Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

מה חותכים לאלקטרון כדי שהוא יהיה חשמל כשר?

עלתה עוד בקשה, להשבית את האסדה בשבת כדי שהגז שמזין את תחנת הכוח יהיה כשר.

הרי לא יכול להיות חשמל כשר כשהגז לא כשר כמו שלא יכול להיות המבורגר כשר עם בייקון בפנים.

הבעיה שאי אפשר להשבית את האסדה, זה מסוכן, אז הביאו פתרון אחר, את כל הגז שלנו נמכור לגויים ונקנה מהאסדה שלפיד אישר ללבנונים גז, אבל אז נוצרה בעיה נוספת, לפיד אישר את האסדה וביבי אמר שהוא יבטל אותה.

החליטו על פתרון גם לסוגיה הזו. ביבי יבטל את האסדה, ואז יאשר אותה בהסכם חדש שבו ישראל גם תעביר ללבנונים את האסדות שלנו, לוויתן, כריש ותמר, ואנחנו נקנה גז רק מהגויים והוא יוכל לקבל כשרות בג״ז.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

נראה שביבי מעבר היותו פוליטקאי ומדינאי שנון, הוא הצליח כפי שמרגיש, ליצר לנו כאומה קפיצת הדרך  של  שנים קדימה . אולי רע אולי רע מאוד נבדוק ונחליט.

פורסם

אני חושב שיש לנו מזל גדול שאין בארץ איזה עוצר מטורף. נפט שאפשר להפיק בקלות, זהב או אפילו מים זורמים שאפשר לבנות מהם תחנות כוח חזקות כמו בנורווגיה. 

אם היה משהו כזה, היה פה אירן. הקיצוניים היו משתלטים, הינו מתפללים כולנו 3 פעמים ביום ויושבים בבית בשבת בחושך.

עכשיו יש גלים שבהם מבזבזים את הכסף ואז צריך שמעשהו אחר ירוויח אותו בחזרה...

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

אני אגיד כאן משהו שיטריף אותכם ובצדק. הכלכלה החרדית מבוססת על המון הון שחור. מיש שחושב שהציבור שרוכש דירות בקצב הכי מהיר בארץ למרות עליית מחירי הדיור. ואת כל זה הוא עושה ען משפחה של 8 נפשות ממשכורת של כולל ומזכירה תמים מאוד.....

אבל רשום: "לא תגנוב"

אז איך הרבנים מתרצים את הגנבה הזאת?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

טוב האשמתי אותם סתם.

הם בסך הכל דואגים לאיכות הסביבה.

זה גם מסביר את הפטיש שלהם לכלים חד פעמיים?

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, gollu כתב:

אני חושב שיש לנו מזל גדול שאין בארץ איזה אוצר מטורף

זה טוב בלי קשר - אם העושר של המדינה נחפר/נקדח מהאדמה, למדינה אין טעם להשקיע באזרחים, ואז מקבלים דיקטטורה.

מדינות דמוקרטיות הם מקומות טובים לחיות בהן לא כי דמוקרטים הם אנשים טובי לב - זה כי העושר שלהם מגיע מהאזרחים, ואזרח שבע ומשכיל יהיה הרבה יותר פרודוקטיבי מאיכר מסכן רעב ללחם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

הכלכלה החרדית מבוססת על המון הון שחור. מיש שחושב שהציבור שרוכש דירות בקצב הכי מהיר בארץ למרות עליית מחירי הדיור. ואת כל זה הוא עושה ען משפחה של 8 נפשות ממשכורת של כולל ומזכירה תמים מאוד.....

אז כל החישובים הסוציואקונומיים לא באמת דוגמים את המגזר החרדי 

אל תדאג אנחנו לא תמימים.

יש לי קרובי משפחה חרדים ועבדתי כמה שנים בעיה"ק בני ברק. מכיר טוב את ההון השחור שרץ שם.

מבחינתם המדינה והחילונים הם הפריץ שמותר לגנוב ממנו.

אחרי זה מתפלאים שקוראים לכם עלוקות.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אני אגיד כאן משהו שיטריף אותכם ובצדק. הכלכלה החרדית מבוססת על המון הון שחור. מיש שחושב שהציבור שרוכש דירות בקצב הכי מהיר בארץ למרות עליית מחירי הדיור. ואת כל זה הוא עושה ען משפחה של 8 נפשות ממשכורת של כולל ומזכירה תמים מאוד.....

אז כל החישובים הסוציואקונומיים לא באמת דוגמים את המגזר החרדי 

,

תראה, לא חידשת, אחת הסיבות שהציבור החרדי בכללותו הוא מבין המוקצים והשנואים בארץ הוא שידוע שמדובר בגדול בציבור שמעלים מס בצורה תעשייתית, כזו שיכולה ללמד את כל הטייקונים כמה שיעורים.

וכולם רואים בזה (בצדק!) הרבה צביעות. ציבור שנבחריו זועקים בראשי חוצות על החילונים ה "עגלה הריקה" האלו, מפרים חוק ומצוות (מה קרה ל "לא תגנוב"?) באופן תעשייתי. גם מעלימים מס וגם יושבים על קופת המדינה.

כאמור, כסף כסף תרדוף (לא אתה אישית. אבל הציבור בתמונה הגדולה- ככה זה מצטייר, בצורה חזקה מאוד.)

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 7.12.2022 בשעה 19:52, פינדר כתב:

סליחה על הציטוט אני לא מצליח למחוק מהטלפון. 

עלתה פעם הצעת חוק לבטל את הכסף המזומן. נפלה מאוד מהר כמדומני. בדיוק מהסיבה שיש בארץ יותר ממגזר אחד שמעלים מסים באופן שיטתי. יש גם יהודים. 

חלום שלי שיום אחד פשוט יפסיקו לקבל מזומן. או דביט או אשראי. בהצלחה לכל הגנבים. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לכל אלה, כנראה היותר תמימים שעושה להם ממש

לא - טוב בהכרת המציאות האמיתית, מוכן לשלוח בפרטי פרטי קמעוני חביב שמוכר שקיות הקאה מעולות במחיר שווה לכל נפש שלא מאמינה באמונות טפלות

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני שעתיים, gollu כתב:

אני חושב שיש לנו מזל גדול שאין בארץ איזה עוצר מטורף. נפט שאפשר להפיק בקלות, זהב או אפילו מים זורמים שאפשר לבנות מהם תחנות כוח חזקות כמו בנורווגיה. 

אם היה משהו כזה, היה פה אירן. הקיצוניים היו משתלטים, הינו מתפללים כולנו 3 פעמים ביום ויושבים בבית בשבת בחושך.

עכשיו יש גלים שבהם מבזבזים את הכסף ואז צריך שמעשהו אחר ירוויח אותו בחזרה...

אל תדאג. אנחנו בדרך לשם גם בלי אוצרות טבע.

לפני שעתיים, David32 כתב:

בטח יש פסק הלכה שאומר שלא לתת לחברך את חלקו בממונך זו לא גנחבה אלא הלוואה כפויה שלא אסורהעל פי התורה.

ובגלל שהממשלה שלנו יהודית אז היא גם לאזכאית לריבית על הלוואה כפויה זו.

הבקיאות במקורות זה בזכות אח שחזר בתשובה לפני כמעט 30 שנה (אבל לא איבדנו תקווה שיום אחד אולי הוא יבריא כי הוא עובד ומשלם מיסים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

אתה יודע מה הדבר שאני הולך לפמפם בראשים של הילדים שלי?

לא נותנים את החיים שלך לאף אלוהים ולשום מדינה.

לי אין שום בסיס רגשי לשום דת, ואני מבטיח לך שלילדים שלי יהיה הרבה פחות.

חיזקת נהדר את מה שאמרתי. לא רציתי להיכנס לזה אבל יוצאי בריה"מ הם דוגמא טובה לכך.

באלימות רבה מנעו מהוריך (לאו דווקא הישירים) יהדות.

לא נצרב אצלכם רגש

ולכן לא זכור לי שראיתי רוסי-מסורתי. 

משהו אחד רק אני לא קולט ואני לא ציני. אם אין לך רגש למדינה ולדת במה בדיוק מתבטא שאתה יהודי חוץ מלספוג אנטישמיות בעולם. ולמה לעזאזל אתה לא בונה את עתידך  ועתיד ילדיך במדינה שמתאימה לך יותר. עם אנשים בצבע הנכון והדעות הנכונות.

לפני 6 שעות, David32 כתב:

קודם כל זה לא תירוץ.

ארחיב כמה שאני יודע (לא ממש מומחה בנושאים הללו)

הבהרה נחוצה- כמו בכל ציבור (ואני בקי קצת בנושא יותר מחבר הפורום הממוצע) גם לא חרדים מעלימים מס ככל שרק אפשר- .בדיוק אותו דבר יש הרבה חרדים שעושים את זה, לא  כי ברור להם שזה מותר/ הם נתנו על זה את הדעת. פשוט בציבור מוגדר וקיהלתי, שלא ממש מרגיש חיבור רגשי למדינה וחוקיה (אנחנו/והם). זה הרבה יותר קל לביצוע ולכן האחוזים עולים/בדומה למשל במגזר הערבי. 

אני מניח ששאלתך כוונה לאלה שזה כן מעניין אותם, מבחינה הלכתית איך הם מתמודדים עם "גניבה" - אז הנה תשובתי בקצרה.

השאלה המרכזית היא האם "דינא דמלכותא דינא" =היינו שיש סמכות לשלטון לחוקק/ולגבות מיסים, הוא גם ב"מלכות ישראל" שלא פועלת על פי דיני התורה, או לא.

בגדול זה אומר שלפי ההלכה ברור שאסור "לגנוב" למשל ממשלת צרפת/ארה"ב. כל השאלה היא אך ורק כלפי מדינת ישראל שמצד אחד היא שלטון יהודי אך לא על פי התורה.

בענין היישום בפועל זה תלוי בתתי הזרמים בחברה החרדית.

יש כאלה שאוסרים לגנוב מהמדינה לחלוטין.

יש כאלה שלא מכירים בכלל בסמכות המדינה ובכל זאת אוסרים בשביל לא להשחית את הנפש ולהרגיל אותה לגנוב (גם אם הלכתית זה לא נחשב גנבה)

ויש כאלה שמתירים לחלוטין  וזה אף פעם לא יאמר בקול.

וכאן זה כמובן מסתעף לסוגיות נוספות ומסועפות.

אם אתה רוצה סיבות ומקורות לכל אחד מהשיטות.

1- אני לא ממש בקי בנושאים הללו.

2-זה לא המקום.

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

תראה, לא חידשת, אחת הסיבות שהציבור החרדי בכללותו הוא מבין המוקצים והשנואים בארץ הוא שידוע שמדובר בגדול בציבור שמעלים מס בצורה תעשייתית, כזו שיכולה ללמד את כל הטייקונים כמה שיעורים.

וכולם רואים בזה (בצדק!) הרבה צביעות. ציבור שנבחריו זועקים בראשי חוצות על החילונים ה "עגלה הריקה" האלו, מפרים חוק ומצוות (מה קרה ל "לא תגנוב"?) באופן תעשייתי. גם מעלימים מס וגם יושבים על קופת המדינה.

כאמור, כסף כסף תרדוף (לא אתה אישית. אבל הציבור בתמונה הגדולה- ככה זה מצטייר, בצורה חזקה מאוד.)

ניסיתי לענות במסגרת האפשר על מערך השיקולים.

רק משהו אחד תקחו אתכם- הציבור החרדי לא מטומטם ובור וגם לא כל כך עני כמו שמצטייר לעיתים בחוץ ולזו הייתה כוונתי לגבי בית שמש האוכלוסיה הוותיקה  המסורתית ממש לא הייתה בעליונות כלכלית על פני המגזר החרדי שהגיע. 

אגב חלק גדול מהתופעה הזו נגרם בגלל חוקי הגיוס הישנים שאסרו לעבוד על מי שלא עשה צבא עד גיל 30 או 5 ילדים.

זה גרם באופן טבעי לתופעת עבודה שחורה (שזה רעה חולה מכל הבחינות) ועכשיו לך תשתחרר מזה.

בנקודה הזו מגיע שאפו ללפיד שניתק את השטות הזו ונתן פטור מגיל 22 לכל מי שלמד בישיבה על מנת שיוכל לצאת לעבוד אם יחפוץ בכך. והנתונים מראים שאכן זה עזר.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

משהו אחד רק אני לא קולט ואני לא ציני. אם אין לך רגש למדינה ולדת במה בדיוק מתבטא שאתה יהודי חוץ מלספוג אנטישמיות בעולם. ולמה לעזאזל אתה לא בונה את עתידך  ועתיד ילדיך במדינה שמתאימה לך יותר. עם אנשים בצבע הנכון והדעות הנכונות.

הוא כתב לפחות עשר פעמים שהוא מעוניין לבצע רילוקיישן, כך שקשיי הקליטה שלך תמוהים. 

מה שכן, תמיד משעשע לקרוא את אותם בעלי בית מטעם עצמם שמסבירים לאנשים שמקומם אינו במדינת ישראל כי <הצדקות>. בהקשר של הדיון הנוכחי זה אקסטרה משעשע, כי אתה מסנגר באריכות על פושעים שעושים זאת בגלל שמדינת ישראל אינה פועלת עפ״י דיני תורה, ולא קולט את האירוניה בשאלה שלך שכן אפשר היה לשאול בהתאם: ״אם אין להם כבוד לממשלה למרקם החברתי ולחובות האזרח, במה בדיוק מתבטא שהם ישראלים? למה לעזאזל הם לא בונים את עתידם ועתיד ילדיהם במדינה שמתאימה להם יותר, עם ממשל בדת הנכונה והדעות הנכונות״ - אני עושה את זה נכון? :) 

התשובה (הטריוויאלית) היא: אנשים נולדו / גדלו במדינה מסוימת, עם משפחה עם שפה עם תרבות ועם שלל הדברים שמגיעים כשגדלים במקום. לעבור למדינה אחרת זה מאוד קשה, צריך להתחיל את החיים מאפס ולוותר על המון דברים שבנית במשך המון שנים - את הזר חסר האמפתיה באינטרנטים זה פחות מעניין, אבל במציאות זה בהחלט משפיע על ההחלטה והחששות האנושיים משבירת האנרציה.

ועדיין - אנשים רבים עושים את זה, וכמובן שאלו אותם אנשים שכלכלית נמצאים בצד המממן. אולי אם היו מלמדים אנשים ליב״ה הם היו מבינים מה זה אומר, מבחינת חשבון.

אז למרות שזה כנראה החלום הרטוב של אותם אנשים שלא קולטים מה ומי מממן את הפרויקט הישראלי וקוראים למי שמחזיק בדעה שונה להגר החוצה - זה לא באמת לגיטימי לומר לאחרים איפה להעביר את החיים שלהם. הקריאה לעוף מהמדינה או להגר לעזה תמיד מגיעה מכיוון אחד - לא מפתיע, בהתאם לרמה.

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

חיזקת נהדר את מה שאמרתי. לא רציתי להיכנס לזה אבל יוצאי בריה"מ הם דוגמא טובה לכך.

באלימות רבה מנעו מהוריך (לאו דווקא הישירים) יהדות.

לא נצרב אצלכם רגש

ולכן לא זכור לי שראיתי רוסי-מסורתי

לא חביבי.

מה שהוריי ואני למדו זה לקבל חסינות לשטיפת מוח אידיאולוגית או דתית. דווקא מהסיבה שהיינו מגיל צעיר חשופים לתעמולה, אז למדנו לסנן את זה.

ואגב ראיתי מספיק "רוסים" מסורתיים ודתיים. אתה לא ראית אותם, כי הם לא חיים בקהילות שלכם.

לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

א) בטיפול

ב) רילוקיישן זה לא לקום וללכת. יש לי עדיין עניינים לוגיסטיים שמחזיקים אותי פה, ואני לא טיפוס של לקום, ללכת ועלא באב אללה.

ג) אני ושאר "רוסים" נתנו למדינה שאתה חי בה פי כמה יותר מהמגזר שלך. החזרנו את סלי קליטה שלנו עם ריבית. אז אענה לך תשובה ישראלית למהדרין - שילמתי, מגיע לי להיות פה.

לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

השאלה המרכזית היא האם "דינא דמלכותא דינא" =היינו שיש סמכות לשלטון לחוקק/ולגבות מיסים, הוא גם ב"מלכות ישראל" שלא פועלת על פי דיני התורה, או לא.

בגדול זה אומר שלפי ההלכה ברור שאסור "לגנוב" למשל ממשלת צרפת/ארה"ב. כל השאלה היא אך ורק כלפי מדינת ישראל שמצד אחד היא שלטון יהודי אך לא על פי התורה.

בענין היישום בפועל זה תלוי בתתי הזרמים בחברה החרדית.

יש כאלה שאוסרים לגנוב מהמדינה לחלוטין.

יש כאלה שלא מכירים בכלל בסמכות המדינה ובכל זאת אוסרים בשביל לא להשחית את הנפש ולהרגיל אותה לגנוב (גם אם הלכתית זה לא נחשב גנבה)

ויש כאלה שמתירים לחלוטין  וזה אף פעם לא יאמר בקול.

וכאן זה כמובן מסתעף לסוגיות נוספות ומסועפות

יעני אפשר, אז גונבים.

מעניין אם החברים שלך בברוקלין מתנהגים ככה מול IRS, שאני בטוח שזה אירגון הרבה פחות סימפטי ממס הכנסה בארץ. בעצם אני בטוח שכן, כי זה "לא שלטון לפי התורה", והם מספיק מקומבנים כדי להתחמק ממיסים גם שם.

לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

רק משהו אחד תקחו אתכם- הציבור החרדי לא מטומטם ובור וגם לא כל כך עני כמו שמצטייר לעיתים בחוץ ולזו הייתה כוונתי לגבי בית שמש האוכלוסיה הוותיקה  המסורתית ממש לא הייתה בעליונות כלכלית על פני המגזר החרדי שהגיע

אני יודע שאתם לא מטומטמים ולא עניים.

רק עם כל ההעלמת מס שלכם, יש בדיוק את אותה בעיה כמו אצל ערבים - אפס השקעה בתשתיות, שיטור ושירותים ביישובים, כי לרשויות אין פשוט מאיפה לגבות כסף, כל אחד עושה את עצמו עני ומסכן, אפילו שבפועל גר בבית ענק ונוסע ברכב יוקרה.

לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

אגב חלק גדול מהתופעה הזו נגרם בגלל חוקי הגיוס הישנים שאסרו לעבוד על מי שלא עשה צבא עד גיל 30 או 5 ילדים.

זה גרם באופן טבעי לתופעת עבודה שחורה (שזה רעה חולה מכל הבחינות) ועכשיו לך תשתחרר מזה.

בנקודה הזו מגיע שאפו ללפיד שניתק את השטות הזו ונתן פטור מגיל 22 לכל מי שלמד בישיבה על מנת שיוכל לצאת לעבוד אם יחפוץ בכך. והנתונים מראים שאכן זה עזר

איזה חוק מונע ממך לעבוד אם לא עשית צבא?

לצאת לעבוד אתה יכול מגיל 18, אם לא 16.

מכיר מספיק כאלה שלא עשו צבא, המדינה לא מנעה מהם לעבוד.

לפני 3 שעות, oryo כתב:

אם אין להם כבוד לממשלה למרקם החברתי ולחובות האזרח, במה בדיוק מתבטא שהם ישראלים? למה לעזאזל הם לא בונים את עתידם ועתיד ילדיהם במדינה שמתאימה להם יותר, עם ממשל בדת הנכונה והדעות הנכונות

הם יותר חכמים מאיתנו - הם תופרים לעצמם ממשל בדת הנכונה ועם הדעות הנכונות, ושאחרים ילכו לעזאזל.

הלוואי ולכולנו היה חלק מהhive mind כמו שיש להם, והיינו מגובשים כמוהם. אולי המדינה הזאת הייתה מגיעה לרמה שבאמת לא היה טעם לעזוב אותה.

לפני 3 שעות, oryo כתב:

image.png

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

ולכן לא זכור לי שראיתי רוסי-מסורתי. 

היהדות החרדית היא התגלמות הגלותיות האנטי ציונית. זה שאתה מספר פה על חבריך שמתלבטים אם לשלם מס למדינה כי הם לא מזדהים איתה  זו הוכחה יותר טובה לזה מכל מה שאני יכול לכתוב. וזה שאתה לא מבין את זה זה לא פחות ממדהים. וככל שאני קורא את זה יותר אני פחות ופחות מצליח להאמין שאפשר כל כך לעוות את המציאות ולהמציא לך לעצמך סיפור בו לך מכל האנשים יש את הזכות לשאול אחרים למה הם גרים כאן.

לגבי רוסים מסורתיים - אין לך מושג על מה אתה מדבר. 

לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

רק משהו אחד תקחו אתכם- הציבור החרדי לא מטומטם ובור וגם לא כל כך עני כמו שמצטייר לעיתים בחוץ ולזו הייתה כוונתי לגבי בית שמש האוכלוסיה הוותיקה  המסורתית ממש לא הייתה בעליונות כלכלית על פני המגזר החרדי שהגיע. 

הציבור החרדי הוא כנראה הציבור הכי בור שיש איפשהו בעולם המערבי. אני לא מכיר אף קבוצה אחרת שהמנהיגים שלה באופן יזום מונעים ממנה לימודים רלוונטיים לעולם שבחוץ. ואני גם מרשה לעצמי להניח שרוב בחורי הישיבות לא טובים במה שהם עושים, כי הרי העניין שם זה כמות ולא איכות. 

לא נאמר שהחרדים היו עניים או עשירים ביחס לעיר עניה כמו בית שמש. ברור גם שלהגיע למקום עני ולהרוס אותו עוד יותר זה יותר קל מלהגיע לעיר עשירה.

מה שנאמר הוא שבכל מקום שאתם מגיעים אליו אתם מנהלים מלחמת תרבות ומבריחים את התושבים, שלא יכולים לנצח מול מסע הצלב שלכם להרס המדינה. ולכן די כל ראשי הערים בישראל היום מתנגדים להקמת שכונות לחרדים. ולכן זה עוד יותר הזוי שאתה מטיף לאחרים על ציונות או אהבת הארץ.

לגבי עוני - נמאס לי לחזור על זה, אבל ללא שוד הקופה הציבורית והיד בכיס של כולנו - די סביר שהייתם מתים מרעב. כשנחברי הציבור היקרים שלך תכף יתחילו לחלק דירות בחינם לחרדים, או יעצרו לכם את העליה בריבית של השמכנתא אם תביט מסביב ותראה שפתאום ליותר אנשים יש דירות חדשות לידך - זה לא בזכות הישגים כלכלים יוצאים דופן. אלא פשוט עוד משהו שנגנב מאחרים ועבר אצלכם נורמליזציה כי בעצם מה? מדינה של חצי גויים שלא חיים לפי ההלכה! אז מצווה לגנוב או משהו

• אהבתי 9
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...