Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי קורולה 2010 לא רובוטית ליסינג לשעבר עם מעט ק״מ.

אופן הנהיגה שלי מאוד עדין ולכן והרכב מעביר הילוכים בטורים נמוכים עד 2000 סל״ד.

הבעיה היא במיוחד בין הילוך ראשון לשני ולפעמים גם בהילוכים אחרים, יש תחושה

קלה של בין העברה כמין בעיטה או החלקה. כאשר אני נוהג טיפה יותר אגרסיבי כלומר

הרכב מעביר הילוכים בטורים גבוהים אז התופאה הזאת כמעט לא קיימת או מעט מאוד.

האם יש בלאי בגיר או שמתחיל, או שכך הרכב בנוי?

תודה רבה

פורסם

קניתי את הרכב עם 64,000 קילומטר והתופעה הייתה קיימת אז.

ב75,000 עשיתי טיפול והחלפתי שמן גיר מקורי.

היום יש לרכב 82,000 והתופעה עדיין קיימת.

פורסם

האם זה קורה רק כשהרכב קר? האם לאחר 20-30 דקות נסיעה זה עדיין קורה או שהמצב משתפר?

אגב, יש שני שמני גיר "מקוריים", האם ידוע לך מה השם המדוייק של הנוזל בו השתמשו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה תמיד קורה. הרכב מטופל במוסך המרכזי של היבואן בחיפה.

לא זוכר את שם השמן, אבל מדובר בבקבוק של 1 ליטר עם לוגו של טויוטה.

דרך אגב הוכנס 3 ליטר שמן.

תודה

פורסם

שוב, יש שני סוגים של שמן מקורי, אני לא שואל סתם. יכול להיות שמילאו לך את הסוג הלא נכון שבהחלט יכול לגרום לגיר להיות יותר "עצבני" (אך זו השערה בלבד, בשביל אבחון מקצועי יש לגשת למכון גירים ובדיקה של בעל מקצוע האם יש תקלה או שמדובר בהתנהגות טבעית של הרכב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף לזה תבדוק גם את התושבות - תושבת גיר תתאפיין בעיקר בין מעבר מנוטרל לאחד ההילוכים, אם יש בעיטה במעבר לרוורס רוב הסיכויים שתושבת הגיר לא במצב טוב.

זה לא נשמע כמו התנהגות טבעית של הרכב - הקורולות האלה בעלות נסיעה מאוד חלקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שכן, יש תחושה של מכה או בעיטה בזמן שילוב להילוך רוורס אחורי. במיוחד מ-P למצב R

במידה ומדובר בתושבת גיר לא תקינה, אז אני ירגיש את תחושת הבעיטה בזמן העברת הילוכים קדמיים בנסיעה?

פורסם

תשמע, אי אפשר לעזור לך יותר ממה שכבר ניסו. רק בעל מקצוע יוכל לקבוע מה הבעייה (אם בכלל ולא מדובר בבלאי טבעי וסביר של הרכב).

איתמר.

פורסם

מדובר בגיר הרובוטי?

אם כן, אז אין ממש מה לעשות - ככה האוטו. אני לא מבין איך אנשים מסוגלים לנסוע באוטו הזה, הגיר זה פשוט משהו דפוק ברמות, הייתי כבר על יותר מקורולה רובוטית אחת, והגיר בכולן פשוט בועט, מחליק, מעביר הילוכים כמו תלמיד נהיגה בשיעור הראשון שלו, שהות מטורפת בין העברת הילוכים, זה פשוט לא אפשרי לנסוע על הדבר הזה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...