Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לדעת היכן נמצא התרמוסטט בסובארו אימפרזה 2005 ניסיתי להבין מהאינט'

בסוף הצינור העליון או התחתון של הרדיאטור או במשאבת מים? כל סרטון הראה משהו אחר,

(לא מצאתי על 2005) והיכן ממקום החיישן טמפרטורה.

תודה

פורסם

שלום רב !

אם המנועים זהים לשנתוונים נמוכים יותר מיקום התרמוסטט הוא בקצה השני של הצינור התחתון צמוד למשאבת המים כמדומני, אך אינני בטוח בכך, ולכן המתן לתגובות נוספות ומוסמכות בנושא.ממיוחדות, אם לא תפעל לפי הכללים, המנוע יתחממם, המאווררים יכנסו למצב חרום, ויעבדו כל הזמן כדי למנוע התחממות יתר ונזק למנוע, ראה הוזהרת!

מומלץ שתפרט, מדוע החלטת להחליף טרמוסטט ברכבך, מה הם הסימטומים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי

הרכב ברוב הזמן נוסע רגיל,לאחרונה מידי פעם(לעיתים רחוקות) הוא מתחמם בזמן עמידה ברמזור וכדומה,בתחילת נסיעה הוא חוזר למצב רגיל,הוא מתחמם עד לשתי שליש בערך.אני מקפיד על מים ירוקים ברדיאטור,מדובר ברדיאטור בן שנה בערך ולאחרונה גם חסר מידי פעם מעט מים אני מוסיף וחוזר חלילה אך מדובר בכמות מועטה.חשבתי רק לבדוק אולי התרמוסטט נתקע במצב סגור לפעמים או שהחיישן מזייף.

אני לא מוצא נזילות לא ברדיאטור ולא באיזור המשאבת מים,צינור עליון תקין.

תודה רבה

פורסם

שלום רב !

מהסימפטומים שציינת, אני משער שבעייתך לא קשורה ישירות לתרמוסטט, יש לבדוק מהקל לכבד:

לא ציינת האם אתה מוסיף מי קירור למיכל העבוי או ישירות לרדיאטור.

אם מיכל העבוי שומר על מפלס קבוע, וברדיאטור חסר מי קירור, יש אפשרות שהמכסה (0.9) לא תקין ומי קירור נפלטים החוצה דרך המכסה, ואין תת לחץ במערכת שידאג להשלים את החסר, בגלל מכסה ,שלא אוטם כראוי.

התחממות בעמידה יכולה לנבוע ממשאבת מים אכולה ולא תקינה, אך גם מתרמוסטט תפוס חלקית, וגם חיישן טמפרטורה מזייף.

ברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי תודה על העזרה

אני ממלא מים ישירות לרדיאטור,לא במיכל עיבוי ואכן לא חסר מים במיכל.

היום אחרי נסיעה של חצי שעה התחמם האוטו מעט הפעלנו מזגן והסתדר מיד.

אני מבין שלנסות קודם להחליף מכסה?

בנוסף נדלקה נורת בדוק מנוע שכבר הספיקה להכבות.

פורסם

שלום שוב

בהמשך לשאלה הקודמת ירדתי עכשיו לאוטו שהוא קר,שוב חסרים מים,לא מזהה נזילה והמיכל עיבוי מלא הרבה מעבר למקסימום(אני לא מילאתי במיכל עיבוי כלל בתקופה הזו.

• תוכן חדש...