Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

פרופסור טליה איינהורן מדברת על נושא חוק יסוד השפיטה, ובין השאר מדברת על הטענות (ההזויות והלעוסות יש לציין) של מה אם מעניקים "כח מוחלט" לצד אחד/רשות אחת.

הגברת הביאה את ניוזילנד כדוגמא מעולה שיש לה הרבה מהמשותף עם ישראל כמו העובדה ששתיהן קיבלו עצמאות בערך באותו זמן, בשתיהן יש אוכלוסיה "לא הומוגנית", אין לה חוקה, ויש שם 3 שפות.
ממש מדינה תואמת! ממש דוגמא טובה להשוואה!

רק ש... נתחיל מהפשוט, בניוזילנד יש יותר כבשים מאנשים. מדובר במדינת אי ענקית בלי אוייבים ובלי צרות פרט למחירי הנדל"ן. בניוזילנד אין אוכלוסיה ענקית של אנשי דת שמנסה לכפות את הדת על המדינה ורואה בחוק המלצה אם זה לא סותר את מה שהרב אמר.
לגבי מה שהיא אמרה על "האוכלוסיה הלא הומוגנית", היא התייחסה לגזע בלבד! לא לערכים!. חילקה אותם ללבנים (אירופאים), מאורים, אסייתים ועוד. לא דיברה על ערכים משופתים נטו גזע!. אני מאמין שמבחינת הערכים האוכלוסיה שם מאוד מאוד הומוגנית.

אולי אנחנו גם לא צריכים צבא כי בניוזילנד אין ממש צבא? אחרי הכל ממש מדינה תואמת אלינו.

אני שוב מפנה אותך לחוות הדעת של היועמשית. אשמח להבין ממך מה ב-6 העמודים הראשונים שכתובים שם לא נכון.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אני חוזר על מה שאמרתי קודם רק יותר בהכללה, אני מוכן שרוטמן ולוין יבחרו איזו דמוקרטיה מערבית שבא להם ויביאו את השיטה שלה במלואה, לא רק את החלקים שמתאימים להם ואני חותם לך שיקבלו הסכמה מלאה מכל אנשי המחאה וההתנגדות.

זה לא מספיק. עם השיטה אתה צריך להביא גם את האוכלוסיה.
למשל מערכת רווחה מפוארת כמו שיש במדינות הסקנדינביות יכולה לעבוד רק כאשר האוכלוסיה היא תורמת כמו בדינות הללו. תראה מה קורה למערכות כאלו כאשר מהגרים בלי אותם ערכים מגיעים לשם ומנצלים אותן.
מערכת משפט של מדינה א' ממש לא בטוח שתתאים למדינה ב'. ואני לא מצליח להבין איך מישהו חושב שלעשות איזה מישמש בין כל מני מערכות שיש בכל מני מקומות יכול להוציא תוצאה טובה.
ממי שמציע את זה אין לי ציפיות כי יש לו מטרה אחרת, לא לעשות טוב אלה לבצע הפיכה משטרית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

מה הסמכויות של המלך?

בחיי, אין לי בעיה שביבי יהיה מלך ושרה תהיה מלכה, אם לא יהיו להם סמכויות לחוקק חוקים.

לפי מיטב הבנתי הנציג שהמלך ממנה בוחר את השופטים, והוא גם חותם על חוקים שמחוקק הפרלמנט כדי שיקבלו תוקף. 

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

מה הסמכויות של המלך?

בחיי, אין לי בעיה שביבי יהיה מלך ושרה תהיה מלכה, אם לא יהיו להם סמכויות לחוקק חוקים.

חשבת על זה שתקבל גם את יאיר הנסיך?

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

מה הסמכויות של המלך?

להוציא הרבה כסף על חשבון הנתינים.

להתלבש מפואר.

להיות ראוותני.

לגדל ילד"ז

תפור כמו חליפה על הנתניהו'ז.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטוח שבשלב הזה יש רוב שפוי בישראל שיסכים לתת לביבה מעמד של מלך ולשלם מס קטן בחודש לפרנס אותו, רק שיצא לנו מהחיים ויפסיק לקשקש בשכל על "ימין על מלא" או כל שיט דומה אחר בבריטון הסמכותני שלו.

חבל שאף אחד לא מעלה את זה כאפשרות בכנסת

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 51 דקות, stx כתב:

שאלה ברצינות, אם הבחירות היו מתקיימות שוב היום, אותם אנשים ואותן מפלגות, יש מישהו שהיה משנה את ההצבעה שלו?

כן.

הצבעתי לפיד והיום הייתי מצביע גנץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נשמע כמו ההבדל בין לבן שנהב ללבן פנינה או משהו כזה, ואני לא מתכוון להישמע גזען.

תוכל להסביר?

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Mech Morphix כתב:

חשבת על זה שתקבל גם את יאיר הנסיך?

בוודאי שחשבתי על זה ואני מוכן לבלוע את הגלולה המרה הזו.

אולי פעם יעשו עליהם סדרה הנתניהוז, בסגנון הקרדשיאן וכו'. יהיה להיט ענק. אפילו אני אשב לצפות בטרלול הזה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

יש מספיק דרכים זולות וקלות יותר לעצבן אנשים.

בייחוד שיש מספיק תינוקות שיכולים לייצר חיתולים עם חרא בשביל להדליק אותם ליד דלתות של אנשים 😂

לפני שעה, stx כתב:

שאלה ברצינות, אם הבחירות היו מתקיימות שוב היום, אותם אנשים ואותן מפלגות, יש מישהו שהיה משנה את ההצבעה שלו?

הקפיטליסט היחיד שהיה בבחירות האחרונות היה אביר קארה ולכן אני לא הייתי משנה את ההצבעה.

לפני 44 דקות, Night Driver כתב:

אתה מבין שאתה מכניס את גנץ לתוך הממשלה של ביבי?

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אולי פעם יעשו עליהם סדרה הנתניהוז, בסגנון הקרדשיאן וכו'. יהיה להיט ענק. אפילו אני אשב לצפות בטרלול הזה.

צריך לצרוך סמים בשביל לצפות בקארדשיאן ועוד יותר במשפחת המלוכה..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אני אגיד לך את זה בצורה פשוטה, או שאתה לא מבין את הטענות של אנשי הימין או שאתה לא רוצה לקבל אותן.

הגיוס שלו והצורת פרסום ("כדתי ורב סרן במילואים", כאילו דתיים וקצינים מהצד השני הם אלו שהלכו לפגוע) באו נטו להתריס.

אני לא הבנתי, כמו רומן.

אז מפריע לך הגיוס וצורת הפרסום? כי הוא הזדהה כדתי ורב סרן במיל'? הוא לא כזה? או שאסור לא לציין שהוא כזה?

לפני שעה, SlowRide כתב:

יש ניצולי שואה שלא מצליחים לשלם על תרופות

הנה אוכלוסיה שקטנה כול שנה, שכולם יסכימו לזרוק עליה גם מיליארד שקל כול שנה, אבל זה לא משתלם פוליטית או משהו. אז חרא עליהם שיחיו בעוני.

לגבי ניו זילנד, או כול מדינה אחרת.
משווים על הנייר תוך כדי שמתעלמים מהדעה של האזרחים שם אני מבין.

האם על הנייר המצב אצלינו רע? מאוד לא בטוח. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 37 דקות, DareDevil כתב:
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה מבין שאתה מכניס את גנץ לתוך הממשלה של ביבי

אני מקווה שהוא יחליף את ביבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

ירגיע קצת את ההיסטריה של חברנו כאן למעלה

כן... אם יש משהו שמגדיר אותי זה ״היסטרי״ :)

מה ההספק שלך בעמודים האחרונים? אחד לא יודע לעבוד כמו שצריך, שני לא צריך לחוות דעה כי יש לו שגיאת כתיב, שלישי היסטרי. רמה גבוהה ועניינית, אין ספק 🤦‍♂️

נסיים בחמשיר ידוע

image.png.4c83b45521872fd405b3f3d76123f440.png

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 9 שעות, Nemesis כתב:

יש להם מלוכה חוקתית. אלא אם כן רוצים למנות את ביבי למלך. 

ייתכן וזה עובד להם כי אוכלוסייתם הרבה יותר הומוגנית. 

אין לעובדה שהם מונרכיה שום משמעות מעשית.

האוכלוסיה שלהם לא הומוגנית. יש כ-15% מאורים, שנהנים ממעמד מוגן כמיעוט ילידי (כמעט כמו היחסים עם הערבים כאן...) והרבה אסייתים מכל המינים והסוגים.

מה שכן יש להם זו הפרדה של דת ממדינה, העדר סכסוכים לאומיים וכו'.

לפני 11 שעות, Nemesis כתב:

הממ, למיטב ידיעתי בכלל נציג המלך בוחר את השופטים ולא הפרלמנט? 

מסבירים בכתבה המקושרת איך זה עובד.

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

למשל מערכת רווחה מפוארת כמו שיש במדינות הסקנדינביות יכולה לעבוד רק כאשר האוכלוסיה היא תורמת כמו בדינות הללו. תראה מה קורה למערכות כאלו כאשר מהגרים בלי אותם ערכים מגיעים לשם ומנצלים אותן.

בדיוק.

אני צריך פעם למצוא את המחקר הסוציולוגי הזה, אבל הוא הראה שערבות הדדית קיימת יותר בקהילות שהן יותר הומוגניות מבחינה אתנית וערכית. זה מסביר את מדינת הרווחה הסקנדינבית. ואכן אפשר לראות איך המרקם האחיד הזה פחות מסתדר עם ייבוא תרבויות אחרות מבחוץ.

אנחנו מדינה עם הרבה יותר תת תרבויות ומתחים ביניהם וכמובן בין גורמים חיצוניים.

השיטה הקואליציונית שלנו, גם בניגוד לניו זילנד, מביאה מצב בו לקבוצה קטנה יש יותר כוח בממשלה מכוחה היחסי בציבור. אנחנו רואים את זה בקידום החקיקה הנוכחית, שאפילו לא נהנית מרב בליכוד!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה המטרה ביום שיבוש לאומי?

זה מה שישנה את דעתם של רוטמן וחברים שלו? זה רק מחזק אותם. פשוט מטומטמים.

פשוט חוצפה שמאפשרים דבר כזה ונותנים להם לחסום כבישים ולשבש תנועה של רכבות. "ממליצים למי שלא הולך להפגין שיעבוד מהבית". דיברתם על פריבילגים קודם?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...