Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר קריאת ההודעות בפורום על גניבת רכבים (בעיקר גולף) החלטתי להתעניין ברכישת פוינטר מקס - מערכת שאמורה לדווח בזמן אמת על ניתוק מחשב או מתח וכך לסכל את גניבת הרכב והעברתו לשטחים ואמורה לשלוח צוותים בשיתוף עם כוחות הבטחון לאתר את הרכב הצבת מחסומים וכו'. המחיר שדרשו ממני הוא 620 ש"ח (כולל מע"מ) עבור ההתקנה ו28 ש"ח כל חודש ללא התחייבות.

אחלק את הדיון למספר שאלות:

1. יש לי איביזה 2003 TDI, האם הייתם מתקינים את המערכת במקומי? (המחירון הרשמי נע סביב 25- בפועל נסחרת ביותר)

2. האם מישהו יכול לספר על יעילות המערכת מניסיון אישי לאחר/בזמן גנבה?

3. הבנתי שגנבו למישהו כאן גולף עם סנדל, ככה שאם מישהו ממש רוצה לגנוב את הרכב הוא יצליח, ומכאן עולה השאלה האם יש טעם להתקין אותה?

4. המערכת מבוססת על משדר לוויני שאמור בכל רגע נתון (רלוונטי מן הסתם בגניבה) להראות את מיקום הרכב, נניח ואני גנב, הדבר הראשון שאעשה הוא לאתר את המשדר! מישהו יכול לספר מניסיון על גודל המשדר, היכן הוא מותקן/מוסלק? והאם לגנב תהיה גישה "נוחה" אליו. פשוט אני מניח שרוב המתקינים שמים אותו במקומות יחסית קבועים.

5. עשיתי חיפוש על שרשורים בנושא אבל לא מצאתי מקום שריכז את כל השאלות בצורה ברורה.

6. אם פספסתי משהו מוזמנים להוסיף שאלות לחברי הפורום.

תודה

פורסם

1. ההתקנה ברכב כזה לא כדאית כלכלית, מה גם שהיא לא יכולה להבטיח 100%. אם אתה "קשור" לרכב, זה מומלץ. אם יש לך מקיף, עדיף לוותר, לדעתי.

2. היעילות הינה כמו של כל מערכת איתור. השאלה מתי הגנב מאתר אותה. ברגע שזה קורה, הוא פשוט תולש אותה וזורק אותה מהרכב וכמובן שהיא מפסיקה לשדר.

3. במידה וינסו לגנוב לך את הרכב ולא יצליחו, בד"כ ישאירו לך נזק כבד מאוד ברכב, שספק אם כדאי לתקן אותו.

4. ברכב כמו שלך, לא מתקינים בד"כ משדר כזה וזה היתרון היחידי. מתקינים את המשדר מאחורי לוח השעונים/ בדלתות. והגודל הינו כמו של אייפון 4 בערך.

פורסם

1. פעם המליצו לי לקלף אותיות TDI (לא עשיתי זאת ,רכב שרד חצי שנה ואז גנבו אותו) - אני לא יודע אם זה היה מועיל , כנראה שלא כל כך

2. מתקשרים אליך מהמוקד ואומרים שפרצו לך לאוטו - מה אתה עושה? . מישהו סיפר שהתקשרו אליו , הוא רץ החוצה ורכב כבר איננו. במחשבה שניה אם הוא היה רואה גנב אז היה מתעמת איתו? משטרה לא תמיד תנהל מרדף אחרי רכב (גם כי זה לא תמיד מעשי, חוץ מסיבות אחרות).

4. אפשר להשתמש במשתיק משדר.

אני אישית לא רואה יעלות במערכת דיווח הזאת.....

פורסם

בעיקרון ברכב כמו שלך זה נדיר שיש מערכת איתור, לכן זה אולי יכול לעזור,

כי הגנבים לא יחשדו שיש מע' איתור ברכב.

בגדול, הגנבים למדו להתמודד עם כל דבר, ותשלב את זה עם משטרה שלא

רוצה/לא יכולה לעשות כמעט כלום, ותקבל שמערכת איתור זה זריקת כסף.

מה גם, שכמו שכתבו לך, ברגע שהגנבים יודעים שיש מע' איתור, הם שוברים את

כל הרכב כדי להגיע אליה, ולזרוק אותה מהרכב, ככה שגם אם ימצאו את הרכב,

יכול להיות שרכב ששווה סכום כמו שציינת, לא היה שווה לתקן אותו.

פורסם

בתור עובד איתוראן , יש המון הצלחות

המשטרה משתפת פעולה ברוב המיקרים.

ברגע שמתקבלים קריאה מניתוק מחשב מתקשרים ללקוח שיבדוק מה קורה עם הרכב.

אתה יכול להתקין עוד מכשיר גיבוי שמוסלק היטב ברכב , ברגע שיפרקו את המערכת הראשית המוקד יקבל קריאה והמערכת גיבוי עדיין תשלח מיקומים.

מי שאין לו ביטוח מקיף מומלץ בחום לפחות להתקין מערכת איתור

פורסם

לגבי המחירון - בדקתי עכשיו ביד 2 ורשום 23,300 ש"ח, אני לא יודע לפי יצחק לוי כי צריך להירשם שם כדי לקבל את המחירון אבל אני מניח שהמחיר פחות או יותר סביב הסכום הנ"ל.

לגבי קילוף האותיות - כנראה מישהו חשב על זה לפני, הן כבר לא שם.

לגבי מקיף, יש לי. אבל כמו ש- DORAS כתב אני קשור לרכב.

• תוכן חדש...