Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה יש לי רכב בצבע לבן והצבע בגג מכסה מנוע ופגש דהה מאוד

צבע עולה יקר לעשות רוצים 1500 שקל אז ברצוני להתיעץ האם יש מדבקה או מדבקת קרבון בצבע לבן שאפשר להדביק למכסה מנוע גג ופגוש? ואם כן מה המחיר ואם אפשר קישור לאיבי להזמין

פורסם

לפי מה שאני יודע אין אפשרות להדביק ויניל על צבע שרוף, תנסה לעשות פוליש ווקס איכותי יש מצב יועיל+.

בנוסך אם תרצה הדבקה איכותית בארץ זה יעלה כמו הצביעה ואפילו יותר.

פורסם

הצבע שרוף ויש גם שריטות קטנות בצבע מפוליש לא מקצועי שעשו

ולהשקיע סכום של כמעט 2 אלפיות לצבע אין לי

אין פיתרון שאפשר להזמין מאיבי בצבע לבן ולהדביק על המכסה מנוע גג ופגש

אני יעשה את העבודה בעצמי יש לי ידיים טובות

פורסם

500 שקל? לכזו צביעה 500 ש"ח זה חומרים סוג ב'. צבע לבן איכותי יעלה 220 לליטר בערך (לא מאמין שפחות, אני יכול לברר), פריימר יעלה 180-250, אם הבחור רוצה לכה HS איכותית אז הוא יוסיף עוד 200-300 לליטר עם המקשה. זה לפני טינר, וללא אקדח צבע, פילטרים ושאר מוצרים היקפיים כמו ניירות שיוף.

צביעה באמצעות צבע בפחית יוכל להוזיל דרסטית את העלות, אבל איכות חומרי הגלם פחותה בד"כ.

פחית צריכה לעלות כ70 ש"ח, כאשר צריך לפחות שתיים מכל שכבה (פריימר, צבע, לכה). 6*70 זה 420. לפני הכנה לצבע.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...