Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שארגון ש"ש כן דוגל באלימות:

Screenshot from 2016-01-18 08:19:28.png

העובדה שלמפלגה שלו קוראים 'קץ' היא זוכת פרס האירוניה לשנת 2015

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד אידיוט שמתעסק בהסתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלי ישי זה עוד אידיוט שאני שמח מאד שאינו בכנסת.

אגב, לפני כמה ימים גדעון לוי כתב שישראל מוציאה להורג ילדים ללא משפט. שחור על גבי לבן. באנגלית. אחרי זה מתפלאים שהארץ במשבר כלכלי.

אני רק שמח שבישראל, למרות כל ההיסטריה שמנסים לעטות בתקשורת על פאשיזם, קיימות כל הדעות, אפילו כאלה שפוגעות במדינה במישרין. ושלא יהיה לכם ספק, גדעון לוי פוגע במדינה עם המאמרים האלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לקבוע מי מייצג את השמאל או הימין ומי עשב שוטה ולחלק הכל ל"רעים נגד טובים", תנסו לראות אם יש שם מישהו שאתם יכולים לומר בביטחון שמייצג אתכם ואתם יכולים להזדהות עם כל האמירות והפעולות שלו.

אני ניסיתי, לא הצלחתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישראל. לא חכמה לגור בskyrim ולהביא פוליטיקאים אמריקאים יוסי :wink:

פורסם

haranza, יש בוודאי לא מעט אנשים בשמאל הרדיקלי יחסית שמסכימים עם גדעון לוי.

ועכשיו בוא נגש לזה מכיוון אחר, בבקשה, עם שתי שאלות:

1) מי הם לדעתך חברי הכנסת היהודיים שמחזיקים בדעה שישראל מוציאה ילדים להורג ללא משפט?

2) בלי תיאוריות מרחיקות לכת על ההסתה של זהבה גלאון או חברי כנסת אחרים, שבעקיפין פוגעת בישראל, אמור לי, בבקשה, האם אתה מכיר חברי כנסת יהודיים מהשמאל שנעזרים במחבלים מורשעים כפי שעשה נפתלי בנט?

שוב, יש אנשים עם דיעות מפגרות ויש גם שקרנים. אבל מחבלים יהודים מורשעים מחבקים רק בצד אחד של המפה הפוליטית, למיטב ידיעתי. גם זה מראה על ההבדלים בגישה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

1) לא מכיר כאלו, מאמין שאין. לא ירדתי לסוף דעתך, אני לא מבין את הרלוונטיות של השאלה.

2)קודם כל, אלו לא תאוריות מרחיקות לכת. הן אולי תיאוריות אבל כאלו שיש להן אחיזה במציאות. ולשאלתך, אני לא מכיר את השימוש של בנט במחבלים מורשעים, אשמח לקישור. ובכלל, אשמח לכל הפניה של פוליטיקאים מהימין שמחבקים רוצחים.

פורסם

פרנקוס, סוציאליסט כמו ברני סנדרס יש בשפע בארץ. עוד פוליטיקאי שמבטיח הרבה אבל לא יוכל לממש שום דבר. נראה אותו עובר את הקונגרס, ונראה אותו כשיפגוש את המציאות.

פורסם

נתן נתנזון הוא היועץ של נפתלי בנט, יש כאן לינקים משפטיים שעוסקים בפסק הדין שלו, ואתה יכול גם סתם לגגל עליו.

אבל הוא לא רוצח, הוא כולה שם מטען חבלה וקטע למישהו שני רגליים, אז לא בטוח אם זה נחשב...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Haranza, הקישור בתגובה של אור מעלי.

לגבי הרלוונטיות - אנחנו מתווכחים כאן על סימטריה בין ימין לשמאל. אז גם בזה היא לא ממש קיימת..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

עד כמה אפקטיבית ההסתה של נציגי הימין אל מול השמאל?

הנה קחו מקרה בוחן, סטטוס של חנוך דאום (ימני מתון), לא מתלהם ולא כלום

עכשיו מחבל פלסטיני שפל תקף וניסה לרצוח אישה בהריון בתקוע. מה יש לומר, אויב מאוד ג׳נטלמני יש לנו. טוב שאנחנו בודקים כל הזמן את הצבא, כי לרמה המוסרית שלהם יהיה קשה מאוד להגיע.

אני דוגם 10 תגובות ראשונות בלבד:

5. "נשבר לי כבר לפעמים אני אומר לעצמי , הלוואי שהצבא שלנו היה מתנהג כמותם אולי אז זה היה נגמר אחת ולתמיד

אבל היי כבר עכשיו יש לנו זהבות וגדעונים למיניהם

נשבר לי מיפי הנפש האלו"

7. "שמאלנים מזוהמים... הנכם מוזמנים לחפש דו קיום עם בחירת לבכם חיית האדם המוסלמית , בספארי בטנזניה !! פה בני אדם עושים שלום רק עם בני אדם !!"

9. "אין ספק שארגוני ועמותות השמאל עוכרי ישראל ממשיכים "בעבודת הקודש" שלהם יום יום לתת לגיטימציה לטרור ולהמשיך בהסתה כנגד העם היהודי.צריך להוציא אותם מהר ומחוץ לחוק"

--

חוזר ומדגיש שזו סתם דגימה אירעית, וכמובן לא בסיס מספיק רחב בשביל לבסס מסקנה מוצקה.

הלכתי גם לפוסטים של אורי משגב, זהבה גלאון, תמר זנדברג. חיפשתי דוגמאות נגדיות לשמאלנים שצועקים שצריך להרוג את כל הימנים, או לפחות להוציא אותם מחוץ לחוק. מה שמעניין היה לראות הוא שגם בפוסטים של השמאלנים, היו את אותן קריאות 'בוגדים' ושות' (פשוט בתדירות נמוכה יותר ופחות התלהמות סטייל 'תמותו', למרות שאולי זה צונזר(?)). את הקריאות להרוג את הימנים טרם מצאתי (כאמור, מדגם שרירותי, תגובות עליונות בלבד).

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...