Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע 5-40 סינטטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Castrol Magnatec 5W40 C3 - סינטטי מלא

Castrol Magnatec 5W40 OE - חצי סינטטי

Valvoline SynPower 5W40 - סינטטי מלא

ENI (Agip) i-Sint 5W40 - טכנולוגיה סינטטית

LM 5W40 - טכנולוגיה סינטטית

Mobil 1 5W40 - סינטטי מלא

חלק מהשמנים שהוזכרו כאן ניתן לרכוש באוטוסטור, http://www..autostore.co.il

אני רכשתי שם ויכול להגיד שיש מחירים טובים ומשלוח מהיר אבל אין שם MOBIL.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה להסתבך - GULF 5W40 שמן מעולה סינטטי מלא עומד בכל התקנים הכי מחמירים, ברמה הכי גבוהה, בדיוק כמו MOBIL TOTAL CASTROL וחבריהם

עולה 90 שקל לגלון, תמיד, בלי כאילו מבצעים

מספיק עם כל הפלצנות הזו סביב מותגי שמן

שימו את הכסף שלכם במקום יותר מוצלח

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
למה להסתבך - GULF 5W40 שמן מעולה סינטטי מלא עומד בכל התקנים הכי מחמירים, ברמה הכי גבוהה, בדיוק כמו MOBIL TOTAL CASTROL וחבריהם

עולה 90 שקל לגלון, תמיד, בלי כאילו מבצעים

מספיק עם כל הפלצנות הזו סביב מותגי שמן

שימו את הכסף שלכם במקום יותר מוצלח

אתה צודק בהחלט. שים את הכסף שלך על צריכת דלק גבוהה יותר כי יש לך שמן חרא, על טיפולים כי עוד ועוד חלפים נהרסים כי השמן חרא. אתה באמת משווה בין קסטרול ומוביל מול טוטאל?

פורסם
אתה צודק בהחלט. שים את הכסף שלך על צריכת דלק גבוהה יותר כי יש לך שמן חרא, על טיפולים כי עוד ועוד חלפים נהרסים כי השמן חרא. אתה באמת משווה בין קסטרול ומוביל מול טוטאל?

למה להתעצבן ככה על הבחור? יכול להיות שיש לו רכב מיושן ולא אכפת לו כ"כ סוג השמן. לדוד שלי יש פג'ו 306 97 כל כמה חודשים הוא קונה שמן מפירמה שונה או עלומה העיקר הכי זול בחנות והרכב כבר מעל 220K ונוסע סבבה. כמובן שאני כמוך מקפיד על חומרים איכותיים ומקוריים אבל לא כל האנשים כך!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

איפה הוא כתב שהוא שם שמן חרא?

פורסם
Castrol Magnatec 5W40 C3 - סינטטי מלא

Castrol Magnatec 5W40 OE - חצי סינטטי

Valvoline SynPower 5W40 - סינטטי מלא

ENI (Agip) i-Sint 5W40 - טכנולוגיה סינטטית

LM 5W40 - טכנולוגיה סינטטית

Mobil 1 5W40 - סינטטי מלא

חלק מהשמנים שהוזכרו כאן ניתן לרכוש באוטוסטור, http://www..autostore.co.il

אני רכשתי שם ויכול להגיד שיש מחירים טובים ומשלוח מהיר אבל אין שם MOBIL.

אני משתמש ב-Valvoline SynPower 5W-40 MST, ניתן לקנות דרך אוטוסטור.

Mobil Super 3000 X1 5W-40 ראיתי היום במקרה למכירה בתחנות דלק של 'דלק'.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מה זהה? אתה רומז שקונצרן השמנים TOTAL מייצר חרא של שמנים? אז גם שמני ELF שעושים חיים במירוצי הפורמולה הם חרא של שמנים? אתה מגזים כאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש בפ"ת חנות אחת(סמוך לצומת סגולה) שמוכרים בה מוביל 1 סופר 3000 5W-40. עולה 150 שקל.

קניתי לפני חודשיים ממנו גלון אחד ואני מניח שמאז יש לו עוד למכירה. בוודאות אני אומר שיש לו.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תמשיכו לחיות בסרטים ולהעשיר את הגנבים.

הם מביאים לפה את הסחורה ב 20 שקל לגלון.

תבדקו מה המחירים של השמנים האלה באתרים בחול - בחצי מחיר מגיע עד הבית.

לטוטאל יש שמנים מעולים, לא פחות טובים ממוביל ובטח שלא פחות טובים מקסטרול, אבל גם טוטאל אני לא ממליץ לקנות, בגלל המחיר - מיובאים על ידי לובינסקי - חלק מקנוניית הגנבים.

גאלף שמן מעולה, הולנדי, עומד בכל התקנים, יבואן הוגן, מחיר טוב, שלום על ישראל.

http://www.gulfoilltd.com/

ולמען הסר ספק, אני מקפיד מאד על כל החלפים והנוזלים שנכנסים לרכבים שלי. שם רק מקורי או שווה ערך, לא זבל בזול ולא "משופר".

טיפלתי בעבר גם במוביל וגם בטוטאל - שמנים מעולים. גאלף לא פחות טוב והרבה יותר זול.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

על שמני GULF לא יצא לי לקרוא ולא לראות מבחנים - כך שאני לא רוצה לקבוע עובדות, למרות שמחיר השמן מעלה בי ספק גדול לגבי איכות השמן.

לגבי TOTAL - לא אמרתי שהם חרא - רק שבמבחנים, בכל המבחנים, שאני ראיתי וקראתי הם נמצאים הרבה מתחת ל- CASTROL, VALVOLINE, RP, RED LINE, MOCIL - בגרסאות הבכירות שלהן. ותעשה לי טובה, אל תשווה לעולם בין שמן מרוצים לשמן יום-יומי שיש בגולף או ב- STI שלך ושלי...

פורסם
יש בפ"ת חנות אחת(סמוך לצומת סגולה) שמוכרים בה מוביל 1 סופר 3000 5W-40. עולה 150 שקל.

קניתי לפני חודשיים ממנו גלון אחד ואני מניח שמאז יש לו עוד למכירה. בוודאות אני אומר שיש לו.

יש הרבה חנויות סמוך לצומת סגולה. יש לך טלפון , שם או כתובת מדוייקת ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

MOBIL 3000 זה ממש לא MOBIL1. זה שני שמנים עם איכויות וצמיגויות שונים בהחלט.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש רמות שונות של שמן סינטתי לא כל דגם הוא סינטטי מלא, לכן תשימו לב טוב טוב בין איזה שמנים אתם מבצעים השוואה.

השמנים של קסטרול מעולים ונמכרים במחיר לא רע בארץ

• תוכן חדש...