Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל. מבחינת תצרוכת דלק אני יודע שהנתונים ממש טובים, מה לגבי המנוע? מנוע 1.2 עם 94 כ"ס סוחב יפה את הרכב? יש מישהו פה עם רכב זהה שיכול להגיד מה קורה באיזור ה120 קמ"ש ? מחירון של הרכב 66 , האם יש חלופות בסכום הזה? איביזה אני לא רוצה , פאביה אין כבר המון זמן למכירה באיזור המרכז .

תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני כותב עוד תגובה כי אני לא יכול לערוך כבר. כל מבחן שראיתי שהתפרסם לסוויפט מצויין העניין שהרכב על סל"ד של 3000 כבר על 100 קמ"ש ושהרעש הכללי לא נעים. אשמח אם יש כאן מישהו עם הרכב הנ"ל ויכול לתת חוות דעת. תודה

עוד שאלה על הדרך. האם ברכב ידני ואוטומט מאותו סוג הסל"ד על 100 יכול להיות שונה?

לדוגמא בידני נגיד על 100 קמ"ש הסל"ד הוא על 3000 ובאוטומט 2100 ? בהנחה שהכל תקין ברכבים .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לגבי מה שרשמת על הסל"ד בידני ואוטומט מאוד יכול להיות שיהיה הבדל כאשר מספר ההילוכים גדול יותר בד"כ בתיבה אוטומטית(DSG למשל). אבל בכל מקרה אני לא חושב שדבר כזה צריך להפריע לך כל כך אלא אם אתה נוסע ממש המון מחוץ לעיר אז כדאי לחשוב על רכב עם מנוע טיפה יותר חזק.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
לגבי מה שרשמת על הסל"ד בידני ואוטומט מאוד יכול להיות שיהיה הבדל כאשר מספר ההילוכים גדול יותר בד"כ בתיבה אוטומטית(DSG למשל). אבל בכל מקרה אני לא חושב שדבר כזה צריך להפריע לך כל כך אלא אם אתה נוסע ממש המון מחוץ לעיר אז כדאי לחשוב על רכב עם מנוע טיפה יותר חזק.

זה מנוע 1.2 אומנם אבל עם 94 כ״ס

פורסם
שלום לכולם. מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל. מבחינת תצרוכת דלק אני יודע שהנתונים ממש טובים, מה לגבי המנוע? מנוע 1.2 עם 94 כ"ס סוחב יפה את הרכב? יש מישהו פה עם רכב זהה שיכול להגיד מה קורה באיזור ה120 קמ"ש ? מחירון של הרכב 66 , האם יש חלופות בסכום הזה? איביזה אני לא רוצה , פאביה אין כבר המון זמן למכירה באיזור המרכז .

תודה

תצרוכת דלק נחמדה, 1:18 צריכה אמיתית ב 85% בינעירוני והשאר עירוני.

מיכל דלק אחד שנסעתי בתוך העיר הצריכה ירדה ל 1:14.5

לשאלתך, הרכב נוסע בעליות ללא שום בעיה ועושה כמעט כל יום ירושלים רעננה הלוך וחזור...

לא הבנתי את השאלה ״מה קורה ב120 קמ״ש״?

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

• תוכן חדש...