Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהאירופאים יחכו עם הסנקציות על הבנקאות במשך חודש-חודשיים, עד שנסיים להוציא את הכסף. 

הדאגה העיקרית היא טיסות. אם יחסמו את הטיסות לאירופה כמו שעשו עם רוסיה, יהיה הרבה יותר קשה למשפחה לבקר. נראה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
בתאריך 19.5.2025 בשעה 17:12, farkash7 כתב:

אני מאמין שאם היה כפתור קסם שב-8.10 היה מעלים את חמאס, חיזבאללה איראן ואפילו החותים (שלא ידענו על קיומם) והיו נותנים אותו לביבי הוא היה מחביא אותו בארון ולא לוחץ עליו.

אני התחלתי לחשוש שנתניהו מחבל במהלכי המלחמה כבר כחודש אחרי הטבח (ואני מן הסתם לא היחיד), והסקתי מכך את המסקנות. נתניהו אלוף העולם במשחקי "תחזיקו אותי" כשבפועל מאחורי הקלעים הוא פועל 180 מעלות בכיוון הפוך - לפעמים ישירות, או כמו במקרה הנוכחי באופן עקיף כדי שיבוא איזה deus ex machina וישים לנו ברקס. והכל כדי לחזור למקום החביב עליו, אזור הדמדומים שבו הוא יושב על הגדר, רגל פה, רגל שם, ולא צריך לעשות דבר או להחליט דבר.

אין חור, בור, אין שביל חתחתים, אין מלכודת פח יקוש שלא ייכנס לתוכה כדי שיוכל אח"כ להגיד "אהה, זה אתה אשם, אני הייתי הראשון להגיד שבכלל עדיף להשאר בבית ולא לצאת, תראה מה קרה". בן שטן, וההמונים לא קולטים עדיין...

חזיר דיזל

פורסם

מדברים פה על מי הולכים להצביע, כנראה שאני חוזר להצבעה המקורית שלי -> עלה ירוק.

למרות שאני לא בטוח מי מחזיק במושכות, מצד אחד וכטל רשום בתור מי שהוא יו"ר המפלגה אבל בעמוד הפייסבוק עושים כל שנה בחירות מחדש.

היועץ המשפטי (דוד חץ דקל - אחד שמציג את עצמו בתור אמן מחאה ועו"ד ועוד כל מיני כינויים ושמות) היה היו"ר שלא רצה להחזיר את המפלגה לוכטל, בית המשפט החזיר לוכטל את המפלגה אבל בחרו יו"ר חדש לאחרונה ב20.4. אני לפעמים עובר על הפוסטים שלהם והקשר או מה קורה שם לא מובן לי.

בבחירות האחרונות, היא עשתה איחוד עם מפלגה אחרת או כמה מפלגות תחת חץ דקל, והביאה את התוצאה הכי גרועה ביותר בכל שנותיה של המפלגה.

משהו שם לא ברור ואני לא מצליח להבין מה קורה בת'כלס כי יש מצב שקורה שם משהו לא טוב.

בת'כלס רוצה את וכטל כדי להוציא את המפלגה מהלופ הנוראי שהיא נמצאת בו ולהחזיר עטרה ליושנה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

בנט יחזור. איך זה עוזר למחנה הליברלי החילוני?

מה ז״א?

זה לא עוזר - כמובן.

(כמו כן אני לא באמת חושב שיש לביבי סיבה לדאגה אמיתית)

הייצוג הציבורי של המחנה הליברלי חילוני גוסס, וזה בעדינות (בתכלס הוא די מת) - בהתאם לדמוגרפיה. זה שחלקו מסרב להישיר מבט למציאות ולהבין לאן הרוח נושבת כי wishful thinking וכו׳ - זה סופר לגיטימי ואנושי. גם אני חולם על עתיד במסגרתו ישראל היא מדינה מערבית מפוארת עם כלכלה חזקה ומע׳ שלטון מתפקדת.

אני מבין אותו (את המחנה, שלי, לשעבר) וחש הרבה אמפתיה כשאני קורא אנשים הכותבים מדם ליבם לתוך קירות מבוצרים, שאת בנייתם הם מממנים. אין בי שמחה לאיד על האסון שאנשים מסרבים לראות.

כל זה כמובן לא משנה כלום. It is what it is. רובכם תשארו בישראל גם כשביבי ייבחר שוב, כשמע׳ המשפט תוכפף לממשלה, וככל שהדמוקרטיה הישראלית תהפוך יותר ויותר להיות facade עבור גוש החרא שהוא הממשלה הנוכחית, הבאה, וזו שאחריה. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

היחיד

ליברמן, ללא צל של ספק.

לפני 12 דקות, oryo כתב:

שהדמוקרטיה הישראלית תהפוך יותר ויותר להיות facade עבור גוש החרא

בעיניי זה נובע, בחלקו, מרומנטיזציה של העבר (בחלקו גם קשור לתהליכים שונים כמו עליית הפופוליזם בפוליטיקה וכו׳ וכו׳).

אבל בגדול הדמוקרטיה הישראלית היתה חצי קלאץ' (במקרה הטוב) פחות או יותר מההתחלה.

כל ילד בגן יודע שבלי יסודות טובים, קשה לבנות משהו שיחזיק סקייל..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

מתוך מאגר מפלגות רשומות

_(20_05.202523_39).thumb.png.4daf89e46e6c3342e07247fe81621bf6.png

עכשיו כביכול המפלגה "בראשות" שונטל פרץ.

https://www.facebook.com/AleYarok/?locale=he_IL

שונטל זאת לא מהסדרה של נאור ציון?

לפני שעתיים, stx כתב:

הנה כבר אחד שדווקא כן מבין פוליטיקה.

image.thumb.png.b9d1d63701b20220c65a4332854e3803.png

עוד פסיכי חולה בראש 

צריך לאשפז בכפיה אנשים כמוהו 

יאיר גולן מתעקש למתג את עצמו כבן גביר של השמאל 

• משעמם 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם

זה שאתה לא מסכים איתו לא הופך את אולמרט לפסיכי חולה בראש.

בוא נגיד שאני לא לוקה בחיבה יתרה לאדם הזה, אבל אני גם לא רואה מה בהצהרה הזו כל כך מקפיץ אותך.

ישראל כרגע חזק בכיוון של כיבוש הרצועה, לפי ההצהרות של הממשלה שלנו, לא החלומות של אדם בודד כזה או אחר. 

בתהליך הזה אנחנו די משחקים whack a mole אינסופי בו נהרגים אנשים שלפי ההגדרה הם חפים מפשע, ללא שום מטרה או תכלית (ודי, "למוטט את חמאס" לא יחזיק פה. אתה לא תמוטט את חמאס ע"י חיסול אינסופי של פעילים, גם לא בעוד עשור)

אל תחשוב שיש לי יותר מדי חיבה או רחמים לעזתים, אבל מבחינת הגדרה יבשה- רוב תושבי הרצועה חפים מפשע, ולכן מה שישראל עושה מאז קריסת הפסקת האש נראה מהצד כמו הרג חסר מטרה של הרבה מאוד "חפים מפשע". 

אחרי כל הזמן הזה עדיין אין לנו תכנית ולא יעד אמיתי. ההתייצבות הנמוכה למילואים היא לא כי כולם נהיו סולנים בוגדים אלא כי אין תחושת תכלית והשחיקה כבר כבדה מנשוא.

בינואר 2024 כתבתי בשרשור הזה על שינוי הגישה שאני רואה אצל שותפים עסקיים ואפילו עמיתים לעבודה באתרי החברה בחו"ל, הגיבו בלצחוק עלי, "אוי לא, עמיתים של פיקה מסתכלים עליו מוזר"

Not so funny now, isn't it

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

בגדול הדמוקרטיה הישראלית היתה חצי קלאץ' (במקרה הטוב) פחות או יותר מההתחלה.

כל ילד בגן יודע שבלי יסודות טובים, קשה לבנות משהו שיחזיק סקייל

אתה צודק, ההבדל המרכזי שהיה איזשהו סטנדרט מוסכם - מה שנקרא ממלכתיות לעתים. תחשוב על ההתפטרות של רבין מחשבון דולרים, ועכשיו תחשוב על קטארגייט. 

בא סוכן כאוס, הבין שיש מערכת שבנו חבורה של ילדים עם חלום, חסרת הגנות - והחליט לבצע השתלטות עוינת. יש מספיק אידיוטיים שימושיים שזורמים איתו, והשאר ידוע. אין חוקה ובקושי יש חוק אז בסהכ זה עובד לו לא רע. 

**

טקסט של ido debmin, צודק בכל מילה: 

הגענו לערב ומהדורות החדשות עדיין נפתחות ביאיר גולן, אז הנה כמה דברים שצריך להגיד על ההתבטאות שלו מהבוקר. זה ארוך, אבל חשוב לי שתקראו.

1. נתחיל מהסוף: מאז שאמר את שאמר, גולן פרסם שני פוסטים לצרכי הבהרה ואף כינס מסיבת עיתונאים (מעולה, ונחזור אליה) שבה התייחס לדבריו והבהיר אותם. כל מי שדרש התנצלות וחזרה של גולן בו מהדברים, קיבל כבר כמה פעמים. המרוץ לגינוי צריך היה להיגמר כבר לפני שעות. הוא מתמשך עכשיו כי פוליטיקאים קטנים עושים פוליטיקה קטנה. ובעניין זה: איפה היו כל אלה כשגד״א אמרה ש-״עזה צריכה להימחק עכשיו״?; כשפייגלין קבע ש-״כל ילד וכל תינוק בעזה הוא האויב. שלא יישאר שם ילד עזתי אחד״; כשברדוגו אמר שצריך ״להפציץ בלי הבחנה. לא להבחין בין מעורבים ובלתי מעורבים״?; כשסוכות הכריז ש-״כולם התרגלו שאפשר להרוג מאה עזתים בלילה אחד במלחמה, וזה לא מעניין אף אחד בעולם״? כשדיכטר הבטיח ״נעשה נכבה שניה״? משום מה, אז בחרו לשתוק. לפיד הרי אפילו לא הספיק עדיין לפרסם גינוי לפוגרום ברעננה (אני בטוח שהוא פשוט עדיין מחפש את המילים).

2. למרות ההבהרות השונות, כדאי להדגיש את האמת שאיכשהו נשמטה בתוך הלהבות: ישראל *אכן* בדרך להיות מדינה מוקצית בין העמים וראינו את זה השבוע כשגם ארה״ב של טראמפ, גם איטליה של מלוני וגם צרפת, בריטניה וספרד שתחת שלטון מרכז ומרכז-שמאל פנו נגדנו. ישראל *אכן* בדרך להיות דרום אפריקה של פעם, בוודאי בהינתן התמשכות המלחמה ללא תכלית בעזה והעמקת השליטה הצבאית מזה והרחבת ההתנחלויות מזה בגדה המערבית. ומדינה שפויה אכן לא מנהלת לחימה נגד אזרחים כפי שישראל מנהלת, ולא שמה לעצמה מטרות של גירוש אוכלוסייה. אשר להרג תינוקות - זו פליטת פה, וכל מי שראש מחובר לכתפיו אמור להבין שסגן רמטכ״ל לשעבר, אלוף במיל׳, גיבור ישראל וגיבור ה-7.10, לא מתכוון לקבוע שצה״ל הוא צבא רוצח תינוקות, אלא מפנה ביקורת - בניסוח לא טוב בלשון המעטה - כלפי שרי הממשלה שלה, שהורסים כל הישג צבאי ומפרקים כל פיסת לגיטימיות שנותרה לנו מול העולם.

3. אחרי שאמרנו את זה, מילה על הפוליטיקאים: מבנימין נתניהו, יריב לוין וחבר מרעיהם, אין לי ציפיות. זה הרי ברור שנתניהו, אבי אבות ההסתה בישראל, האיש שאחראי יותר מכל אחד אחר להפיכת השיח לאישי, עמוס שנאה, בוז ואלימות - ישתמש בכל הזדמנות כדי להסית נגד גולן. על אחת כמה וכמה כשגולן צומח מסקר לסקר בדיוק בגלל שהוא ומפלגתו היחידים שמעז לפעול כאופוזיציה אמיתית, ועושים את זה בהצלחה מרשימה עם 4 מנדטים בקושי (שאחת מהם, מרב מיכאלי, מזמן לא שם). אבל כשגנץ ולפיד ובוז׳י הרצוג ממהרים לצאת נגד גולן, הם עושים שלוש דברים רעים במיוחד. ראשית, הם מאפשרים שוב לימין לקבוע את מתחם הלגיטימיות בפוליטיקה שלנו, ומיישרים קו עם ההגדרות של ביבי בואכה מאיר רובין (״השמאל הציוני מת היום״. וואלה. תודה למנכ״ל קהלת על פרשנותו המרתקת!); שנית, הם מסגירים את אפסותם כמנהיגים פוליטיים שאמורים לפעול במשותף נגד הממשלה, גם כשאחד מהם שוגה; שלישית, הם מראים בפעם המי-יודע-כמה שלא איכפת להם באמת מהמדינה, אלא מהמנדטים. לפיד, שכבר שבוע בעיצומו של קמפיין נגד ה׳דמוקרטים׳ (״נעמה לזימי קופצת על מכתזית״, ״הדמוקרטים מפלגת שמאל רדיקלי״ וכולי) מביש במיוחד, כי בניגוד לגנץ והרצוג הוא כן ידע לגלות חוט שדרה ערכי בעבר. חבל.

4. וכעת, התקשורת: שמעו, קשה לי לבקר את מי שמלכתחילה נמצא בעמדה חלשה כל כך. והרי, מי כמו התקשורת שלנו - כנועה, מותקפת, מאותגרת, מלאה בקרנפים, בשופרות, יכולה לעמוד מול נתניהו. הרי גם אם האיש יסרב להתראיין או לערוך מסיבת עיתונאים משך עשור, ברגע שיסכים היא תיתן לו במה מפנקת ואוהדת, כי רייטינג. ובכל זאת, קשה לתפוס את רמת הצביעות. קחו למשל את יובל קרני, עיתונאי על הכיפאק (גילוי נאות: אני מתראיין לתכניתו בערוץ הכנסת כמעט כל שבוע) שכתב היום ״האמירה האומללה של יאיר גולן אומרת דבר אחד פשוט: מפלגת הדמוקרטים היא מרצ. היא לא מפלגת העבודה. אין יותר מפלגת העבודה.״ האם כשהליכוד התייצב שורות-שורות בכנסים למען התנחלות בעזה וכשראש הממשלה הצהיר שהתכנית של ישראל היא לפנות את הפלסטינים מעזה ולכבוש אותה ללא תאריך תפוגה, הוא כתב ש׳אין יותר הליכוד. הליכוד הוא עוצמה יהודית׳? לא. ברור שלא. כי לימין מותר הכל, ולשמאל מותר להיות כמו הימין או לשאת בתוצאות. זה משחק בלתי אפשרי וכל עוד כולנו נשחק בו, כולנו נפסיד.

5. ולסיכום, הנה דבריו של גולן הערב - ואני חותם על כל מילה כאן בגאווה. אני מאחל למדינת ישראל עוד הרבה מנהיגים כאלה.

״שלום לכולם, 

אני מבקש להזכיר כי כבר 592 ימים מוחזקים בעזה 58 חטופים.
אנחנו נעשה הכל כדי להשיבם. המלחמה בעזה החלה כתגובה נחושה, חזקה ונכונה  למתקפה המתועבת של חמאס, מלחמה מוצדקת והכרחית, להגן על ביטחון ישראל. 

אבל מה שהחל כמערכה צודקת להשגת ביטחון ולשחרור החטופים, הפך כיום על ידי הממשלה הכושלת הזו למלחמה ללא תכלית ביטחונית או לאומית.  מה שאנחנו רואים עכשיו בעזה זה לא תמרון לשחרור חטופים - 
כי אפשר היה מזמן לשחרר את כל החטופים בעסקה אחת כוללת 
ולהחזירם הביתה. זה גם לא מערכה למיטוט חמאס -  כי כדי למוטט את חמאס אפשר היה מזמן. להתחיל ולבנות חלופה שלטונית לחמאס, בסיוע הסוניות המתונות, כפרויקט אזורי שמחזק את מעמדה של ישראל ואת ביטחונה.

חברות וחברים, אני לא נבהל ממכונת הרעל. לא מהצעקות, לא מהבריונות, לא מהניסיון להלך אימים על כל מי שמעז לומר אמת. התרגלתי לכך שמי שלא מיישר קו, מי שלא שותק, מי שלא מתכופף מול הכוח הופך מייד לאויב. ואני מאמין שבגלל ששתקנו, התחנפנו, פחדנו ויישרנו קו עם הימין הקיצוני כל כך הרבה זמן – איבדנו את עמוד השדרה שלנו והגענו למשבר שבו אנחנו נמצאים.  אסור לנו לפחד יותר. 

אנחנו חייבים את זה לחטופים. ללוחמים בשטח.  לאזרחי ישראל שמגיעה להם מנהיגות אמיצה. אמרתי הבוקר שאנחנו מדינה שפויה שלא הורגת ילדים. כששרים בממשלה הזו חוגגים מוות והרעבה של ילדים, חייבים לומר את זה.  אני התייחסתי אך ורק לממשלה הכושלת ביותר בתולדות ישראל - לא לצה״ל.  המשימה שלנו היא לוודא שישראל תישאר מדינה שפויה שלא הורגת ילדים לא כתחביב ולא כמדיניות.  שיהיה ברור, הביקורת שלי אינה על צה״ל בשום צורה. אני חוזר ואומר: הביקורת שלי כוונה נגד הממשלה ולא צה״ל.

צה״ל הוא הבית שלי והוא הלב שלי. שירתי בו כל חיי הבוגרים:  כחייל, כלוחם, כאלוף. לא סמוטריץ' ולא בן גביר המשתמטים ובטח שלא נתניהו ילמדו אותי מה זה מוסר לחימה ומה זה להגן על צה"ל. 

ולכן איני מוכן לשתוק כשממשלה חסרת אחריות פוגעת בצבא שלי, פוגעת בלגיטימציה שלו,  פוגעת בשמו הטוב. מי שצה”ל באמת יקר ללבו וחשוב לו,  חייב לעמוד באומץ מול הממשלה. חובה עלינו לשמור על צה״ל ועל לוחמיו מפני הממשלה המסוכנת הזו. ממשלה שאומרת שאפשר להפקיר חטופים וצריך להרעיב ילדים, זו ממשלה שנשמעת כמו דובר חמאס. ממשלה שמדברת על פצצת אטום בעזה, היא לא ממשלה יהודית, והיא בטח שלא ציונית. וממשלה שחושבת שה-7 באוקטובר הוא “רגע של נס” – 
היא ממשלה ששונאת את עם ישראל. ממשלת ״חמאס-הוא-נכס״ שמצהירה  שלהציל את החטופים זה “לא מספיק חשוב” – היא ממשלה שלא פועלת למען ישראל, אלא עובדת בשביל קטאר. מספיק לפחד מהם. 
מספיק ליישר קו עם בריונות שמאלצת את הציבור לשתוק. אני לא שותק –
 כי לשתוק פירושו לשתף פעולה עם הפקרת צה”ל, עם הפקרת החטופים, 
עם הפקרת מדינת ישראל.

אני פונה מכאן לשותפיי באופוזיציה – אם צה”ל חשוב לכם כמו שהוא חשוב לי, אל תשתפו פעולה עם מכונת הרעל. אם אתם רוצים להציל את המדינה - זה הזמן להתאחד. להחזיר את 58 החטופים הביתה. לסיים את המלחמה.״

נ.ב. לסיום: אני יודע, רבים בשמאל ובמרכז מתים מפחד. מפחדים לדבר, מפחדים להגיד משהו שמישהו איפשהו יטען שלא מקובל עליו. מפחדים לדבר על סיום המלחמה, על שתי מדינות, על מה שישראל עושה בעזה, על הרבה יותר מדי פעולות לא סבירות של צה״ל, על החטופים. יאיר גולן לא מפחד. מדי פעם הוא יגיד משהו לא במקום, זה יכול לקרות. הוא גם יידע לאסוף את מה שנפל ונשבר ולתקן. אבל לפחד מביבי וממה שהימין יגיד זו לא תכנית עבודה, אלא תכנית כניעה. פעם אחת, בואו נתעלה מעל זה. פעם אחת. מגיע לנו יותר מהבינוניות המדהימה של ממשלת ימין-זהה-לגמרי-רק-לא-מושחתת בראשות בנט, שקיבלנו עלינו כיעד לבחירות הבאות.

צילום: עמית שאבי, מאתר Ynet

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כתבתה הרבה.. אבל איך ובאיזה מחיר לסיים את המלחמה לא רשמתה.

1 - האם להחזיר את כל החטופים, ולהשאיר את החאמס בשילטון ברצועת עזה.
2 - האם החמאס יסכים להחזרת כל החטופים החיים והגופות של הישראלים, עד האחרון בהם.
3 - האם לתת לחמאס ערבויות , כי ישראל לא תחזור להלחם ברצועת עזה לאחר ההסכם.
4 - האם לישראל תהיה אפשרות להכנס ללחימה בעזה,. במידה והחמאס ירה שוב רקטות על ישראל.
5 - האם בדקתה עם תושבי העוטף, כי הם מסכימים לחזור לגור בישובים כאשר החמאס נשאר מעבר לגדר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אייל, לחימה לא שווה הרבה אם אין כוונה להכריע.

עדיף לנו כציבור שלפחות יחזרו כל החטופים שכולם עוברים גיהנום ונמצאים במצב קשה בלי יוצא מן הכלל. זה המינימום.

אם אחרי זה חמאס ינסה לתקוף אותנו שוב, אני מאד מקווה שמי שיחליט איך להגיב לא יהיה זה שהחליט להעביר להם כסף ולהפקיר את הגבול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 45 דקות, ליין מן כתב:

4 - האם לישראל תהיה אפשרות להכנס ללחימה בעזה,. במידה והחמאס ירה שוב רקטות על ישראל.
5 - האם בדקתה עם תושבי העוטף, כי הם מסכימים לחזור לגור בישובים כאשר החמאס נשאר מעבר לגדר.

אייל.

1. זו אופציה אחת. האופציה השנייה זה להכריז שזה המחיר שמוכנים לשלם על החטופים ולהמשיך בכל הכוח בידיעה שיש סיכוי שלא נראה אותם יותר.

2. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. תלוי אם הוא רוצה לשרוד או לא.

3. כל הסכם תקף כל זמן ששני הצדדים ממלאים אותו. כשיש הפרה יסודית שני הצדדים חופשיים.

4. כל רקטה היא הפרה יסודית שמאפשרת לעשות מה שרוצים.

5. השאלה בכלל לא רלוונטית כל עוד לא שיקמת את היישובים שנחרבו.

אתה צריך להבין. אתה קובע את התנאים ומציג את זה כ TAKE IT OR LEAVE IT. הברירה של חמאס זה לקבל או להיות משומד עכשאתה מודיע מראש שזה המחיר שהחטופים שווים לך.

כשאתה ממשיך בדרך הנוכחית אתה הורג את החטופים, הורג חיילים, מחסל את האזרחים שלנו (למילואים ארוכים יש מחיר נפשי ואישי כבד מאוד למשרתים) ולא משיג כלום בתמורה פרט לתמונות של הרס לבייס ולאנטישמים.

• אהבתי 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ליין מן כתב:

אייל.

הבעיה היא שאתה לא נותן הצעה אמיתית ולא מדברר אותה לאחרים.

כרגע חמאס רוצה מחבלים, יציאה מעזה ועוד ארגז של תנאים.

קח את צרפת, בריטניה וקנדה לחדר, תעביר להם את ההצעה שלך ותגיד להן שאם חמאס מסכים לזה המלחמה נגמרת מחר, *ותתכוון לזה*, לא משנה מה בן גביר יגיד.

תסביר להם גם שאם עזה תנסה לייצר כוח צבאי נגדך תראה את זה כאיום ותתקוף. זהו.

כרגע אנחנו מדברים ב12 קולות ומבלבלים את השכל. 

והעובדה היא שגם אתה לא יודע מה ביבי רוצה.

עריכה:

לגבי סעיף 2, כמו שרשם נהגוס:

מבחינת ביבי החלום המתוק זה לחתום עסקה כוללת ולדעת שחמאס יפר אותה.

אף אחד לא יוכל להגיד לך כלום.

להזכירך כשחמאס לא החזיר את ארבל יהוד בזמן עצרת את ההסכם, כשהוא לא החזיר בהתחלה חטופים אתה תקפת וכשהוא התבלבל/לא התבלבל עדיין לא החלטתי לגבי זה בנוגע לגופה של שירי ביבס הוא השתין במכנסיים כי הבין באיזה מצב הוא נהיה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...