Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע לרכב חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באמת לא מבין את כל אלה שחושבים שהחלפת מנוע תיראה טוב יותר בהיסטוריה של הרכב מאשר שיפוץ מנוע. מבחינת קונה פוטנציאלי, זה נבלה וזה טריפה. במקרה כזה דווקא הייתי מעדיף שיפוץ על פני החלפה.

אני בתור לקוח פוטנציאלי לרכב כלשהו, במידה והיתי יודע שהיה כשל במנוע שלא נגרם מסגנון הנהיגה (נניח כמו שהיה ב1.4) והמנוע הוחלף במנוע חדש עם 0 ק"מ איזה סיבה יש לי לא לקנות את הרכב? סך הכל אתה מקבל רכב עם מנוע חדש, לא אחד שעבר שיפוץ.

מנוע שעבר שיפוץ זה מנוע שפתחו אותו, החליפו/מילאו/השחיזו/החליפו אטמים וסגרו אותו, זה עדיף!? לא נראה לי.

Got To love It

• תוכן חדש...