Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין קיט קסנון ברכב שלי. רשום שהטמפרטורה של המנורות היא בין 40 ל105 מעלות.

החשש שלי או שהמנורה תגיעה לטמפרטורה המקסימלית שלה היא תשרוף לי את הרפלקטור בפנס.

זה נורמאלי או שזה יותר גבוהה ממנורת הלוגן רגילה?

פורסם

קסנון מתחמם פחות ממנורת הלוגן, אולי דיברת על עוצמת אור של הקסנון שהמתאפיינת במספרים הנפוצים האלו? 4K 6K 8K וכולי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שהדאגה לגבי שריפת הרפלקטור שלך תהיה האחרונה מני רבות אחרות כשאתה מתקין בפנס כזה קסנון.

למשל סינוור של כל שאר משתמשי הדרך.

פורסם
קסנון מתחמם פחות ממנורת הלוגן, אולי דיברת על עוצמת אור של הקסנון שהמתאפיינת במספרים הנפוצים האלו? 4K 6K 8K וכולי?

לא.. אני יודע מה הכוונה למספרים האלו.

ואני ידאג לכוון את הרפלקטור אחרי ההתקנה. אני לא מעוניין לסנוור אף אחד

פורסם
לא.. אני יודע מה הכוונה למספרים האלו.

ואני ידאג לכוון את הרפלקטור אחרי ההתקנה. אני לא מעוניין לסנוור אף אחד

קשה לי להאמין שאתה יכול לכוון רפלקטור, הוא נועד לסוג מנורה מסויימת. לא למנורה מהסוג שאתה מעוניין להתקין.

כמו כן שים לב שהבקאליט של הפנס היא מפלסטיק, מקווה שלא תימס או תיפגע כתוצאה מכך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כמו שכבר נאמר, קסנון מבזבז פחות אנרגיה כחום, לכן הנורה בד"כ תהיה קרה יותר מנורה רגילה.

מצד שני קסנון לא מתאים להתקנה בתוך רפלקטור. יש נורות קסנון מסוג H7R שהן היחידות שעוד איכשהו מתוכננות לעבוד עם רפלקטורים ולכן חיתוך האלומה מתבעצ ע"י חומר שמכסה את הנורה עצמה, נורות רגילות חייבים להתקין מאחורי עדשות אחרת אתה הולך לסנוור אחרים בלי קשר לאיך תכוון את הפנס שלך.

• תוכן חדש...