Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

צריך לחדש תוך שבוע את המקיף ל107 בת שנה.

נהג יחיד מעל גיל 30.

מבקש ממי שביטח פג'ו 107 בזמן האחרון (מקיף) ירשום כמה עלה לו..

יש לי הצעה דרך "חבר" : 3830 ש"ח בתנאי שאין לי אף תביעה. לא יודע אם זה טוב או סביר, אבל,

השתתפות עצמית- כרגע אני משלם 650 במוסך הסדר או 1350 במוסך אחר ונראה לי גבוה מאד.

מה יש בשוק?

תודה

איתן

פורסם

יש לי 107 ידנית שנת 2011. אני גם מעל 30 ולא היו לי תביעות או עבירות תנועה. אני גר בראשון (זה משנה מבחינת הביטוח איפה אתה גר).

אני משלם 2450 למקיף שכולל כל נהג מעל גיל 24. ההשתתפות העצמית היא קצת גבוהה יותר 1950 לצד ב' ו 1350 לצד ג'. הפוליסה מכסה עד מיליון וקצת.

הביטוח הוא של הפניקס דרך סוכנות מדנס.

פורסם
יש לי 107 ידנית שנת 2011. אני גם מעל 30 ולא היו לי תביעות או עבירות תנועה. אני גר בראשון (זה משנה מבחינת הביטוח איפה אתה גר).

אני משלם 2450 למקיף שכולל כל נהג מעל גיל 24. ההשתתפות העצמית היא קצת גבוהה יותר 1950 לצד ב' ו 1350 לצד ג'. הפוליסה מכסה עד מיליון וקצת.

הביטוח הוא של הפניקס דרך סוכנות מדנס.

בוקר טוב.

2450 זה מקיף שכולל את החובה?

או שזה 2450+ החובה?

תודה

איתן

• תוכן חדש...