Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכשהו יצא שבין שינוי התוכניות של אייל, UMI ועמית (מנהל הפורום) שהוקפץ לבלת"ם עם הילד - אני "נתקעתי" עם האורלנדו ביום שישי. מה, לא נעשה איזה טיול קטן בגשם? בטח שנעשה...

אייל הרים כאן רף גבוה מאוד לחבר הפורום השלישי, אליבאבא, שיקבל את הרכב בעוד כשבועיים. מה אוכל להוסיף על מה שכבר כתב?

כמה מילים לגבי מערכת השמע - לי יש אייפון (לשמחתי), כך שמצאתי את חיבור ה-iPod כשימושי במיוחד. הפאנל הקדמי של מערכת השמע מתרומם, מאחוריו מתגלה תא נסתר עם חיבור ייעודי ל-iPod/iPhone שגם טוען את המכשיר וגם מאפשר העברה של שמע למערכת השמע. הדלת נסגרת והמכשיר נשאר מקובע במקום בטוח כשאת השליטה על השירים עושים דרך הכפתורים בהגה (או דרך מסך המגע, שהוא כאמור רחוק מידי מהישג היד).

שתי תמונות, כדי לחסוך 2000 מילים -

שלב א: חבר את המכשיר ובחר דרך מסך הבית "IPOD"

attachment.php?attachmentid=324282&stc=1&d=1359799124

שלב ב: סגור את הדלת וסע לשלום, המוזיקה כבר ברקע.

attachment.php?attachmentid=324283&stc=1&d=1359799135

כיוון שאייל התלונן על איכות השמע, שמתי את "דיסק הבקרה" שלי באייפון (שירי מימון ושמעון בוסקילה - המופע המשותף, תודה ששאלתם) וניסיתי להבין מה הבעיה עם הבאסים. בהתחלה לא ממש הבנתי על מה אייל מדבר אבל רק כשנגמר הדיסק וחזרתי לרדיו הבנתי - איכות הקליטה של הרדיו פשוט לא טובה וחסרת עומק. דרך חיבור ה-iPod המערכת נשמעת הרבה יותר טוב, אולי לא מהטובות שפגשתי אבל בהחלט סבירה פלוס.

המנוע חזק מאוד, הרבה כוח זמין בסל"ד נמוך וביחד עם תיבת הילוכים אוטומטית עם הילוך ראשון קצר, גשם וכביש חלק - כמעט בכל האצה לא זהירה מהמקום מתקבל פרפור צמיגים עצבני. בקרת המשיכה עבדה מאוד קשה אצלי. כוח לא חסר כאן, בשום שלב. אין כאן בעיטה של טורבו אלא פשוט משיכה אחידה לאורך כל תחום הסל"ד, נהדר. התנעת בוקר קרה חושפת טרטור דיזלי, שנעלם כשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה.

נהגתי ברכב כשרק הגיע לארץ ואין ספק שהוא עבר חיים לא קלים כרכב הדגמה. מצאתי באחת התמונות את לוח השעונים עם 5,500 קילומטרים על השעון, היום הרכב מגרד את ה-28 אלף מלמטה. בסך הכל הוא שורד יפה את התקופה, למעט קצת לכלוך על המושבים ורישרוש מדלת ימין הכל שלם. הדלת האחורית אכן נשמעת "שבירה" בזמן סגירתה, לדעתי זה בגלל לוחית הרישוי האחורית שדופקת על הפח ברגע הטריקה. 4 סנטימטרים של גומי וזה נפתר.

מצ"ב עוד שתי תמונות מהטיול.

DSC_0004.JPG

DSC_0005.JPG

DSC_0039.JPG

DSC_0048.JPG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על ההבהרות.

כמה שאלות אם אפשר.

אני מבין שמדובר בגירסה היקרה והמאובזרת.

אם אפשר פירוט לגבי נושא המחיר והתוספות.

כמו כן, בגרסה זו יש צמיגים רחבים ונמוכים יותר.

מה להערכתכם ההשפעה של צמיג צר וגבוה יותר. כפי שיש בדגם הבסיסי.

הבנתי מהסקירה שהרכב מאוד נוח. אז בוודאי הוא הופך אפילו לנוח יותר (? או אולי מתנדנד)

איך זה להערכתכם משפיע על ההיגוי והאחיזה עם הצמיגים הצרים יותר. האם ההיגוי נעשה אף קל יותר.

כבר לפחות 3 נהגים בחנו את המכונית, ואף אחד לא שם לב שיש לפחות צמיג אחד שהוא M+S !

האם הרכב מגיע כך במקור?

האם לדעתכם חשוב להתייחס לנקודה זו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צביקה פיק, אתה צריך לשמוע את אותה המוסיקה במערכת כמו של ה SMAX כדי להבין את ההבדל. במיוחד בבאסים ובטרבל.

יש לי אמנם 25 גיגה של מוסיקה בטלפון אבל כמעט הכל על 320KBPS ככה שהיא איכותית מאד. הבס לפחות בכוונון של ה AUX כמעט לא משתנה מ 0 ועד 12+.

אתה נסעת בגשם, אני צילמתי:twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=wcHpET-Q3ao דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שי לגבי התוספות, אני יודע שהמחיר בערך 170 לרכב המאובזר שכולל גג שמש, צמיגי 17, מערכת מולטימדיה, חישני רוורס ומצלמת רוורס מקוריים שניהם.

לגבי הצמיגים, לא שמתי לב אבל לדעתי הם לא מספיק איכותיים.

מילה אחרונה ששכחתי, מובילאיי, כדאי כדאי כדאי.

הצילה אותי פעם אחת בוודאות מכניסה בתחת של מישהו בפקק כשבהיתי במסך כמו טמבל בנסיון להבין משהו.

בכביש המהיר, השניה או שתיים הנוספות שהמערכת העניקה לי, מנעה תאונה כשרכב לפני האט בפתאומיות בכביש ריק במרחק של 3 או 4 שניות לפני, משהו שקשה מאד לשים לו לב.

פורסם

תלוי בך.

עד כמה גג שמש, חישוקי 17 ומערכת מולטימדיה עושים לך את זה?

אם אתה שואל מבחינת ביצועים, זה אותו רכב בדיוק.

בוא נגיד שאם תלך לעשות את זה אחר כך, תשלם כפול אם לא יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האורלנדו נלקח שלל על ידי כוחות אליבאבא.

בעור שיני נחלצתי מחניון umi, לא ציידו אותי בכרטיס יציאה ונאלצתי להצמד למישהו מאחור כאחרון החוליגנים. נ׳ ראשון.

הרכב בינתיים עושה רושם סביר. הגימור ליסינגי למדי בהשוואה ל 5008. עושה רושם פשוט וזול יותר. המנוע לא כזה חזק כמו שציפיתי מהתאורים פה, אולי בגלל הגיר החלק. הג׳אמפי מרגיש מאיץ חזק יותר וגם כך האוקטביה שלי. עם זאת ההיגוי מרגיש חי ובטוח, הגענו די מהר לים המלח :eek:

אין בגאז׳ בכלל, זה כבר נכתב. שני כסאות בטיחות מאחורה קצת בעיתיים (אלפא אומגה) כי בתצורה של בוסטר אין כמעט רווח ביניהם להשחיל יד לאבזם החגורה.

רשמים נוספים בהמשך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

...כבר דאגנו...

ממתינים לעדכונים בדריכות.

פתיחה חזקה ! :snipersmi

בכל מקרה ושוב - כל הכבוד ליבואן שברולט. אני מאמין שהרתמות למבחן כזה תשפר את המודעות לרכב. כן ירבו!

ועניין המודעות אינו קשור לביקורת שיקבל.

פורסם
תודה על ההבהרות.

כמה שאלות אם אפשר.

אני מבין שמדובר בגירסה היקרה והמאובזרת.

אם אפשר פירוט לגבי נושא המחיר והתוספות.

כמו כן, בגרסה זו יש צמיגים רחבים ונמוכים יותר.

מה להערכתכם ההשפעה של צמיג צר וגבוה יותר. כפי שיש בדגם הבסיסי.

הבנתי מהסקירה שהרכב מאוד נוח. אז בוודאי הוא הופך אפילו לנוח יותר (? או אולי מתנדנד)

איך זה להערכתכם משפיע על ההיגוי והאחיזה עם הצמיגים הצרים יותר. האם ההיגוי נעשה אף קל יותר.

כבר לפחות 3 נהגים בחנו את המכונית, ואף אחד לא שם לב שיש לפחות צמיג אחד שהוא M+S !

האם הרכב מגיע כך במקור?

האם לדעתכם חשוב להתייחס לנקודה זו?

אני כבר שאלתי בעבר על הצמיגים, הבחנתי באחת התמונות בצמיג של קופר ושאלתי אם אלה הצמיגים המקוריים שמגיעים עם הרכב.

רוב החטיבה הקוראנית של שברולט מגיעה עם הנקוק וקומהו כמיטב התוצרת הקוראנית.

פורסם

גם מליבו ,אוטו אמריקאי לגמרי,הרכבה קנדית באים עם הנקוק (T!- לאחרונה נראו על עגלת הנפט של הגששים בגבעת חלפון.) .דיברתי על הבושה הזאת בזמן הקניה - המטרה להוזיל.

פורסם
אני כבר שאלתי בעבר על הצמיגים, הבחנתי באחת התמונות בצמיג של קופר ושאלתי אם אלה הצמיגים המקוריים שמגיעים עם הרכב.

רוב החטיבה הקוראנית של שברולט מגיעה עם הנקוק וקומהו כמיטב התוצרת הקוראנית.

שאלת לגבי יצרן הצמיגים.

ההערה שלי הייתה לגבי האיפיון שלהם - M+S.

הנקוק לא פסולים.

גם מליבו ,אוטו אמריקאי לגמרי,הרכבה קנדית באים עם הנקוק (T!- לאחרונה נראו על עגלת הנפט של הגששים בגבעת חלפון.) .דיברתי על הבושה הזאת בזמן הקניה - המטרה להוזיל.

הנקוק אינו פסול. אם אני לא טועה גם חלק מגולף 6 הגיעו נעולות בגומי הזה.

פורסם

גם חלר מהאופל אסטרה מגיעות עם הנקוק.

הנקוק היא חברה קוראנית, שלדעתי נתנת תמורה די טובה לכסף, הצמיגים שלה הרבה יותר זולים מהצמיגים היפנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...