Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה אפשר לחסל באופן ממוקד בלי לפגוע ביותר מדי מסביב. 

שלא לדבר על הסיוע שהכניסו להם האיראנים באמצעות המשלחת שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, EliC25 כתב:

זה כבר קרה עשרות פעמים במלחמה הזו,

אז יקרה עוד פעם אחת. נו? ו?

Just now, EliC25 כתב:

זה יכל להיות אירוע שמשנה הרבה תוכניות שמתרחשות כרגע אי עתידות להתרחש, אגב עסקת חטופים.

במידה ועסקת החטופים זה משהו שהממשלה רוצה בכלל, שזו גם שאלה טובה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

אתה לא מסכים עם האמרה שמעשיה הובילו את הבן להיות ג'וקר בידי האויב?

אני לא יודע אולי כן ואולי לא. לא יודע מה הייתי עושה במקומה, בטח אם הייתי מתמודד עם ממשלה שהחברים בה מתנגדים לעסקאות.

אבל ההחלטה שלה בטח שלא מצדיקה את כמות השנאה שמופנית אליה. והשנאה הזו לא מגיעה מאנשים שדואגים לבן שלה, אלא מחברי כת שכועסים על זה שהיא העיזה לצאת נגד המשיח שלהם.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא זוכר איפה קראתי את זה, למשפחה של חטוף עדיף להפוך את הבן ל"ג'וקר" אצל החוטפים כי ככה הסיכוי שיפגעו בו נמוך יותר. אולי הוא ישאר בשבי יותר זמן אבל יש שיותר סיכויים שהוא ישרוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תנועה ערה של מטוסים.
עוד פעם מבזבזים אלפי ליטרים של דלק סילוני ושעות מנוע של F15 בשביל פוזות?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אני לא יודע אולי כן ואולי לא. לא יודע מה הייתי עושה במקומה, בטח אם הייתי מתמודד עם ממשלה שהחברים בה מתנגדים לעסקאות.

אבל ההחלטה שלה בטח שלא מצדיקה את כמות השנאה שמופנית אליה. והשנאה הזו לא מגיעה מאנשים שדואגים לבן שלה, אלא מחברי כת שכועסים על זה שהיא העיזה לצאת נגד המשיח שלהם.

שנאה גם אני לא מבין. ואני גם מאוד מבין אותה. הייתי עושה הכל לו היה מדובר בילדה שלי או במי מקרוביי. אבל הדיון פה הוא לא על המעשים כמו על התוצאה. זה שאפשר להזדהות ולהבין את תגובתה שנובעת ממצוקה רגשית בלתי נתפסת וכאב, לא אומר שהתגובה שלה משרתת את מטרותיה.

• אהבתי 1
פורסם

את תאוריית הג'וקר אפשר לבדוק רק אם היו מבקשים לשחרר את הבן שלה.
לצערה הוא לא עומד באף אחד "מהקריטריונים ההומניטריים" ולכן זו רק תאוריה.
בינתיים בזכות המאבק שלה היא קיבלה בוודאות אות חיים שאחרים לא קיבלו.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

שנאה גם אני לא מבין. ואני גם מאוד מבין אותה. הייתי עושה הכל לו היה מדובר בילדה שלי או במי מקרוביי. אבל הדיון פה הוא לא על המעשים כמו על התוצאה. זה שאפשר להזדהות ולהבין את תגובתה שנובעת ממצוקה רגשית בלתי נתפסת וכאב, לא אומר שהתגובה שלה משרתת את מטרותיה.

בינתיים חטופים שההורים שלהם עשו הרבה יותר מרעש שוחררו (הורים שפעלו בחול ובארץ והפעילו לחצים כבדים בין אם ישירות ובין אם בעקיפין) שוחררו וכאלה שההורים ישבו בשקט לא. שים לב מי התצפיתנית ששוחררה אחרונה ומי שוחררו ראשונות למשל.

אף אחד לא יודע מה ישרת את החטוף שלו ומה לא וגם בדיעבד לא נדע אף פעם. אל תשכחו שהצד השני שכביכול מתדלק אותה לא מתדלק אותה אלא מתדלק שנאה ופילוג. זה ממש לא קשור לסדר השחרור של החטופים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Supertigre כתב:

ועוד חסרים נתונים כמו דמי ביטוח בריאות, לאדם עובד זה מאות שקלים בחודש, לפני תשלום חודשי על קופת חולים שזה עוד כמה עשרות עד מאות שקלים בחודש (כולל ביטוח סיעודי). 

בכלל תחום בו אני לא מבין מדוע התשלום החודשי על קופת חולים הוא לא הפוך, צעירים שישלמו יותר ומבוגרים, שחלק לא קטן מהם בעל הכנסה נמוכה, ישלמו מעט מאוד. 

חסר גם עבודה בשחור והמיסים שהם לא משלמים על העבודות הללו..

לפני 7 שעות, ay115 כתב:

ואם זה לא מספיק מרגיז - מתברר שהסוד הידוע על קומבינות במגזר האמור, התפוצץ להם בפנים אחרי שהתחילו (באיחור משמעותי) להשוות בין המידע של הביטוח הלאומי לתלושים (המזוייפים) שהגישו למשרד העבודה לטובת סבסוד המעונות - 

image.thumb.png.f629afd09e3a1f1ca052d50427b9adc0.png

הולי שיט, אני לא מאמין.. פאק!!

עכשיו הגיע הזמן שיפסיקו לממן למורות דתיות/חרדיות לימודים כשהן יוצאות לשנת השתלמות (חוץ מהמימון שהם מקבלות מקרן השתלמות שלהן, הן צריכות להשלים במידה והן עוברות את הסף המינימלי של בערך 12-15 אלף שקל. יעני אם הלימודים שלהן עולים סה"כ 40 אלף, 15 אלף ישולמו מהקרן השתלמות של המורה ושאר המימון מגיע ממקום אחר i.e משלמי המיסים).

לפני 6 שעות, KipodYam כתב:

ביטול מטבע פיזי היה פותר את כל העלמת המיסים. לפחות את זאת שלא נעשית כהלבנת הון של ארגוני פשע.

לא מסכים עם המשפט הזה, כן צריך להפעיל יותר כוח באזורים של החרדים כי הם מעלימי מיסים וכו' אבל לא לבטל מטבע פיזי..

לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

מה ההיגיון של בנק להעמיד בסכנה כסף שלו?

זה מותר בחוק, יש להם אפשרות להגיש תצהיר על כסף שחור, כמובן שזה לא במילים הללו אבל כן מדובר בכסף שחור שלא מדווח.

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

תנועה ערה של מטוסים.
עוד פעם מבזבזים אלפי ליטרים של דלק סילוני ושעות מנוע של F15 בשביל פוזות?

אאל"ט יש תרגיל באזור הדרום

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא יודע בדיוק מתי שודר במקור, סביר להניח אמצע שנות 90, אחרי שביבס נבחר לראשונה. כבר אז קלטו מי האדם

• אהבתי 7

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 9 שעות, EliC25 כתב:

אתה לא מסכים עם האמרה שמעשיה הובילו את הבן להיות ג'וקר בידי האויב?

זה מהערב.

בינתיים הממשלה שלנו רוצה לעשות ממנו ג׳וקר, אז איך אפשר לבוא בטענות לאמא שלו.

image.thumb.png.e66d1e18bb292385e50df7cf3b13263d.png

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תשמע, עד כמה שבא לי להקיא מהיצורה הזו באמירה הזו היא צודקת.

צריך רק להחליט מה רוצים כי בינתיים אנחנו מוותרים עליהם וחמאס מתחזק.

• מבאס 1

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

ו באמירה הזו היא צודקת.

היא לא. את החמאס היה אפשר למוטט לפני ה7.10 ואפשר גם אחרי שהחטופים יחזרו. זה רק יותר קשה.

ומבחינתה המטרה הסופית היא גוש קטיף ולא מיטוט החמאס.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יכולת למוטט אותו אלא להכות בו. למוטט אותו זה סיפור אחר ולא ילך עם החזרת כל החטופים.

אל תשכח שזה לא שהם יחזירו לך את כולם ותוכל לעשות מה שאתה רוצה כי דורשים ערבויות של מדינות שהם לא טראמפ. הם מפלצות אבל לא מטומטמים.

• תוכן חדש...