכב הזה - מכיוון שמדובר במכונית משפחתית - כל העלויות הסובבות יהיו מעט יותר גבוהות, הן צריכת הדלק, הטסט, הטיפולים, החלפים - בקיצור הכל. אם לא אכפת לך לשלם קצת יותר גם בקנייה וגם לאורך האחזקה - תתחדשי.

אלטרנטיבות שלא הוזכרו - או הוזכרו אבל יש לי מה להוסיף :lol:

1. הונדה גאז' - גם כאן בעיקר הגרסא ההיברידית.

2. קיה ריו -סופר מיני - סופר מאובזרת - לטעמי אחת הקניות היותר טובות כרגע בשוק הסופר מיני - לרעתה עומד שילוב מנוע + גיר קצת בזבזן - תצפי לצריכת דלק קצת גבוה יותר מהאיגניס, פרט לכך, ובמידה ואת לא עושה הרבה ק"מ בשנה - ממש שווה לשקול.

3. I20 - אחות רחוקה של הריו - גם כן, רכב מאובזר, מנוע קצת יותר צמא, עסקה לא רעה, רכב אמי, עלויות טיפולים שוטפות די זולות.

4. פולו - תוותרי. הגרסה של ה-TSI+DSG מתומחרת גבוה מדי, הרכב לא מזדקן מספיק טוב, יבואן ליצן, כמו שאמרו לך, אל תיכנסי לשם.

תודה, עזרת לי עם הגיר הרציף.

לפחות צמצמתי התלבטות ולמרות שהSX נראית כדאית (מחיר נמוך של אוטו מקבוצה גבוהה יותר) מול מחיר היאריס , כרגע הנטיה לטויוטה.

הוצאות הנילוות יהיו יותר גבוהות ברכב הגדול יותר? למרות שסוזוקי נחשב ללא בזבזן הן בדלק והן במסביב?

,

• תוכן חדש...