Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת "שמור מרחק" - למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מספר רב יחסית של רכבים יש את המדבקה "שמור מרחק", ואני שואל את עצמי.

הבנאדם שלא שומר מרחק ייראה את הסטיקר ויגיד לעצמו "וואלה הוא צודק, עכשיו אני יישמור מרחק כי הוא ביקש ווואלק יש בינינו כבוד".

לא מבין את ההיגיון במדבקה אם קיים כזה בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בגלל שהמדבקה מחזירה אור ויש חוק שעל רכבים עד שנתון מסויים היא תהייה מודבקת מאחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ממשיכים לחשוב עוד קצת מגלים שזה באמת חוק מטומטם וחסר היגיון, כי למכוניות יש כבר מחזירי אור מובנים בפנסים :lol:

פורסם

החוק לא אומר שצריכות להיות שתי מדבקות עם פסים עליהן משני צידי הטמבון האחורי!?

מדבקת שמור מרחק מוסיפה כ-5 כ"ס.

המדבקה הכי הזויה שעד היום לא הבנתי מה הקשר שלה היא: "תינוק ברכב". מה אני אמור לעשות עם המידע הזה!?!? :screwy:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכוניות ישנות עד שנתון כלשהו צריכות את הפסים ומשם ועד שנתון מסויים מתקדם יותר צריכים את ה"שמור מרחק". חרטא ישראלית טיפוסית.

"תינוק ברכב" שמים לנהגים חדשים שרוצים לצחוק עליהם.

פורסם

זה אמור להגיד כאילו להיזהר יותר ולא לפגוע ברכב, כאילו שאני מתכנן לפגוע בכל הרכבים ואז במכונית עם השלט הזה לא.

אוי ההיגיון פועל בצורה נהדרת במדינת ישראל.

ראיתי פעם רכב עם המדבקה: שמוק חרמן

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אתם עדיין מחפשים היגיון פה, בישראל?... אני כבר התייאשתי ופשוט זורם עם זה וזהו. לפחות ברוב המוחלט של המקרים.

גם לי עלו כמה שאלות קיומיות דומות, אבל ראבק, אני חושב שאם אבין את התשובה, מצבי יורע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המדבקה הכי הזויה שעד היום לא הבנתי מה הקשר שלה היא: "תינוק ברכב". מה אני אמור לעשות עם המידע הזה!?!? :screwy:

זה ה"כאן בונים" של עולם התחבורה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עד מודל 95 יש חובה להדביק שתי מדבקות עם פסים זוהרים, שפעם היו בצבע אדום/לבן והיום כתום/לבן לפי התקן החדש.

ברכבים חדשים יותר אין צורך להדביק את המדבקות האלו, סוף סוף הבינו שמחזיר אור הוא חלק מהפנס האחורי בכל הרכבים.

מכח האינרציה במשך עוד כמה שנים המשיכו להדביק מדבקת שמור מרחק, אך המדבקה הזו היא רשות ולא חובה, כאמור מעל מודל 95 אפשר לא להדביק שום דבר.

זה ברכב פרטי. ברכב מסחרי חייבים עד היום להדביק פסים זוהרים.

פורסם

בשני רכבים שקנינו בסוף שנות ה-90 הרכב הגיע עם המדבקה מהיבואן. כנראה שזה המצב ברוב הרכבים שעליהם יש את המדבקה הזו, כך שאצל כל מי שלא טרח להוריד אותה, כנראה פשוט מחוסר עניין (רוב האוכלוסיה בארץ), היא עדיין מודבקת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אתה אמור להבין שזו אולי הסיבה לכך שהרכב מתנהל באיטיות ביחס ליתר התנועה.

לי יש תינוק, יש לי גם שלט "BABY ON BOARD", יש לי גם רכב מונמך על ג'אנט 18', כשאני נוסע בדרכים שבורות אני נוסע לאט כדי לא לטלטל אותו יותר מדי, אם תסע מאחורי אתה כנראה תבין מהשלט שיש לכך סיבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...