Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר חתול החליט בשניה האחרונה לחצות בריצה, הABS עבד כמו שצריך וקלטתי אותו כשהוא התחיל את הריצה מימין לשמאל.

הרכב עצר כמו גדול תוך כדי שהחתול בלי לעצור רץ להנאתו, דיי מהר יש לומר וסיים את המסלול ללא פגע (נראה לי הוא לא שם לב אפילו שהיה בסכנת חיים).

במקרה של הבוסית שלי , נדרס כלב. לטענתה הכלב נכנס בריצה בין הגלגל הקידמי לאחורי מבלי שהיא שמה לב עד ששמעה את המכה.

אני חשבתי שזה לא הגיוני, אינסטיבית גם הכלב הטיפש ביותר, גם אם הוא נבהל ממשהו להיכנס לתוך גוף ברזל בתנועה קצת נראה לי מוזר.

אני מהמר על כך שהוא חצה לפני הרכב בשניה האחרונה, והבוסית שלי בהדחקה כדי לא להרגיש אשמה ולהודות שהיא מעופפת קצת בנהיגתה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לי פעם כלבה אחת ממש ארבה מאחורי השיחים ושהתקרבתי עם האוטו היא פשוט זינקה לכיווני.

למזלה נסעתי ממש ממש לאט.

אחרי שלקחתי אותה לוטרינר ואיתרתי את הבעלים הם ממש לא היו מופתעים.

יש גם כלבים עם הפרעות אישיות וכל מיני תופעות מוזרות.

פורסם

למה מעופפת? רוב מקרי דריסת בעלי חיים נעשית לא באשמת הנהג, לא תמיד יש אפשרות לבלום בזמן או אפילו לראות חתול קטן שמתקרב בריצה לתוך הרכב שלך.

בעלי חיים רואים דרך פנוייה ורצים כדי לחצות אותה, הם אינם מודעים למרחק שהרכב שלך יעבור בכמה שניות האלו.

גם לצערי יצא לדרוס חתול בכביש בין עירוני במהירות של 90 קמ"ש, ולא היה לי שום סיכויי להגיב לפני שעליתי עליו.

ד"א, העונש על המעשה היה נזק כבד לביטנה של הכנף שפשוט התפרקה לחתיכות, וכל החלק התחתון של הטמבון שנעקר ונשבר, ממש מפליא הנזק שיכול להיגרם ע"י גור חתולים, תאר לך כלב במשקל 20-30 קילו שמתנגש בך כשאתה במהירות של 90 קמ"ש, כבר שמעתי על מקרים של נזק כבד למערכות במנוע, פתיחת כריות אוויר, ופיצוץ הרדיאטור וכל מה שלפניו כולל הפנסים.

מאחל לכולנו שלא נדע.

פורסם

גם לי יצא לדרוס חתול במהירות גבוהה שקפץ לכביש, הוא עף באוויר, ואף פעם לא נחת :roll:

הוא עף לגובה מטורף ושיצאתי מהרכב לחפש אותו הוא פשוט לא היה בשום מקום, אני מתחיל לחשוש שהוא עף על גג של בניין או משהו.

וברגע שיהיה לך אופנוע, כלומר - אם יהיה לך אופנוע, כל כלב יהפוך לאויב מספר אחד שלך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
תאר לך כלב במשקל 20-30 קילו שמתנגש בך כשאתה במהירות של 90 קמ"ש, כבר שמעתי על מקרים של נזק כבד למערכות במנוע, פתיחת כריות אוויר, ופיצוץ הרדיאטור וכל מה שלפניו כולל הפנסים.

מאחל לכולנו שלא נדע.

קרה לי מקרה כזה,הכלבה שלי החליטה לצאת מהשער ולעבור את הכביש,הגיע רכב(מיצובישי לנסר שנתון 98 ככה נראה לי-המראה הישן ישן) ופשוט פגע בה, היא עפה כמה מטרים על הכביש, הרכב חטף עיקום של כל הטמבון הקידמי וברח מהמקום!!!

למזלנו הכלבה פשוט קמה אחרי כמה שניות,התנערה וחזרה פנימה הביתה,הפציעה היחידה שקרתה לה זה שריטה מתחת לשפה התחתונה משיפשוף על הכביש-יום למחרת לקחנו אותה לוויטרינר והוא אמר שאין שברים והיא בסדר גמור..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני חשבתי שזה לא הגיוני, אינסטיבית גם הכלב הטיפש ביותר, גם אם הוא נבהל ממשהו להיכנס לתוך גוף ברזל בתנועה קצת נראה לי מוזר.

מדובר בבעל חיים אין לו את התובנה לדעת מה יכל להגרם לו אם הוא יפגע מרכב חולף בכל מהירות.

אפשר לראות זאת גם בספארי בשטח הפתוח בו בעלי חיים חוצים את הכביש ואף נעצרים על שטח הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכלב שלנו פעם השתחרר לאשתי מהרצועה ועף כמו טיל ישר לכביש סואן ובין גלגלים של מכונית.

אבל היה לו יותר מזל משכל. הוא כלב קטן וחוץ ממכה קטנה בראש מגחון הרכב, לא קרה לו כלום.

מאז הוא מפחד מרעשים של מכוניות, אבל אין לי ספק שהוא לא הפיק שום לקח מהמאורע. אנחנו לעומת זאת החלפנו את הרצועה לרתמה שהוא לא יכול להשתחרר ממנה.

הרכב חטף עיקום של כל הטמבון הקידמי וברח מהמקום!!!

יש לך מזל שהוא ברח. אם הוא היה נשאר הוא כנראה היה תובע אותך על הנזק שנגרם. האחריות היא עליך כבעלים של הכלב והרשלנות היא שלך.

פורסם

הכלבה שלי התנגשה 3 פעמים ברכב ויצאה כאילו שום דבר לא קרה. אחת הפעמים היא פשוט רצה לעבר מכונית שנסעה ממולה, מבחינתה היא טנק ושום דבר לא ירמוס אותה (משפט המוטו שלה זה קשה יש רק בגזר וגם את זה אני אוכלת).

בעצם הדבר היחיד שהיא חוששת מפניו זה משאיות ממש גבוהות. (זאת אומרת לא רצה לעברם אבל ללכת לידם ממש אין לה בעיה).

ומדובר בגולדן כלבים סופר אינטליגנטיים.

כנראה זה מה שמבדיל את האדם משאר בעלי החיים. החשיבה קדימה בכמה דרגות זמן, התכנון הנכון כיצד ואיך, הבחינה בדבר חדש שטרם נראה ודרכי פעולתו ולימוד עצמי.

עריכה: תגובה של אשמתך שהכלב ברח וכו'... כנראה לא היה לו כלב בינוני +, התרחישים האלו קורים כמה פעמים בשנה וזה בלתי נמנע. (או שהוא פשוט לא יוצא מספיק עם הכלב)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה בהחלט עלול לקרות ועדיין, אם הכלב רץ לכביש וכתוצאה מכך נגרמת תאונה והעניין מגיע לביהמ"ש- לרוב בית המשפט פוסק כי האחריות היא על בעל הכלב.

פורסם

למה נועדו 9 הנשמות של החתולים:

1)לריצת התאבדות בכביש.

2)למלחמת חתולים.

3)לקפוץ בהפתעה מתוך פחי הזבל.

4)למלחמת כלבים.

5)לטיפוס על עצים גבוהים.

6)לשבת על מכסה המנוע/גג הרכב/חימום בתוך מכלולי המנוע.

8)להכניס את הראש לכלי/מלכודת, ללא מוצא.

9)ונשמה אחת, כי צריך להמשיך לחיות...:lol:

פורסם

ואני חושב שאפשר בהחלט לנהוג גם בלי לפגוע בבעלי חיים מכל סוג שהוא,לפחות ב 99% מהמקרים. אנו מאשימים מראש את בעל החיים על "טפשותו" והתפרצותו לכביש כי זה נוח לנו. אני גר בגליל ובלילה יש גם שועלים וחזירים שחוצים את הכביש, נוהג כבר 46 שנה, ומעולם לא פגעתי אפילו בצב. זה לא בגלל שאני נהג יותר טוב, זה בגלל מודעות.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

קרה לי מקרה ממש לא מזמן שכלב התפרץ לי לכביש אבל לא בריצה אלא בדילוגים איטיים

למזלי הצלחתי לעצור והוא ממשיך בשלו.

הכלב היה לי מוכר מאוד והסתבר שהוא של חבר שלי, שאותו ראיתי על המדרכה עם פרצוף של: "לאאאאאאאאאאאאאא"

שאלתי אותו מה נסגר עם הכלב הטיפש שלו והוא אמר שהכלב כבר חירש - פינצ'ר זקן.

המזל שבאותו יום נסעתי יותר לאט מבד"כ

פורסם

שלשום אני נוסע לי לתומי באחד הרחובות בבאר שבע, פתאום אני קולט באמצע הכביש צב חוצה.

עברתי אותו, ואז עצרתי, נתתי רוורס, ואספתי אותו.

שחררתי אותו במקום רחוק מכביש עם קצת ירוק(בכל זאת מדבר).

הוא מצידו הודה לי באמצעות שלולית על שטיח הרכב.

:lol:

• תוכן חדש...