Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, yohai71 כתב:

פעם אולי היינו מזדעזעים מזה, היום זה פשוט צפוי וסה"כ מתקדם בדרך המתאימה לשאר המציאות הישראלית הנוכחית: 

https://www.ynet.co.il/news/article/bk9yf14ua#autoplay

גם זה כבר רגיל. בנצי גופשטיין וכנופיית העליונות היהודית מפוצצים מעגל שירה של גויים ביפו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yohai71 כתב:

פעם אולי היינו מזדעזעים מזה, היום זה פשוט צפוי וסה"כ מתקדם בדרך המתאימה לשאר המציאות הישראלית הנוכחית: 

https://www.ynet.co.il/news/article/bk9yf14ua#autoplay

חבורה של פאנטים מסריחים

אני לא מבין מה יש לחפש בעיר פח זבל הזאת? פעם עוד הייתי קופץ לשם לעסק של חבר, היום אני לא רואה מה יש לי לעשות שם, בטח לא לסיור קולינרי של מיטב הצ'ולנט. אגרוייסע מציאה.

עריכה:

ראיתי מה פינדר העלה. ביזיון. באמת. מה אכפת לחתיכת אדיוט הזה מערב שירה?

הזיה

עריכה אחרונה על ידי GaT

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אז, כן, ביבי.

קראתם על כנף ציון לאחרונה? 

זה כאילו אלגוריה מומצאת על כל מה שדפוק בו ואיך שהוא מתנהל.

פרויקט מגלומני, שעלה לנו כ-700 מיליון שח. מיותר לחלוטין. אין בו שום צורך חוץ מהרצון של המלך להראות שהוא מלך. כמובן, הפרויקט עצמו גם די נכשל. המטוס מיושן. אין בו מספיק מקום לכל מי שאמור לטוס עם המלך לארה"ב. ועכשיו זו הפעם הראשונה, ואולי גם האחרונה בה עושים בו שימוש.

כשביבי לא היה בשלטון, לפיד ביקש לוותר המטוס. חבל שהוא לא נגרט או מה שזה לא יהיה שעושים למטוסים. מצד שני, בטח ביבי היה מכריח אותנו לממן לו דרימליינר. 

הוא כבר קיים, לא הגיוני לא להשתמש בו.

ואתה יודע, בחירות הבאות ביבי לא ראש ממשלה הבא אחריו ישתמש בו.

הוא לא רשום על שמו במשרד הרישוי.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 3 דקות, Potato כתב:

עלויות התחזוקה של מטוס כזה הן מטורללות, עליות התפעול שלו בכל טיסה גבוהות בהרבה מעלות חכירה, המטוס הוא סמל לשחיתות, נהנתנות, יוהרה וכל מה שעשוי להיות רע בדבר שנקרא "שלטון", ניתן למכור אותו כדי להחזיר חלק יפה מהעלויות.

אני לא חושב שאיזשהו ראש ממשלה ירשה לעצמו לעלות על הכתם השחור הזה.

שלא תבין לא נכון, אישית אני דווקא תומך ברעיון של מטוס מדינה לשימוש רה"מ ופמלייתו/נשיא/משלחות דיפלומטיות חשובות במיוחד, אבל לא המטוס הזה ולא בדרך שזה נעשה.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

עלויות התחזוקה של מטוס כזה הן מטורללות, עליות התפעול שלו בכל טיסה גבוהות בהרבה מעלות חכירה, המטוס הוא סמל לשחיתות, נהנתנות, יוהרה וכל מה שעשוי להיות רע בדבר שנקרא "שלטון", ניתן למכור אותו כדי להחזיר חלק יפה מהעלויות.

אני לא חושב שאיזשהו ראש ממשלה ירשה לעצמו לעלות על הכתם השחור הזה.

שלא תבין לא נכון, אישית אני דווקא תומך ברעיון של מטוס מדינה לשימוש רה"מ ופמלייתו/נשיא/משלחות דיפלומטיות חשובות במיוחד, אבל לא המטוס הזה ולא בדרך שזה נעשה.

קטונתי מלדעת אם המטוס הזה הוא הבחירה הנכונה, מטוס אחר או מכרז מתחדש למספר שנים למטוס שרד מול אחת מחברות התעופה אבל אין פסול במטוס ממלכתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש למדינת ישראל מטוסים.

ראשי מדינה קודמים, כמו חיים הרצוג ואריק שרון לא התביישו לטוס ב-707 הלבנים של חיל האוויר, אותם מטוסים שהטיסו חיילים מנתב״ג לאופירה 15 שנים קודם. ולפיד טס לאירופה באיזה מטוס קטן בלי פמליה של 100 מלווים. או ששכרו 737 לכמה שעות, בלי גינוני מיטה מלכותית.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 53 דקות, Potato כתב:

הנה מה שאתה מפספס לדעתי: ביבי לא מדמיין סיטואציה שבה הוא לא ראש ממשלה. המטוס בשבילו זה לא סמל של המדינה או משהו. זה הרכוש הפרטי שלו. שאנחנו צריכים לממן.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אבל תל אביב היא עיר שצריכה להיגאל מחילוניות שלה..

screenshot-www_ynet_co.il-2024_07.20-16_20_23.thumb.png.1f92ee852f4438bf6466535ba419832b.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

וזה עוד מול אנשים שבאו לראות את התרבות של בני ברק ולא להראות את התרבות שלהם בבני ברק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, GaT כתב:

ראיתי מה פינדר העלה. ביזיון. באמת. מה אכפת לחתיכת אדיוט הזה מערב שירה?

זה ביפו, שם זה עוד לא עניין יומיומי.

בירושלים התנכלות לנוצרים היא כבר שיגרה. יש המון סרטונים של הנוער הנודר והדוקר יורק על כמרים ואנשי דת. אבל זה שיא חדש, טאברנה ארמנית ברובע הארמני, שמתנכלים לה שוב ושוב. הבעלים שלה הוא בחור נוצרי ישראלי, ששירת כחייל בגבעתי וגם עשה מילואים בעזה. בסרטון הזה, בחור עם ציציות זורק לתוך הטאברנה רימון גז, או משהו כזה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

יש למדינת ישראל מטוסים.

ראשי מדינה קודמים, כמו חיים הרצוג ואריק שרון לא התביישו לטוס ב-707 הלבנים של חיל האוויר, אותם מטוסים שהטיסו חיילים מנתב״ג לאופירה 15 שנים קודם. ולפיד טס לאירופה באיזה מטוס קטן בלי פמליה של 100 מלווים. או ששכרו 737 לכמה שעות, בלי גינוני מיטה מלכותית.

אבל כשטס ל"ועידת אקלים" לקח משלחת של 200 איש למרות שאנחנו כלום ושום דבר בזיהום העולמי.

הכל הצגות עזוב אותך.

פורסם
לפני 18 שעות, 98civic כתב:

רק אני או שאתם טיפה חיים באילוז׳? זו תחילת סוף של מדינת ישראל, אולי של יהודים בכלל. כל העולם הולך ליפול לאיסלם בין אם מהפחד או פשוט על ידי כניעה שקטה תחת כמות של ערבים. אף אחד לא יבוא לעזור לישראל כולל ארהב שבעצמה עמוק בחרא. אני כותב את זה בפחד מלא , לא חרדה, פשוט חשש לעתיד של הילדים שלי. לא יודע מי זה ביבי או שמיבי או  שיט אחר , לא חשבת לרגע שאין לנו פשוט שום יכולת להתמודד עם אירן, תימנים, עירקים, סורים, חיזבאלה? והם מצדם מוכנים וחצי לבוא בידיים ריקות ולמחוק את ישראל ? תוך 20 שנה ישראל לא תהיה קיימת כי לא נראה שיהיה פה איזה שינוי של התקפה? להוריד איזו ספינה ואיזה פוץ מחמאס ולהגיד שהנה ניצחנו , זה מעליב וזה מאכזב ועוד שבוע ועוד שבוע ערבים מעלים הילוך ללא פחד ואומרים את זה בפנים ללא שום פחד. זה לא אומר  משהו לגבי קץ של ישראל? ולא חושב שיתנו לנו את הפרבילגיה להיות פליטים

זה לא רק הסוף של ישראל, זה כנראה יהיה הסוף שלא עוד רבות מהמדינות.

כל העולם מתקדם למלחמת עולם שלישית ורואים את המדינות מתחילות להסתדר בכל צד שמתאים לה ששומר על האינטרס שלה. מספיק משוגע אחד שבטעות ילחץ על הכפתור האדום והעולם יהיה שונה ממה שאנו מכירים. 

אבל בכללי, כשדוחים את הבעיה, היא רק מתעצמת וגדלה. איני תומך במדינה פלסטינית כי באמת הסכנות הן ברורות, אך אם בשנות ה-90 כל הסיפור הזה היה נגמר בהקמת מדינה כזו עם רשות חזקה, יכול להיות שהיינו בארוע אחר, טוב יותר או גרוע, את זה לא נדע, אבל מה שכן אנחנו יודעים, זה שהמצב מעכשיו לא הולך להיות פשוט יותר עבורנו. גם אם זה לא כוחות צבאיים שמכריעים אותנו כרגע, כוחות כלכליים וחברתיים אקסוגנים  ואנדוגנים הם אלו שכנראה יגרמו לנו לסגור את הבסטה. 

בטווח הארוך, אין לנו באמת הרבה סיכוי כאן. רק נורמליזציה באזור עוד איכשהו תיתן אופק.

• מעניין 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה היה בנט, לא לפיד, והסיפור שם שהיו הרבה אנשי ביטחון (חצי מ-140 אנשי המשלחת), וחלק מהמשלחת היה נציגות לא ממשלתית, שלא מומנה על ידי המדינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, Shmulik_Miata כתב:

זה לא רק הסוף של ישראל, זה כנראה יהיה הסוף שלא עוד רבות מהמדינות.

כל העולם מתקדם למלחמת עולם שלישית ורואים את המדינות מתחילות להסתדר בכל צד שמתאים לה ששומר על האינטרס שלה. מספיק משוגע אחד שבטעות ילחץ על הכפתור האדום והעולם יהיה שונה ממה שאנו מכירים. 

אבל בכללי, כשדוחים את הבעיה, היא רק מתעצמת וגדלה. איני תומך במדינה פלסטינית כי באמת הסכנות הן ברורות, אך אם בשנות ה-90 כל הסיפור הזה היה נגמר בהקמת מדינה כזו עם רשות חזקה, יכול להיות שהיינו בארוע אחר, טוב יותר או גרוע, את זה לא נדע, אבל מה שכן אנחנו יודעים, זה שהמצב מעכשיו לא הולך להיות פשוט יותר עבורנו. גם אם זה לא כוחות צבאיים שמכריעים אותנו כרגע, כוחות כלכליים וחברתיים אקסוגנים  ואנדוגנים הם אלו שכנראה יגרמו לנו לסגור את הבסטה. 

בטווח הארוך, אין לנו באמת הרבה סיכוי כאן. רק נורמליזציה באזור עוד איכשהו תיתן אופק.

זה באמת משנה אם ישראל תיפול מהסנקציות או מידי  שחיטה? הרי את הסנקציות יפילו עלינו ערבים ברובם. מכאן השאלה, באמת כולם כאלה אופטימיים או רק דוחקים את המציאות? 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...