Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני יותר מחודש היה יום קר במיוחד, האוטו לא הניע בכלל(מצבר וסטרטר יש), המליצו לי כאן לגרור למוסך במטרה כנראה שבמוסך התקלה תתוקן.

הבעיה היא שאני מגיע למוסך הבעיה נפתרת מכוון שאני גר במקום מאוד קר (הר ברכה) והמוסך שלי (המוסך הירוק) הוא בפ'ת, אז ברגע שאני מגיע לפת האוטו מניע :)

עכשיו זה קרה לי שוב ואפילו המוסכניק לא יודע אם לומר לי אם לבוא או לא.

טוב הזמנתי סורק תקלות מאייביי נקווה שזה יסתדר. כמובן שכאשר הטמפ עולה קצת, כמו היום אז ישר הוא מניע בנגיעה !

אשמח לקבל המלצות איך ניתן לפתור את התקלה, אולי חיישן מסויים?

בדקתי ניצוץ, יש. ניסיתי להכניס דלק דרך הפילטר אויר בזמן התנעה וגם לא עזר.

אני אציין שאחרי שהמנוע חם, אין בעיות כאלה.

תודה רבה

ארז

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

היה לי בעיה דומה.

השנה (בשלג) כאשר היה קר מדי. האוטו לא רצה להניע.

אמרו לי אולי משאבת הדלק קפא?

אגב, שהתחמם קצת האוטו הניע ללא בעיה.

פורסם

נשמע כמו יריות באפילה ובכל זאת...

לרכבים מיושנים שהיה בהם צ'וק ידני או אוטומטי - השתמשו בו להתנעת מנוע קר.

במקרה הזה מדובר ברכב הזרקה וייתכן,שחיישן טמפ' מנוע אינו תקין.

כדי לאושש אבחנה זו יש לגרור את הרכב למוסך,להשאירו שם ללינת לילה ובבוקר -יחברו את כל מכשירי האבחון ויקראו את כל הפרמטרים של החיישנים ויוכלו לעלות על הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...