Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הלילה מישהו ניסה כנראה לפרוץ לרכבי (או סתם לעשות נזק), הוא פשוט שבר את החלון האחורי, כנראה עם בקבוק בירה (כל הרכב מלא סימנים של בירה). הזמנתי ניידת משטרה והם גם מצאו את הבקבוק ואת שבריו. מזל שהחלון היה מושחר (עם מדבקה) ולכן הוא לא התנפץ לגמרי, מה גם שבאמת שאין מה לגנוב מרכבי (אין שום מערכת או משהו דומה).

ברשותי כמובן ביטוח מקיף כולל שמשות. השאלה היא האם יש ביכולתי להתעקש מול חברת הביטוח על חלון מקורי ולא חליפי? אציין כי הרכב עוד לא שנה על הכביש (בסה"כ תשעה חודשים).

המון תודה והמשך סופ"ש נעים לכולם.

01.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אני חושב שישימו לך מקורי בין כך או כך.

לאבא שלי ניפצו פעם את החלון בקשקאי שלו (איזה ילד, תפסתי אותו אחרי זה.) והיה לאבא שלי חלון מושחר מקורי מהחברה, וקיבלנו אומנם חלון מקורי אך לא מושחר.

היינו יכולים להתעקש על מושחר, אבל אבא שלי באותו היום התבאס כל כך שלא שם לב שזה לא מושחר אפילו.

הרכב שנת 2011, זה קרה איזה 4-5 חודש אחרי שקנינו את הרכב.

לפי טענתו של הילד, איזו ילדה קראה לאימא שלו "פרוצה" והוא לא כל כך הסכים איתה. וככל הנראה הוא לא צלף כל כך טוב.

פורסם

תודה על התגובה.

אגב, הרגע התקשרו אליי מאיתוראן (יש ברכב איתוראן סייף) ואמרו שברגע זה מישהו משחק עם המחשב של הרכב. מיד רצתי לרכב אבל לא ראיתי כלום, הרכב נעול וסגור. באיתוראן אמרו לי שזו כנראה קריאת שווא. לא יודע, צירוף המקרים הזה נראה לי יותר מדי הזוי...

בכל אופן, הלילה אשן עם השלט של אזעקה הביפר ליד האוזן (בלילה האחרון הוא היה רחוק ממני, ואם הוא צפצף אז כנראה שלא שמעתי אותו, לצערי).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...