Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70GB של תמונות! או איך מקטינים נפח תמונות ב PC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייתכן והתמונות מצולמות במצלמת מי-יודע-כמה-מגה-פיקסל והרזולוציה של התמונות עצומה.

שינוי גודלה הפיזי של התמונה לא אמור לפגוע באיכות, אבל יפחית משמעותית ממשקל התמונות.

אני משתמש בתוכנה המצורפת, שהיא בעצם תוסף לווינדוס.

אפשר לסמן תמונה/מספר תמונות > לחיצה על הימני > resize pictures.

מאוד פשוט ונוח ועובד ממש מהר.

יש אופציה ליצור את התמונות המוקטנות כעותק, ואפשר לבחור כל רזולוציה שעולה בדעתך.

ImageResizerPowertoySetup.zip

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אלא אם התמונות שלך בRAW לא יעזור יותר מידי לכווץ JPEG, פורמט JPEG זה כבר כיווץ.

מה שכן אפשר להוריד ברזולוציה, אם אתה נוהג לשמור תמונות בגודל שמספיק להדפסת שלט חוצות אולי הגיע הזמן לשנות את השיטה.

בפוטושופ יש פונקציה של שינוי רזולוציה לכול התמונות בתקייה אוטומטית.

z

אודי A4

דימה.

פורסם

אני משתמש כבר שנים בתוכנה IRFAN .היא ברירת מחדל להתגת תמונות אצלי בזכות האפשרויות ונוחות השימוש (הכל יחסי, אבל לומדים מהר). חינמית. התחילה מזמן כפרוייקט של סטודנט מאיזה מקום באסיה וכל הזמן רצה קדימה עם שידרוגים - אבל היא נקיה ובטוחה לשימוש.

תוריד ותתקין אותה וגם את התוספים.

יש מצב Batch Conversion בו אתה יכול לכוון לספריה של התמונות, לקבוע פםרמטרים להמרה ומיקום לתמונות המומרות, נדמה לי גם שיטת שמות (כבר לא זוכר אגםן לפסריה המקבלת וגם לשמות התמונות).

קרא בסבלנות מדריכים ברשת כי הכלי פופלרי ואיכותי.

אני מקטין ל-30-40 אחוז מהנפח המקורי. נשמרת איכות טובה מאוד. ממילא לא רואה את התמונות המשפחתיות והאישיות מוגדלות לפוסטר על כל עזריאלי.

לפני הכל - תמיד תמיד תעשה גיבוי למחשב! דיסק קשיח באיכות ממוצעת פלוס-מינוס חי בין 3-5 שנים (בדרך כלל, ונעזב את מי שיש לו אותו דיסק כבר 10 שנים) ויום אחד בום. שחזור עולה אלפי שקלים.

אין טעם לגבות 70 GB לסידי. חבל. קנה דיסק חיצוני וגבה אליו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אצלי יש גם כמה מאות גיגה

עותק אחד על המחשב בכונן D (שאם צריך פרמוטלc אז זה לא משנה כלום) ועותק נוסף על דיסק חיצוני

החיצוני אינו מחובר למחשב ונמצא שמור בחדר אחר לגמרי

מידי פעם אני מחבר אותו למחשב, מריץ סנכרון עם total commander והוא שוב חוזר למקומו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה יכול להשתמש ב-IrfanView בשביל ביצוע שינוי רזולוציה \ פורמט על ספריה שלמה.

ובניגוד למה שנאמר, דיסק קשיח, במיוחד כזה בנייד יכול ללכת גם בלי כל אזהרה מוקדמת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לדעתי?

לא למחוק שום דבר, אלה לשמור לעתיד, זה הזיכרון שלך וכל העבר שלך ובכלל... חייך.

אני בכללי, נגד תופעת המחיקות או הקטנות, למה?

מכיוון שאנחנו נכנסים לתקופה של שיפור משמעותי באיכות המסכים ובפאנלים, היום זאת לא מילה רעה ברזולוציה של האייפאדים החדשים וכבר מבצבצים להם הטאבלטים שתומכים ברזולוציות הללו.

כמו כן, מכשירי הסמארטפון החדשים תומכים ברזולוציות מטורפות.

הכי חשוב? תחום הטלויזיה, מתחילים להגיח דגמי השקה והדגמה ונכון להיום אף נמכרים חלק מהדגמים אשר תומכים ב 4K HD !

זאת אל מילה גסה לראות בבתים בעוד עשור מסכי 8K HD, (שדרך אגב, כבר יש אבי טיפוס פועלים ובהדגמה)

כך שאל, אל תקטין ואל תדחס, פשוט, תקנה עוד נפח אחסון, עוד דיסק קשיח , אפילו 2, תמצא מחשב נייח, תרכיב מחשב נייח או תקנה זוג כוננים חיצוניים ( מגרסאות ה 3.5 אינצ' בלבד, אמינים הרבה יותר ועמידים יותר ).

כל מחיקה, איבוד באיכות, תפגע בך ובכלל, ביכולת שלך להציג בעתיד את התוכן במסכים המשודרגים שיהיו בכל פינה, לא חבל?

תדמה את העניין לתמונות מן העבר או תמונות מהמצלמות הראשונות הדיגיטליות... עבר קצת יותר מעשור, אבל כמה נחמד אם אז היו מצלמות איכותיות?

תחשוב על אנשים שבעתיד, או משפחה או ילדים שירצו גישה לתמונות ובכלל, להנות מהן באיכות מירבית עד כמה שניתן.

** נכון, דיסק קשיח יכול "למות" אבל בן אדם רציני ואחד שחשוב לו החומר ורוצה לגבות, קונה 2, אין ברירה, מי שקונה דיסק קשיח אחד, גם אם אין כל כך תקציב... מסכן הכל.

פורסם

לא חשבתי על זה בצורה הזאת, ואני נוטה להסכים איתך. תודה שפתחת לי את העיניים

• תוכן חדש...