Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, fatboy1340 כתב:

למישהוא יש הסבר מניח דעת לקריאה של סמוטריץ להעביר תקציב ורק אחר כך לפזר את הכנסת?

התמימים יגידו, שאנחנו במלחמה ויש צורך לעגן את התקציב. מצב כזה עוד לא היה לנו, ובכל זאת חברי הכנסת צריכים לתפקד והמדינה צריכה את התקציב. 

המנוסים יותר יגידו שהוא רוצה לעגן את מה שהוא אמור לקבל (ומקורביו, והקרובים לצלחת וכולי) ושהוא סיכם עליו לאורך הממשלה הנוכחית והוא יודע היטב שבממשלה הבאה הוא לא יקבל אפילו רבע מזה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 26 דקות, fatboy1340 כתב:

חוץ מלקעקע גניבה של כמה מיליארדים נוספים טרם סיום המסיבה?

זה מקעקע את היכולת להתחרט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ועוד דבר. 

לדעתי יש לדרוש דרך בג"צ החזר בצורה של קיצוץ רטרואקטיבי עבור המשרדים המיותרים שנותרו עומדים על כנם לאורך המלחמה, כאשר הקיצוץ יבוצע מתוך כלל התקציב של מפלגות הגועליציה הנוכחית. 

גם כי כרגע יש צורך בתקציבים הללו, וגם כדי לייצר כלי ומנגנון שאולי יקטין את השחיתות הארורה הזו- מי שמאשר שקל ידע שיצטרך לקצץ אותו מהתקציב הבא מהמשרד שלו.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

טוב שכתבת את המילה "חמושי"

"היום שאחרי" זה פיקציה בדיוק כמו "הניצחון המוחלט"

הוא מחזיק נשק?

הוא שייך לחמאס?

נראה לי שזה עונה על ההגדרה המדויקת של "חמוש חמאס". אני יודע שיעשה לך נעים בגב אם אכתוב בכל רוח וכל פינה "טרוריסטים רוצחי ילדים משומדים חלאות אדם פסולת על רגליים נטולי צלם אנוש", אבל לא זו מטרת הדיון.

בנוגע ל "היום שאחרי", אני לא חושב שהבנת למה הכוונה פה אם אתה טוען שזו פיקציה. הזוי לטעון שזו פיקציה. היום שאחרי זה מה אתה מתכוון לעשות לאחר המלחמה.

להחליט שחמאס מחליט לשלוט ברצועה זה גם "היום שאחרי" (גרוע ונוראי, אבל עונה להגדרה)

גם להחליט שהרשות תשלוט שם, גם להחליט שצה"ל ישלוט שם, וגם להחליט שחתול בשם מיטנס פיצ'ג'רלד ישלוט שם.

אבל לא החלטנו כלום. אין תכנית, מתנגדים לכל תכנית שכל אחד אחר מציע, אבל לא מציעים משלנו. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תעמולה.

אין לחמאס מחבלים באותה כמות ואיכות, יש לו ילדים שמחזיקים קלאצ'.

רקטות נט שחדרו רק"מים בתחילת המלחמה לא עושים כלום היום כי האיכות שלהם נמוכה בהרבה.

אם ישראל תהיה חכמה ותמשיך להפעיל לחץ צבאי על עזה היא יכול להיות כמו איוש מבחינת איום צבאי.

אתה לא מבין שזה היום. ומה מחר? נסיון הם יקבלו, חימושים הם יבריחו. כל ההבדל הפעם הוא שהסבב היה גדול יותר, אז זה יקח יותר זמן.

"תהיה חכמה ותמשיך להפעיל לחץ צבאי"? כלומר להמשיך לשחק whack a mole ולשחוק גם את כוח האדם וגם את המשק של המדינה שלך תוך כדי שאתה זורק את כל תקציב המדינה?

חמאס לא יצטרכו להרוס את המקום הזה, הוא יקרוס מעצמו מספיק מהר.

בטווח המיידי קנית קצת שקט. באמת קצת. יודע מה עוד עשית? יצרת מאות אלפים (מעל מיליון כנראה) שלחלוטין אין להם מה להפסיד, שנאה יוקדת כלפי ישראל יותר מאי פעם ומוטיבציה להיות הדור הבא של "ההתנגדות" או איך שהם לא קוראים לזה.

ננהל את זה? עוד אפשר לצאת מהמלחמה הזו עם איזשהו הישג (הפיכת עזה למגרש חניה זה לא הישג, למרות שיש הרבה אנשים שזה עושה להם מה זה טוב על הלב)

לא ננהל את זה? מזל טוב, זה יקח קצת זמן אבל די הבטחנו bigger, badder, meaner חמאס.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 11 דקות, Pika007 כתב:

אבל לא החלטנו כלום. אין תכנית, מתנגדים לכל תכנית שכל אחד אחר מציע, אבל לא מציעים משלנו. 

ההנהגה שלנו בורחת מקבלת החלטות כאילו הן היו כתבי אישום. 

אה, שיט, רגע, לא יצא לי טוב. דודו תמחק. 

ההנהגה הנוכחית לא מסוגלת ולא מוכנה לבצע החלטות. כשההנהגה כולה מסתובבת סביב איש אחד, שלא יודע מה בדיוק קורה מסביבו חוץ ממה שהוא רוצה שיקרה לו לעצמו ועבורו ואין לו משאבי מערכת פנויים להתמודד עם השאר, זה מה שקורה בפועל.  התוצאה היא מלחמה ללא תוחלת אמיתית עם חיילים שנהרגים על פארש, וזה עוד מעבר לתועלת האישית שיש למישהו אחד ספציפי לקבל מהתמשכות המלחמה ללא סוף. 

• אהבתי 3

פורסם
לפני 34 דקות, Pika007 כתב:

אתה לא מבין שזה היום. ומה מחר? נסיון הם יקבלו, חימושים הם יבריחו. כל ההבדל הפעם הוא שהסבב היה גדול יותר, אז זה יקח יותר זמן.

"תהיה חכמה ותמשיך להפעיל לחץ צבאי"? כלומר להמשיך לשחק whack a mole ולשחוק גם את כוח האדם וגם את המשק של המדינה שלך תוך כדי שאתה זורק את כל תקציב המדינה?

חמאס לא יצטרכו להרוס את המקום הזה, הוא יקרוס מעצמו מספיק מהר.

בטווח המיידי קנית קצת שקט. באמת קצת. יודע מה עוד עשית? יצרת מאות אלפים (מעל מיליון כנראה) שלחלוטין אין להם מה להפסיד, שנאה יוקדת כלפי ישראל יותר מאי פעם ומוטיבציה להיות הדור הבא של "ההתנגדות" או איך שהם לא קוראים לזה.

ננהל את זה? עוד אפשר לצאת מהמלחמה הזו עם איזשהו הישג (הפיכת עזה למגרש חניה זה לא הישג, למרות שיש הרבה אנשים שזה עושה להם מה זה טוב על הלב)

לא ננהל את זה? מזל טוב, זה יקח קצת זמן אבל די הבטחנו bigger, badder, meaner חמאס.

זה לא צרפת, גרמניה או מצרים.

מדובר בארגון טרור בשטח שאתה נועל אותו בקלות מכל הצדדים, וכן, יש משמעות למי יושב בבית הלבן.

עוד חודש, עוד חודשיים, לא משנה מתי, אתה תוכל להשתלט שוב על פילדלפי, ומשם הם דיי נעולים.

חזרו צפונה? מצויין, יש תשתיות להרוס בדרום הרצועה ובמחנות המרכז, יאללה, שכולם יעלו.

צריך למצוא את התוכנית הסופית הנכונה לטפל בבעיה, אבל יש הבדל בין להגיד "אהה יש להם ילדים בתור מחבלים לא עשינו כלום" לבין "צריך להמשיך לעבוד".

נמשיך להילחם בעזה עוד שנה לפחות. משם זה יהיה איו"ש, עד שיהיה להם שכל או עד שהדמוקרטים יעלו שוב לשלטון.

פורסם
לפני 5 שעות, fatboy1340 כתב:

למישהוא יש הסבר מניח דעת לקריאה של סמוטריץ להעביר תקציב ורק אחר כך לפזר את הכנסת?

יש כזה דיבור?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

הוא מחזיק נשק?

הוא שייך לחמאס?

נראה לי שזה עונה על ההגדרה המדויקת של "חמוש חמאס". אני יודע שיעשה לך נעים בגב אם אכתוב בכל רוח וכל פינה "טרוריסטים רוצחי ילדים משומדים חלאות אדם פסולת על רגליים נטולי צלם אנוש", אבל לא זו מטרת הדיון

התכוונתי לזה שרק הם חמאסניקים שמחזיקים נשק

כל השאר הם פשוט בלי

לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

בנוגע ל "היום שאחרי", אני לא חושב שהבנת למה הכוונה פה אם אתה טוען שזו פיקציה. הזוי לטעון שזו פיקציה. היום שאחרי זה מה אתה מתכוון לעשות לאחר המלחמה.

להחליט שחמאס מחליט לשלוט ברצועה זה גם "היום שאחרי" (גרוע ונוראי, אבל עונה להגדרה)

גם להחליט שהרשות תשלוט שם, גם להחליט שצה"ל ישלוט שם, וגם להחליט שחתול בשם מיטנס פיצ'ג'רלד ישלוט שם.

עלו כבר כמה דברים אבל מה לעשות זה לא פשוט

לפני 8 שעות, fatboy1340 כתב:

הוא בטוח שהתקציב הוא נכון אז מצידו זה נקודת זכות שהעבירו תקציב טוב למדינת ישראל 

זה שהוא טיפש\דמגוג \ ווטאבר זה משהו אחר 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על כל אחד ואחת מהחטופים.

צריך לבוא חשבון גם עם מי שהפקירו אותם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה חלק מדף המסרים או משהו? בזמן האחרון שומע יותר מדי על המנטרות הישנות של "הם שמאלנים בעוטף ולכן מגיע להם שתקפו אותם בשביעי", יש עוד דברי בלע אחרים שבספק אשכרה אנשים חושבים ככה ואחסוך לכם את מה ששמעתי. 

עזבו את העובדה שאם הטילים הגיעו למרכז אז גם בפעם הבאה הם ישתכללו ויגיעו גם למרכז. נו טוב, יגיעו לבאר שבע ואשדוד/אשקלון. בעוד 20 שנה יגיעו לתל אביב והסביבה.

או שפשוט נירמלו להם את הטילים והתרגלו לזה כל כך מהר שלא שמתי לב..

סתם מוציא קצת קיטור על דברי הבלע ששמעתי בשיחת תמי4.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש טירוף מכל מיני צדדים 

יש כאלו טוענים שסמוטריץ ובן גביר נגד עסקה בגלל שהחטופים הם קיבוצניקים שמאלנים ואם הם היו מתנחלים אז הם היו בעד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם נגד עסקה כי המנטליות שלהם קרובה יותר לפלסטינים מאשר לאנשים נורמלים. מבחינתם בני אדם, לא משנה מה השיוך הפוליטי, זה משהו שניתן לבזבז. ימותו כמה אזרחים בשבי ויפלו כמה חיילים במלחמה אז בהמשך יוולדו כמה חדשים, לא נורא. איך אמר המנהיג שלנו, אלו החיים.

הטענה שלהם ששחרור מחבלים יביא ל7.10 הבא נכונה רק במקרה והאימפוטנטים האלה שקוראים לעצמם ימין ישארו בשלטון וימשיכו בקו הנוכחי של פופוליזם והכלה שהמטרה שלו היא לקנות את השלטון באשליות של ביטחון.

האסון ב7.10 התרחש לא כי סינואר שוחרר בעסקת שליט אלא כי הצבא לא היה מסוגל לשמור על הגבולות באותו יום מחורבן, בין היתר בגלל שקיבלו הנחיות מהמנוולים האלה להתייחס לחמאס כאל נכס ולא צריך לשמור על כוננות גבוהה כי יש לנו דיבור עם חמאס.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...