Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

החלטתי להתקין קודן במיצובישי כריזמה החדשה שלי. עוד לפני השרשור הזה שחשבתי שגם רכב ישן ולא פופולרי כמו כריזמה 99 עשוי להגנב. מכיוון ששלי אינה מבוטחת במקיף, ואיננה כוללת אימוביליזר מקורי, החלטתי להוסיף קודן.

נחסוך את הדיון "למה לך קודן?" ו"לגנב לוקח 30 שניות לעקוף קודן". יש לי כוונה להתקין את הקודן באופן שונה (שלא אפרט פה) שיפתיע ויסבך את הפורץ, אבל לשם כך אני צריך להבין קודם את אופן החיבור המומלץ שלו.

בקובץ המצורף דיאגרמת החיבורים שצורפה לקודן.

אז ברור לי:

01 - חיבור + קבוע

02 - חיבור מינוס

15 - מפסק דלת

08 ו- 18 - הניתוק (שני הדקי ממסר הניתוק)

אבל מה הכוונה בחוט 03 והניתוק מקו ה + אל מתג ההתנעה? האם זה אספקת + למפסק ההתנעה מהאימוביליזר, במקום מתח המצבר הקבוע? מצויין בדיאגרמה ACC ליד מפסק ההתנעה, שזו יציאת ה accessories ולא מצב ההתנעה ויציאת הפיקוד לסטרטר.

תודה לעוזרים!

ranger2.JPG

:turn-l:
פורסם

חוט 3 אמור לקבל + אחרי סוויץ.

יש לשים לב שהחוט עומד במכת סטרטר.

חוט 15 אתה לא חייב לחבר,הוא רק מדליק את האור בלוח מקשים בזמן פתיחת דלת.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תודה!

למה הכוונה "חוט עומד במכת סטרטר"?

אוקיי, אז חוט 3 זו כניסה של 12V אחרי סויץ' - אומר לקודן שנפתח/נסגר סויץ' (למה הקודן צריך לדעת? כדי להדרך בכיבוי סויץ'?).

לפי הדיאגרמה חוט 3 כאילו מחובר לחוט 8, אבל חוט 8 זו לא יציאה ACC אלא הפיקוד לסטרטר מהסויץ'?

פורסם

הקודן צריך לדעת מתי נכבה ונדלק הסוויץ כדי שהוא לא ידרך לך

תוך כדי נסיעה.

לגבי חוט 8 זה אומר שאותו אתה צריך לחבר לכיוון הסוויץ.

ברגע שאתה חותך את החוט של הסטרטר יש קצה שמגיע לסוויץ ויש צד שני שהולך לכיוון הסטרטר.

אני לא מבין למה עשו את זה,בקודניות ישנות זה היה משנה,בחדשות כבר לא...

יכול להיות שזה דגם ישן?

לגבי "עומד בסטרטר" אם אתה בודק עם מנורת ביקורת אז המנורה אמורה להדלק לך ברגע הדלקת סוויץ וברגע שאתה נותן סטסרטר

היא לא נכבית.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

שוב תודה.

הקודן צריך לדעת מתי נכבה ונדלק הסוויץ כדי שהוא לא ידרך לך

תוך כדי נסיעה.

מה שהתכוונתי. דריכה מחדש רק כשהסויץ' כבה.

לגבי חוט 8 זה אומר שאותו אתה צריך לחבר לכיוון הסוויץ.

כן, אבל מיציאה אחרת - START ולא ACC.

יכול להיות שזה דגם ישן?

לא יודע. הקודנית חדשה ונקנתה השבוע. אני לא מוצא לה או לכל קודנית כמעט שום אזכורים ברשת מחוץ לארץ הקודש.

פורסם

הקודן הורכב בהצלחה.

שאלה אחת:

ההוראות (מצורפות) אומרות:

"נטרול האימובילייזר מתבצע ע"י הקשת הקוד הסודי ... לצורך נטרול האימובילייזר כאשר מפתח ההתנעה מכובה לחצו על מנעול ולאחר מכן הקישו את הקוד הסודי בן 4 ספרות הלד יכבה ולוח המקשים ישמיע שני ביפים לאישור. כאשר יוכנס קוד שגוי האימובילייזר יתריע ברצף 4 ביפים ברצף."

הנטרול עובד היטב בסוויץ' סגור בלבד. בסויץ פתוח, הקודן מתעלם מההקלדה. האם אני מבין נכון את התיאור וניתן לנטרל את הקודן רק לפני פתיחת הסויץ? מוזר, לא?

ranger.pdf

• תוכן חדש...