Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי קולט 1998 טיפול 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי הרכב שבכותרת. הרכב אצלי כשלושה חודשיים, ועל פי היסטוריית הטיפולים שמסר לי המוכר הגיע הזמן לעשות טיפול 10000. יש לציין שזוהי המכונית הראשנה שרשומה על שמי, ועל כן המכונית הראשונה שאני אחראי לכל הטיפולים שלה. ומכיוון שאין לי נסיון רב שאלתי היא: האם כדאי לקנות מהמוסך? את החלקים שצריך לטיפול, או שמה לקנות אותם דרך האינטרנט? ולשלם רק על עבודה.

תודה מראש.

פורסם

יש 2 אופציות עיקריות:

הכנסת הרכב לטיפול במוסך כולל חלפים.

רכישת חלקים איכותיים וטיפול שיגרתי בעצמך, הרבה חברי פורום נוהגים בשיטה הזאת.

כל מוסך יעניק לך 10% הנחה על חלפים, ממחירים שהם פי 2 ויותר ממחיר שוק, וזה למרות ששעת עבודה במוסך עולה מאות שקלים. במילים אחרות: מוסכים מרוויחים המון הן על שעת עבודה והן על חלקים ואף מוסך לא יאהב שתביא חומרים בעצמך.

יש מקומות שנקראים "שירותי סיכה" שנותנים שירות של שטיפת רכב מקיפה, ושטיפת מנוע. יש להם בור, ושם ישמחו להחליף שמנים ברכבך תמורת כמה עשרות שקלים, גם אם תביא את החומרים בעצמך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...