Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת "שמור מרחק" - למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני רואה שלט של "תינוק מתוק ברכב" אני הוזה לגבי האם הטעם אכן מתוק :twisted:

:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם שואלים למה יש מדבקה שמור מרחק בגלל שהיא לא ממש מועילה,

אני שואל למה יש מדבקה כזאת שהיא היחידה שאי אפשר להוריד אותה!.

פעם ניסיתי להוריד אותה, עד שהצלחתי לגרד את הקצוות, זה קילף והשאיר סימנים לבנים אחרי שחשבתי שאני מקלף אותה. אי אפשר להוריד את זה בלי להזיע, בניגוד למדבקות אחרות.

פורסם

בלי לדעת באמת את הסיבה, אני יכול רק להמר שהסיבה היא שבזמנו לאחד הבכירים במשרד התחבורה היה קרוב משפחה שייצר את המדבקות הללו.

פורסם
החוק לא אומר שצריכות להיות שתי מדבקות עם פסים עליהן משני צידי הטמבון האחורי!?

מדבקת שמור מרחק מוסיפה כ-5 כ"ס.

המדבקה הכי הזויה שעד היום לא הבנתי מה הקשר שלה היא: "תינוק ברכב". מה אני אמור לעשות עם המידע הזה!?!? :screwy:

לעצור את הלקוחה בצד ולבקש נשיקה מהילד.

Opel Adam S 2017

פורסם

אתם טועים, המדבקה שרשום עליה שמור מרחק היא לא מחזירה אור וסתם מכערת את הרכב, המדבקות שמחזירות אור הן 2 מדביקות המודבקות על הטמבון מתחת לפנסים האחוריים, בצבע אדום ולבן שלא רשום עליהן כלום והן מחזירות אור.

אאל"ט צריך לשים את המדבקות האלה רק ברכבים מתחת למודל 95'.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

BlaCk ChaoS אם אני לא טועה שינו את החוק למדבקות המחזירות אור, וכעת ציבעם אדום כתום ולא אדום לבן.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו שינו את זה, צריך כתום אדום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה אמור להבין שזו אולי הסיבה לכך שהרכב מתנהל באיטיות ביחס ליתר התנועה.

לי יש תינוק, יש לי גם שלט "BABY ON BOARD", יש לי גם רכב מונמך על ג'אנט 18', כשאני נוסע בדרכים שבורות אני נוסע לאט כדי לא לטלטל אותו יותר מדי, אם תסע מאחורי אתה כנראה תבין מהשלט שיש לכך סיבה.

+1

אני לא רוצה לדעת מה עובר לאנשים בראש כשאני נוסע עם המדבקה אבל בלי הילד. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש שלט אחד שצריך לעשות ולא עשו - זה שלט "נהג קשיש". כל נהג מעל גיל 75 או 80 חייב לשים את השלט למען יברחו ממנו פן יעשה תאונה ויקדים את זמנו ביומיים-שלושה :-P.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...