Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

עכשיו אתה גם רוצה להגיד לנתי רביץ ומאיר סוויסה באיזה הצגות לשחק?

לא. 

לא מעניין אותי. 

אני ממילא לא מתכנן לראות הצגות כאלו או אחרות. 

שילכו מצידי לקיבינימט ויופיעו שם. 

פלוס, כל שחקן יכול לבחור במה לשחק, אילו עבודות לקחת ועל אילו לוותר. בחירה שלהם. הכל טוב. 

אני לא מסתדר עם דורוןתי. WHATEVER.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הגייז יתפשטו ויתחרמנו על במה לעיני כל זה עניין אחר, ופה נכנסים לענייני המצעד שדיברנו עליו כבר.

ואם זה סטרייטים? זה בסדר? 

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

מצד שני, אם אתה רוצה להפגין נגד זה - בכיף. גם אתה יכול לקבל אישור, לקבל איזור מוגדר ולהפגין כמה שבא לך.

ואם זה הפגנה נגד סטרייטים? זה בסדר? 

מה פתאום עכשיו הבאתם את הגייז. מה קשור.

התפשטות ועירום על במה, כל עוד יש אפשרות להבטיח שלא תהיה גישה לקטינים לראות את זה- אין שום בעייה. 

כן גייז, לא גייז, הכל טוב. 

לא מצליח להבין למה התכוון המשורר ולמה פתאום זה נכנס לדיון. 

אבל אם כבר העליתם את זה. 

החרדים טוענים שרעידות אדמה נגרמות בגלל הגייז.

באותה מידה אני טוען שהמלחמות בישראל נגרמות בגלל החרדים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

לא מצליח להבין למה התכוון המשורר ולמה פתאום זה נכנס לדיון

אני הוספתי את זה כי אני טוען שהאם היו עושים הצגת גייז בירושליים הם היו מוחים למרות שהם לא קהל היעד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מישהו שמע איזה חבר ממשלה/חבר כנסת מהקואליציה שמדבר על שיקום הדרום? הצפון? חטופים? מה עושים עם עזה? הכלכלה שעל הפנים? המצב הבטחוני המעורער? משהו שממש משפיע לי על החיים ולא על הכוח שלהם לעשות מה שבא להם? שומע את אביחי בוארון, לא פעם ראשונה, והאיש הוא פשוט עוד דוגמה לסכנה של הציונות הדתית הייצוגית, זחוחים מאוד ובטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת, די כמו עמית סגל, גם הוא כזה. 

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

אני הוספתי את זה כי אני טוען שהאם היו עושים הצגת גייז בירושליים הם היו מוחים למרות שהם לא קהל היעד.

הם לא היו מוחים, הם היו מבצעים פוגרום. היו דברים מעולם, כמו בכל הפגנות השבת משנות ה-60 עד שנות ה-80.
חרדים ניסוח לרצוח אותי ע״י סקילה באבנים (יותר כמו סלעים), וכמעט הצליחו, כשרכבתי על טוסטוס בתיכון בכביש ייעודי עוקף שהעיריה סללה כדי שתושבי סנהדריה לא יצטרכו לראות בעיניהם חילול שבת בכביש המוביל לשכונת רמות.
רק לאחרונה שוב שרפו והפכו מכוניות משטרה .

• מבאס 1
פורסם
לפני 14 דקות, PinkDolphin כתב:

חרדים ניסוח לרצוח אותי ע״י סקילה באבנים (יותר כמו סלעים), וכמעט הצליחו

זה מעניין מה שאתה אומר. 

בחיפה למשל, יש רחוב או שניים שנחסמים (מילולית. ע"י מחסומים) בשבת וחג. 

משום מה, מעולם לא ראיתי חילונים מנסים לרגום את החוסמים באבנים או לעשות פוגרומים. 

אולי צריך גם להתנהג כמו החרדים כדי לקבל זכויות כלשהן?  שאלה פתוחה לדיון.

ואגב, פעמיים (בשני המקרים כי פשוט שכחתי) יצא לי להיתקל בחסימות האלו ולנסוע מדרך אחרת. שכחתי שהם שם, זו הייתה הדרך הקצרה ביותר לביתי, ובלי WAZE לא בא לי לנסות למצוא את דרכי בסמטאות שאני בקושי מתקרב אליהן אי פעם ולא זוכר איך הן נראות בכלל מרוב שאני לא עובר שם. סיבוב קל ובחירת דרך אחרת שאני כן מכיר. 

פורסם
לפני 55 דקות, ברווז כתב:

פלוס, כל שחקן יכול לבחור במה לשחק, אילו עבודות לקחת ועל אילו לוותר. בחירה שלהם. הכל טוב. 

אתה רשמת "שיביאו שחקנים משלהם".

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

ואם זה סטרייטים? זה בסדר? 

לא.

לפני 56 דקות, ברווז כתב:

ואם זה הפגנה נגד סטרייטים? זה בסדר

כן.

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

משום מה, מעולם לא ראיתי חילונים מנסים לרגום את החוסמים באבנים או לעשות פוגרומים

בשנות ה70 בני ברק עוד היתה עיר מעורבת.

החרדים התחילו לדרוש לחסום את רחוב השומר (שמאז הוחלף שמו) והיו מהומות אלימות סביב העיניין בין חילונים לחרדים.

החרדים קבעו עובדות בשטח וחסמו את הרחוב בשרשרת, בהסכמה או ביצוע של ראש העיר החרדי.

שני צעירים נסעו בג׳יפ פתוח ביום שישי בערב ברחוב ולא ראו את השרשרת שהיתה בערך בגובה הראש\צוואר. אחד נהרג והשני נפצע קשה.

בעקבות זה שוב פרצו מהומות אבל בסוף החרדים ניצחו שהמחסומים הונחו בצורה רשמית. ההמשך ידוע.

וזה לא משנות השבעים:

image.thumb.png.cc6652d7a914f04e4703929ccc11b540.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 32 דקות, PinkDolphin כתב:

הם לא היו מוחים, הם היו מבצעים פוגרום. היו דברים מעולם, כמו בכל הפגנות השבת משנות ה-60 עד שנות ה-80.
חרדים ניסוח לרצוח אותי ע״י סקילה באבנים (יותר כמו סלעים), וכמעט הצליחו, כשרכבתי על טוסטוס בתיכון בכביש ייעודי עוקף שהעיריה סללה כדי שתושבי סנהדריה לא יצטרכו לראות בעיניהם חילול שבת בכביש המוביל לשכונת רמות.
רק לאחרונה שוב שרפו והפכו מכוניות משטרה .

בחג סוכות יצאתי מהדסה הר הצופים ובטעות נכנסתי לשכונה חרדית (אל תשאל אותי איזו כי אין לי מושג) ומצאתי את עצמי הרכב היחיד על הכביש וכולם הולכים באמצע הכביש כמו בכיפור.

שאלתי כמה אנשים שם איך אני יוצא מהשכונה כי נכנסתי בטעות ולא רוצה להפריע להם ואף אחד לא הסכים אפילו לענות לי. אפילו כשיצאתי מרמת רחל דרך צור באהר הרגשתי פחות שנאה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה רשמת "שיביאו שחקנים משלהם".

האחד לא פוסל את השני.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

דווקא קזינו רויאל וסקייפול היו בין הסרטים הטובים בסדרה, אבל מבחינתי גולדנאיי תמיד יהיה מספר 1 (כן, אפילו יותר מהסרטים של שון קונרי).

ולגבי השוביניסט, הייתי רוצה לראות את יוצר הקולנוע שהיה מעז להכניס סצנה כזאת לסרט…

כן, היום הבימאי והתסריטאי היו צריכים לברוח 😃...
אישית, הסרט שהכי אהבתי דווקא היה המרגלת שאהבה אותי, למרות המשחק הבינוני של רוג׳ר מור -- מן הסתם בגלל הלוטוס שהופכת לצוללת.
אגב, אין שום קשר בין הסרט לספר, שבכלל לא עסק בריגול או הצלת העולם, אלא במפגש בין בונד (רק לקראת סוף הספר) עם אישה שהוא מציל מאונס במוטל. אין בספר אף אחד מהיסודות המוכרים בספרי/סרטי בונד.
כותרתו האמיתית היתה בכלל ״המרגל שאהב אותי״, 

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

בחג סוכות יצאתי מהדסה הר הצופים ובטעות נכנסתי לשכונה חרדית (אל תשאל אותי איזו כי אין לי מושג) ומצאתי את עצמי הרכב היחיד על הכביש וכולם הולכים באמצע הכביש כמו בכיפור.

שאלתי כמה אנשים שם איך אני יוצא מהשכונה כי נכנסתי בטעות ולא רוצה להפריע להם ואף אחד לא הסכים אפילו לענות לי. אפילו כשיצאתי מרמת רחל דרך צור באהר הרגשתי פחות שנאה.

ככל הניראה הגעת להר-נוף, שזו אפילו לא שכונה שנחשבת קיצונית.
שם כן יש כאלה שמשרתים בצבא ולומדים לימודי חול .

פורסם (נערך)

אין לי מושג. נסעתי לפי השלטים לעולם החופשי שאתם מכנים תל אביב.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נשיא דרום קוריאה מכריז על משטר צבאי, בטענה שהוא מגן על המדינה מפני האופוזיציה הבוגדת שמופעלת ע״י צפון קוריאה.

לפי החוקה הפרלמנט יכול לבטל את ההחלטה ולאופוזיציה יש רוב בפרלמנט, אבל הצבא חוסם את הגישה לפרלמנט.

(הכל לפי דיווחים שקראתי, לא מכיר בכלל את הפוליטיקה שם).

האם בישראל יהיה מי שיראה בזה דוגמה מעניינת?

image.thumb.png.274e92934da30a9eb58c7ba9717cf11c.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש כאן אולי איזה איש ימין שיוכל לומר לי מה רצו לעשות ולא יכלו לעשות בגלל היועצת? יש כאן אולי איש ימין שחושב שעכשיו צריך בחירות ולא שום דבר אחר?!!! הרי ברור שכל הטרפת של הממשלה הזו, היא כדי שאנחנו נתעסק בכל השטויות שלהם ולא בעבודה שזו ממשלת דמים כושלת בכל תחום אפשרי שחייבת להחזיר את המנדט לבוחר.

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

נשיא דרום קוריאה מכריז על משטר צבאי, בטענה שהוא מגן על המדינה מפני האופוזיציה הבוגדת שמופעלת ע״י צפון קוריאה.

לפי החוקה הפרלמנט יכול לבטל את ההחלטה ולאופוזיציה יש רוב בפרלמנט, אבל הצבא חוסם את הגישה לפרלמנט.

(הכל לפי דיווחים שקראתי, לא מכיר בכלל את הפוליטיקה שם).

האם בישראל יהיה מי שיראה בזה דוגמה מעניינת?

image.thumb.png.274e92934da30a9eb58c7ba9717cf11c.png

מעניין מה שקורה שם. ממה שהבנתי זה הנשיא והצבא מול הפרלמנט. היסטורית הצבא היה תמיד המנצח בעימותים האלה. מעניין מה תהיה התוצאה עכשיו. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, PinkDolphin כתב:

זה בניגוד בולט לאגנוסטיות: לאגנוסטי הנושא הוא לא עקרוני, ומבחינתו זה לא שהדת (כל דת) שקרית, אלא פשוט לא רלוונטית עבורו

זה נכון ברמה התיאולוגית, אבל ברמה הפרקטית הדת (כל דת!) כן משפיעה על החיים שלי בתור אגנוסטי, מה שלצערי הופך אותה לכן רלוונטית עבורי, ולא בקטע טוב.

אם אכן הדתיים (מכל הדתות) היו מאמצים את חיה ותן לחיות- אז הייתי מסכים עם הכתוב לעיל.

• תוכן חדש...