Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהיה לו 1.6 ועכשיו עם 1.2TSI,בוודאות ה1.2TSI מהנה ומרגישה יותר חזקה.

לגבי מספר הדלתות,זה עניין של נוחות וצרכים שלך.מן הסתם שה5 דלתות קצת יותר כבדה מה3 דלתות,וזה משפיע על הביצועים(לא ברמה מטורפת).

מבחינת אמינות,לא שמעתי על מחלות ספציפיות,ובנתיים בלי עין הרע אין שום בעיית אמינות אצלי ברכב.

הגרסא של הגיר הידני נוחה וקלה לתפעול,ועדיפה מבחינת תצרוכת הדלק,במקרה שזה רלוונטי ומתאים לך.

בכל אופן,על ה1.4 לא הייתי ממליץ לך,מרגיש שהאוטו לא סוחב,ואני אישית לא אהבתי בכלל.

פורסם

מבחינת התנהגות כביש(פניות,בלימה,היגוי)הביצועים זהים.

מבחינת מהירות בתכלס בסקלה יתרון ממש ממש קל ל1.2TSI.

הנקודה העיקרית היא ההרגשה.ב1600 מרגישים שהאוטו יותר מתאמץ לעומת ה1.2TSI שהטורבו יותר מורגש ואתה מרגיש שהוא "מושך" אותך קדימה.כמובן שלא ברמה מטורפת.

אחרי שנהגתי הרבה על שניהן,חד משמעית אני יותר נהנה עם ה1.2TSI.

פורסם

ברור שדגם ה 1.4 עם 85 כ"ס נחות בביצועיו לעומת שתי החלופות (1.2/1.6). עדיין מדובר במנוע מאוד אמין ומוצלח שנותן ביצועים סבירים בהחלט.

לגבי הבחירה בין שני המנועים עם 105 כ"ס : אכן מנוע ה 1.2TSI המצוייד במגדש טורבו בעל ביצועים מעט עדיפים והוא מודרני יותר.

בנסיעה מאוד מתונה ייתן תצרוכת דלק עדיפה. בנסיעה מהירה כל היתרון ייעלם.

אולם ,וכאן יש סייג משמעותי , מנוע ה1.6 הינו מנוע וותיק אבל מאוד אמין ומוצלח. יש לו רקורד מוכח של שרידות ארוכת שנים ואפס תקלות.

מנוע ה 1.2 TSI יחסית חדש , אך מורכב ומסובך יותר ואינו חף מתקלות. מספיק לכתוב בגוגל באנגלית :

TSI 1.2 PROBLEMS / RELIABILITY

כמות התלונות והבעיות קצת מפחידה...(ועדיין ייתכן שרק 2% מהבעלים חווים צרות).

לאורך שנים ה 1.6 מהווה קנייה עם ראש שקט יותר. (דמיין כמה יעלה החלפת מגדש טורבו לאחר 5 שנים...)

פורסם

תודה רבה על התגובות. אני מעוד מתלבט בין השניים ה1.6 קצת יותר זולה וקל למצוא אותה בדגם אוטומט לעומת ה1.2 שקשה למצוא אני מחפש שנת 2011 .

פורסם

אחותי בעלת איביזה ידנית 1400 שנת2012

כל יום הרכב נוסע אשקלון תל אביב הלוך חזור ( הרכב כבר עם 30 km) והיא מאוד מרוצה .לר רכב ספורט ,אך בהחלט מספק את צרכיה ועד כה 0 תקלות( לא חוכמה כמובן,אך עדיין)

תלוי מה השימושים שלך,וגם מבחר הרכבים שבשוק.

לאבא שלי יש אוקטביה 2011 עם 80 km מנוע 1600 הוותיק גיראוטומט 6 הילוכים. הרכב מראה אמינות וגם הוא,0 תקלות.מסלול נסועה יום יומי בין עירוני של 60 ק׳מ +טיולים ברחבי הארץ ברכב עם ארבעה נוסעים ותא מטען ענק עמוס

מרוצים נורא משני הרכבים,מתצרוכת הדלק ומהאמינות שהם מראים.שניהם לחלוטין לא עגלות ( כל אחד והגדרתו,כל עוד לא משווים לgti או קופרה כמובן )

פורסם

למיטב זכרוני 2 אופציות: ידני ו-DSG.

3 סיבות שלא אהבתי את השילוב בין ה-DSG ל-1.6:

1. שילוב לא רהוט, הרבה חבטות ורעידות.

2. הגיר מכוייל לחסכון בדלק וכל הזמן שומר אותך בהילוך גבוה. משמע בטווח לא יעיל של המנוע. זה פשווט מחייב אותך לנהוג במצב ספורט או של תפעול ידני. ל-TSI יש רצועת כח רחבה יותר ולכן הוא מתאים יותר לשידוך לתיבת DSG.

3. המנוע דיי רועש ונשמע היטב בתא הנוסעים.

• תוכן חדש...