Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

לא יקרה כלום.

הרמת חיים פה גבוהה מידי בשביל להפסיד הכל סטייל סוריה.

ההיסטוריה שלנו מלאה במלחמות אחים. החל מהמלחמות בין יהודה וישראל בתקופת המקרא, דרך המכבים מול המתיוונים, פרושים מול צדוקים, מרד בר-כוכבא (ששדד ורצח עברים כדי לממן את המרד שלו), המאבקים בין המחתרות בתקופת המנדט (״הסזון״), אלטלנה (בפי מפא״י, ״התותח הקדוש״ הטביע אותה).
מקרי רצח פוליטיים כבר היו, כולל של ראש ממשלה. אחוז גבוה מהאוכלוסיה יודע להשתמש בנשק, ואם הפושעים בקלות משיגים נשק צה״לי שנים רבות, זה לא יהיה קשה לשני הצדדים במלחמת אזרחים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

image.thumb.png.47386d48d7411be32d811ce7de30191e.png

-אמר זה שקיבל יותר דחיות וסעדים מכל נאשם אחר במדינה, אי פעם. 

לשם השוואה - ביום ראשון אני מתייצב לשני דיונים, בראשון הלקוחות שלי תקועים בחו"ל, התבקשה דחיה בהסכמת כל הצדדים והדיון לא נדחה, בשני הלקוח שלי במילואים, והשופט החליט שאני עדיין אתייצב, למרות שאין לי דרך להבטיח אפילו קשר טלפוני איתו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כתבתי במקום אחר משהו על השינויים שקורים בתחום מסויים (שהרוב פה מכירים, אבל הביביסט מצוי לא) ועל כמה השלטון הזה מוביל אותנו לאבדון כלכלי ומדיני.

אין טעם לחזור על זה כאן (הרוב פה יודעים מה המשמעות של יבוא ממקומות רחוקים יותר, קושי גדול בהרבה עם עבודה מול יצרן בהתאמת מוצר לישראל, עלויות שילוח גבוהות ו-War Risk בשמיים, חברות ספנות שפשוט הפסיקו לבוא...), רק אגיד שהדאגה הגדולה שלי באה מכיוון שתומכי שלטון הטבח הם מסוג האנשים שלא היה מפריע להם לגור באוהל במחנה פליטים בלי חשמל ואוכל אם זה "מקרב את בואו של המשיח" או "דופק את הסמול".

עם אנשים כאלו לא מקימים מדינה מערבית מצליחה כלכלית שיודעת לפתח טכנולוגיה ולהגן על עצמה מכל אויב חיצוני.

עם אנשים כאלו מקימים עם פלשתיני #2 שרק יודע להתקרבן ואין לו שום Agency משל עצמו.

• אהבתי 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אחוז קטן עד אפסי מוכן לגור בגבעות באוהל בלי חשמל מים.

רוב תומכי השלטון לא כאלה.

וכן. גם אצל תומכי השלטון הבטן מלאה על השלטון הנוכחי.

מקווה שבמהרה יהיו בחירות ויהיו מתמודדים שיוכלו להחליף את השלטון הנוכחי.

.

פורסם
לפני 11 שעות, PinkDolphin כתב:

ההיסטוריה שלנו מלאה במלחמות אחים. החל מהמלחמות בין יהודה וישראל בתקופת המקרא, דרך המכבים מול המתיוונים, פרושים מול צדוקים, מרד בר-כוכבא (ששדד ורצח עברים כדי לממן את המרד שלו), המאבקים בין המחתרות בתקופת המנדט (״הסזון״), אלטלנה (בפי מפא״י, ״התותח הקדוש״ הטביע אותה).
מקרי רצח פוליטיים כבר היו, כולל של ראש ממשלה. אחוז גבוה מהאוכלוסיה יודע להשתמש בנשק, ואם הפושעים בקלות משיגים נשק צה״לי שנים רבות, זה לא יהיה קשה לשני הצדדים במלחמת אזרחים.

לקחת אירועים שספק אם קרו לפני אלפי שנים, איחדת אותם עם כמה פשעים פוליטיים ותיבלת ב"עשינו מטווחים בצבא".

לא הצלחתי לעקוב אחרי הלוגיקה שלך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ממליץ לקרוא את הראיון עם אייזנקוט שפורסם היום במעריב. אין בו משהו מהפכני, אבל עוד פרספקטיבה מעניינת של מי שנשמע כקול שפוי על מה שקרה כאן בשנה האחרונה. לטענתו - ואני מאמין לו - ביבי פחד מתמרון קרקעי בעזה, ויתכן ובלי הצירוף של אייזנקוט וגנץ לממשלה זה לא היה קורה. הוא גם טוען - וגם בזה אני מאמין לו - שב11.10 בערך כל מי שפגשו מהממשלה היה מפורק תחת לחץ והמצב, חוץ מגלנט. מצבו של ביבי היה ברור גם מההופעות שלו לתקשורת.

אין לי דיעה על אייזנקוט כפוליטיקאי. רק אזכיר שכל ה"אחים אנחנו" שרו לו ש"רבין מחפש חבר" לפני כמה שנים, סביב כל הסיפור עם אלאור אזריה; בכל זאת, מכונת הרעל של המחנה הזה לא נולדה אתמול.

במעבר לא כ"כ חד, אמיר אוחנה, עוד ליברל דמוקרט גדול מהליכוד, גם מבקש שידחו את העדויות של ביבי. לטענתו אמורים לתאם איתו. אפילו לא התירוץ הגנרי של "מלחמה". סתם, פשוט ניסיון גס להפר את מה שאיפשר לביבי להתמודד, והוא כמובן מעולם לא חשב לקיים - הטענה כאילו יכול גם להיות ראש ממשלה, וגם לנהל את המשפט שלו במקביל.

אני עדיין לא מאמין שיש סיכוי שיבוא להעיד. מקווה שאני טועה ויש גבול. אבל אני סקפטי.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בפעם הבאה שיהיה לי משפט אני אבקש מהמנהלת משרד לשלוח מכתב לבית המשפט ולבקש שידחו לי אותו כי הם לא תיאמו איתה קודם.
זה כבר מגוחך מה שהאפס המושחת הזה עושה כדי לברוח מאימת הדין.
אמן שיקבל עונש מאסר של כמה שנים טובות, שנוכל לשכוח מהפגע הרע הזה ולהתאושש.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ועכשיו תשפטו את הסיפור בעיניים נייטרלית.

אני לא מאמין שראש ממשלה יכלו לנהל משפט במקביל לניהול מדינה ועוד במלחמה עם שלל התפתחויות אזוריות על בסיס יומי.

משפט בסדר גודל כזה מכריע מעומס גם אנשים מהיישוב בלי העול של ראשות ממשלה.

מכאן יש שתי אפשרויות.

1- ראש ממשלה/שר בתפקיד מקבל "הנחת" סלב בדמות דחיית משפט עד סיום תפקידו הציבורי. או לחילופין קצב משפטי איטי מאוד מותאם לאילוצי הלו"ז.

2-ראש ממשלה/שר יצא לנבצרות עד לסיום משפטו.

כפקטור נוסף יש לציין את האורך הממוצע של משפטים מסוג זה בגזרתנו.

לטעמי אופציה 2 סופר מסוכנת זה יאפשר לאנשים בודדים לעשות סיכול ממוקד למי שרק יחפצו.

סעיף 1 אולי נוגד את השוויון המוחלט בפני החוק. אבל בעיניי האינטרס הציבורי הוא שנבחר ציבור יהיה עסוק במילוי תפקידו בריכוז מלא.

וזה גם יוריד את המתח בין מוקדי הכח של ממשל/משפט.

בהינתן המצב שאין חוק כזה כיום. וגם אם היה הוא לא יחול רטרואקטיבית. לטעמי בית המשפט היה צריך לנקוט בחכמה ולמאטח את המשפט ככל האפשר. כשביבינץ יפלט מהמערכת זה הזמן לתת גז.....

פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

אני לא מאמין שראש ממשלה יכלו לנהל משפט במקביל לניהול מדינה ועוד במלחמה

זה ההיפך ממה שהוא עצמו טוען. לכן כול השאר הטקסט שלך, נחמד ככול שהוא יהיה - לא רלוונטי.

הוא אמר שכן. 

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

אני לא מאמין שראש ממשלה יכלו לנהל משפט במקביל לניהול מדינה ועוד במלחמה עם שלל התפתחויות אזוריות על בסיס יומי.

המלחמה הסתיימה, מה שיש עכשיו זה בט"ש. לפני כניסתו לתפקיד ביבי טען כי הוא יכול לנהל משפט ועדיין לתפקד כראש ממשלה וצריך לזכור שהמשפט לא התחיל היום, היו היה גם בתקופת הקורונה המורכבת, לדוגמה. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

מכאן יש שתי אפשרויות.

הנאשם הכיר את האפשרויות כשבחר להתמודד. *הוא* טען שהוא יכול גם וגם. הטענה המובלעת כאילו המלחמה משנה את זה מקוממת פעמיים. פעם אחת כי הוא יודע איזו מדינה הוא מנהיג. זה לא פינלנד פה. פעם שנייה כי זה מייצר סדק ענק באמון בסיסי אצל חלקנו שהוא מנהל את המלחמה כשמה שעומד לנגד עיניו זה טובת המדינה.

וחוץ מזה, הנאשם הצביע בעבר על הצעת חוק שקבעה שנאשם בפלילים לא יוכל לכהן בתפקיד (קצת אחרי שנאם בכנסת והסביר לאולמרט מה זה "אחריות" - סרטון שלדעתי היה טוב אם היו פותחים איתו כל מבזק חדשות בכל ערוץ שהוא לא ערו 14 בשנה האחרונה).

(ואני אפילו לא מתחיל ללהתווכח עם ההרגשה שלך כאילו מבצעים סיכולים ממוקדים למי שרק רוצים. היא לא פוגשת את המציאות. והיא בעיקר תוצאה של מה שמטיפים לכם, כדי מראש להכין את הקרקע לזה שגם אם ביבי יפסיד במשפט, הוא לא ילך לכלא. ואני בכנות מרחם היום על כל מי שצריך לעמוד מצד התביעה נגד ביבי. וגם על השופטים. לי לא היה את האומץ להכריע אובייקטיבית מול מכונת הרעל שהמחנה שלך בנה, ולעיתים מזכירה סצנות מהסנדק.)

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

מכאן יש שתי אפשרויות.

יש 3. הוא יבוא להעיד. ראש הממשלה הוא לא רמטכ"ל-על ולא שר-חוץ-על ולא שר-חינוך-על ולא מלך. כשמו כן הוא, ראש הממשלה. שום דבר לא מונע מהממשלה להמשיך לתפקד בשעות שהוא מעיד.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

עדיין לא מאמין שיש סיכוי שיבוא להעיד

אני חושב שהוא כן יעיד בסוף, אבל אני חושש שנראה את רמת הטרלול עולה, ככל שנתקרב למועד.

מעבר לזה, העדות שלו אמורה לקחת שבועות רבים. סיכוי טוב שאם הוא מרגיש שהוא מסתבך , נראה עוד ועוד פעולות לדחייה\ביטול המשפט.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, yd b-4 כתב:

סעיף 1 אולי נוגד את השוויון המוחלט בפני החוק. אבל בעיניי האינטרס הציבורי הוא שנבחר ציבור יהיה עסוק במילוי תפקידו בריכוז מלא.

OK

אם זה ככה צריך להגביל את הכהונה לקדנציה אחת או שניים כדי שבסוף גם יהיה משפט.

הוא רוצה לדחות את המשפט עד אין קץ וללא הגבלת כהונה ולכן סעיף 1 לא יכול להתקיים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

העדות שלו אמורה לקחת שבועות רבים

כמה זמן כבר צריך כדי לומר שוב ושוב "אני לא זוכר"? :-) 

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אבל בעיניי האינטרס הציבורי הוא שנבחר ציבור יהיה עסוק במילוי תפקידו בריכוז מלא.

הלוואי וזה היה כך, אבל אנחנו רואים במה הממשלה מתעסקת, אנחנו רואים כמה חודשים שהם נעלמו כאילו האדמה בלעה אותם לאחר ה-7, אפילו דודי אמסלם אמר לעצמו שלא יהיה אכפת לו אם יסגרו את המשרד שלו, אבל לסגור בעצמו? שרת התחבורה עסוקה בנופשים כי היא יודעת שאולי יאשימו אותה בשחיתות, שר האוצר האו בעיקר שר יהודה ושומרון, שר התקשורת לא עוסק בטובת האזרח אלא בטובת השלטון ומוכר למפגרים שזה רק כדי לחסוך כסף למרות שזה שקר מוחלט כי אין בהצעה שלו, לדוגמה, ביטול אגרת רדיו שזה המימון העיקרי לתאגיד.... אפשר להמשיך עוד ועוד. 

• תוכן חדש...