Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

תתנחם בזה שחרדים הם מהאוכלוסיות המאושרות שקיימות, בארץ ובחו״ל.

כמובן, דת קיצונית היא אושר, יוצקת משמעות ותוכן לעולם קר ואכזר. Ignorance is bliss זה משפט שאנשים מתבלבלים ושופטים כמעליב, כאשר אין בו שום דבר מעליב, זו המציאות. 

בסופו של יום כולנו מנסים למקסם אושר, אם פלוני מצא דרך (שלא פוגעת באחרים), שיעוף על זה. אין לי שום דבר נגד XM, אדרבא, נשמע כמו אדם אמפתי ומנומס. 

אני בטוח שהניתוח שלי את המציאות עבורו, זה גם כמו ניתוח של חתול את המציאות עבורי 🙂

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

@יובל .מ. אני מבין שאצלך חימי, שאפילו לא החלה בדיקה בעניינו, פסול, אבל אנשים במעמד של נאשם או מורשע כשירים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, ArikM כתב:

בסדר, מכיר את הציבור הזה. 

מה יש להמשיך להתדיין? מבטיח לך שעשן לבן לא יצא מהארובה.

אתה חושב שפתאום תיפול עליו השכינה והוא יבין שהעולם כבר ב 2023 ומותר לקרוע נייר טואלט בשבת (ההקצנה במכוון)

יש ישיבות בזום ממש משעממות, צריך לעשות משהו עם הזמן הזה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

תתנחם בזה שחרדים הם מהאוכלוסיות המאושרות שקיימות, בארץ ובחו״ל.

כיצד אתה מודד אושר?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אומר שהימין יוותר על דברים ברפורמה, והשמאל יוותר על דברים שנותנים כוח לרשות השופטת על פני הרשות המחוקקת והמבצעת. לא כל הכוח, חלק מהכוח. כרגע איזון לא קיים.

אתה ראית איך מתנהלים הדיונים?

רוטמן סותם את הפה לכל מי שלא מסכים איתו ורץ קדימה עם ההפיכה. כל הקריאות להדברות, הן רק למראית עין.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

ואם הוא נמצא בועדה שבוחרת את השופטים שמשפיעים עלי, הוא חייב לי הסברים, כמו שאר חברי הכנסת ונבחרי ציבור.

איזה הסברים הוא חייב לך? מה זה קשור להרכב הוועדה?

הבן אדם ניצל עמדת כח לצורך סיפוק מיני. אז הוא הולך הביתה ואולי גם להליך פלילי.

מה ימנע את הניצול לרעה הבא של המעמד הזה? זה שהגבר ייבחר ע״י הממשלה במקום ע״י עורכי דין?

איך זה קשור להכפפה הברוטלית של מע׳ המשפט לממשלה? בממשלה אין גברים שמחפשים איפה לתקוע את הז*ן שלהם?

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל לפחות מישהו שם איום אמיתי על מערכת המשפט.

@יובל .מ. זה לשבור לעצמך אצבע ביד אחת כדי לשבור שתיים בשנייה כששתי הידיים הן שלך.

לגבי חימי, לא אמרתי לרגע שזה תקין אבל אתה שם לב שאדם שלא נחקר אפילו פסול בעניך אבל נאשם במהלך משפט כשר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

@פינדרולחלק אפילו קלטות לוהטות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, oryo כתב:

ההבדל בינינו הוא שהילדים שלי יקבלו את ההזדמנות לעשות ליטרלי כל שמתחשק להם

אם אתה מאמין בזה, אתה מאמין פתי הרבה יותר גדול מכל אדם חרדי... הוא לפחות יודע שיש מגבלות ויש הסללה ושלא הכל פתוח...

לפני 12 דקות, Potato כתב:

כיצד אתה מודד אושר?

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מודדת, בין היתר.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ. אני מבין שאצלך חימי, שאפילו לא החלה בדיקה בעניינו, פסול, אבל אנשים במעמד של נאשם או מורשע כשירים.

לא, אבל אפשר להעלות בתור שאלה כמה זמן עיתונאים חושפי אירועים כמו רביב דרוקר, בן כספית, אביעד גליקמן וחבריהם ידעו על המקרה אבל שתקו כי זה פוגע במישהו מהצד שלהם. אולי אפילו מישהו שמספק להם ידיעות.

מבחינתי ביבי ודרעי היו צריכים ללכת לפני שנים כבר. לגבי למה בכל זאת הצבעתי למישהו שהכניס אותם לממשלה הסברתי מקודם.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

@יובל .מ. זה לשבור לעצמך אצבע ביד אחת כדי לשבור שתיים בשנייה כששתי הידיים הן שלך.

פה כנראה באמת לא הייתי מובן ואסביר שוב.

אם לא תהיה פה איזה פצצה שתרים את המערכת לשמיים, אף אחד לא ירצה להתפשר על האמצע (שזה מה שביבי רוצה לפי דעתי). ביבי יכול לבוא ולהגיד "שמעו בואו נעשה דיונים מסודרים", אבל כנראה שינפנפו ויגידו "שמע לך הביתה תפסיק לדבר שטויות" כמו שהיה כל פעם.

ברגע שאתה בא על 200, הצד השני ייבהל וייכנס למשא ומתן.

קצת כמו עם עזה - תתחנן להפסקת אש יזרקו עליך קסאמים, תמחק להם בניינים רבי קומות הם לבד ירוצו לשולחן משא ומתן.

לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

לגבי חימי, לא אמרתי לרגע שזה תקין אבל אתה שם לב שאדם שלא נחקר אפילו פסול בעניך אבל נאשם במהלך משפט כשר?

הגבתי לספריאל למעלה.

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אתה ראית איך מתנהלים הדיונים?

רוטמן סותם את הפה לכל מי שלא מסכים איתו ורץ קדימה עם ההפיכה. כל הקריאות להדברות, הן רק למראית עין.

שנחפש דיונים מהכנסת הקודמת שכל מי שהיה מהאופוזיציה הוצא מכל דיון בערך?

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

הבן אדם ניצל עמדת כח לצורך סיפוק מיני. אז הוא הולך הביתה ואולי גם להליך פלילי.

מי אמר שניצל?

אולי אחרי זה העורכת דין זרמה איתה לאיזה דרינק ולילה? תמיד טוב שיש שופטת לטובתך.

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

איך זה קשור להכפפה הברוטלית של מע׳ המשפט לממשלה?

קשר בין גורמים עם המון כוח שמפחדים לאבד אותו.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

בל אפשר להעלות בתור שאלה כמה זמן עיתונאים חושפי אירועים כמו רביב דרוקר, בן כספית, אביעד גליקמן וחבריהם ידעו על המקרה אבל שתקו כי זה פוגע במישהו מהצד שלהם. אולי אפילו מישהו שמספק להם ידיעות.

שאלות לא עולות כסף והן יופי של אמצעי לבלבל במח.

גם אפשר לשאול מי הגורם שישב על המידע הזה והחליט להדליף אותו לאילה חסון דווקא עכשיו ומה האינטרס שלו?

זה משנה משהו? לא. אבל הנה שאלתי שאלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

כשאין שום דבר להגיד משחקים באם.
הוא למד את זה ממאסטר m3 ומיישם היטב.
אין לו מה להגיד אחרי שמישהו לוקח אחריות על המעשים שלו (שעוד לא ברור ממש מה הם אבל עדיף שיקח ויראה שיש לו אמות מידה אמיתיות ולא רק דיבורים)  בניגוד למי שהוא שם בממשלה אז הוא אומר "ואם עיתונאים ישבו על זה".
אין לו מה להגיד אז הוא אומר "ואם בן גביר יביא לי משילות".

על אותו משקל אני יכול להגיד "ואם כל הערבים שרוצים ברעתנו יעלמו מחר כי עשיתי פליצה, אז לגיטימי להצביע לביבי/שלוחה של ביבי".
בקיצור הבנאדם מתחבא עם הראש באדמה מדי פעם מוציא את הפריסקופ ואומר "ואם..."

העיקר את השאלה החשובה הוא לא שואל, "ואם מחר בבוקר לא תהיה פה דומקרטיה"...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אצל רבים בימין כשמוצאים לכלוך על מישהו אז זו קונספירציה של השמאל, מערכת המשפט מחסלת חשבונות, וואטאבר הצדקות שאפשר להמציא בשביל להכשיר את השרץ.

אבל מה שיפה זה שגם כשמוצאים לכלוך על מישהו מהמתרס השני - גם אז זה קונספירציות אבל מהצד השני: לא מעלילים על האדם, אלא במשך זמן רב הסתירו את זה, הגנו עליו וכו׳.

דיבורים מפוזיציה - קווים לדמותה.

לעומת זאת לא ראיתי כאן אדם אחד ״לא ימני״ (קשה לקרוא לזה שמאלני) שרואה את הפרסום על הדפקט הזה חימי ומדבר על קונספירציות או שקרים, מקבלים שהוא מנוול וצריך לעוף קיבינימט וזהו. אף אחד לא אומר ״ממממ אבל הוא מתנגד ללוין אז בטח תופרים לו תיק״. ברור שמישהו ישב על המידע הזה עד לנק׳ בה יש clear to engage (התזמון קצת נוח מדי), אבל זה לא גורע מהמעשים ולא אומר שיש קונספירציה. עדיף מאוחר מלעולם לא (ועדיף לחשוב פרדטורים בזמן ולא לתת להם להשאר בתפקידים ציבוריים).

זה הפער בין אנשים שמאמינים בשלטון החוק, ואנשים שמאמינים בשלטון החוק הנאכף על המחנה שהם לא אוהבים בלבד. זו הסיבה שאנשים מרגישים בנוח לתמוך בממשלה עם עבריינים מורשעים ו/או בתהליכים, ובד בבד לדבר על סטנדרטים לנושאי תפקיד ציבורי. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

חימי יצא דביל ברמות. האמת היא שאני מאוד התרשמתי ממנו, ומאכזב לראות מישהו כמוהו נופל. אין ספק שהוא סיכן הרבה ויש לו ערכים, (אבל איבד את השכל במכנסיים כנראה...)
זה לא סותר את העובדה שפה הוא נפל ערכית לכל הפחות אם הדיווח נכון, ואם לא נכון והוא סתם שלף משהו בשיחת זום בהסכמה מבלי שאפילו דנו במה שדיווחו הוא עדיין יצא דביל, כי מישהו בעמדת כוח כזו צריך להיזהר כפל כפליים.
אתה רוצה לשלוף כל מני איברים מול המחשב? בבית שלך, במחשב שלך כשאתה בנאדם רגיל בלי טייטל ומי שמולך היא בנאדם רגיל בלי טייטל שלא ביקשה ממך טובה/עזרה/ג'סטה/דחיפה/מילה/רמז תעשה מה שאתה רוצה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מודדת, בין היתר.

הם הכי מאושרים,המדגם מוטה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני חושב שמדובר על הדדיות מסוימת שהם מאוהבים וחולקים רגע משותף. מניח שאותה רואים רואים בלי חולצה או משהו בסגנון, הרי איילה הייתה כבר מציינת יותר בבירור שהיא לבושה וכדומה. המתלוננת לכאורה לא מעוניינת בכלל להיכנס לכל הדבר הזה אז כנראה שיש שם שהיה בהסכמה 

ואולי אפילו משהו שיש לעו"ד חימי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...