Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי ביטוח חובה+מקיף לרכב לפני קצת יותר מחודש בביטוח ישיר, אבל הטיפול והשירות שלהם פשוט שערורייתים. בשלב המכירה הכל היה בסדר והובטחו הנחות, אבל אחר כך כששלחתי להם טפסים על עבר ביטוחי הם החליטו להוסיף 700 שקל לשנה בלי לספק הסברים.

מנהל לקוח אמור להתקשר אליי כדי שאני אבטל ורציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ על חברת ביטוח נורמאלית. לא אכפת לי לשלם קצת יותר , אבל אני רוצה לקבל שירות טוב. אם זה השירות ש"ביטוח ישיר" נותנים עכשיו אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני חס וחלילה אצטרך להגיש תביעה.

תודה.

פורסם

ממליץ לבטח דרך סוכנ\ת אישי\ת שיבחר\תבחר לך חברה שמתאימה לעבר הביטוחי שלך, לדגם הרכב הספציפי, וכו'. זה לא בהרבה יקר מביטוח "ישיר" ובטווח הרחוק זה משתלם פי כמה. לי יש סוכנת פנטסטית. עזרה לי מאוד כשעשיתי תאונה ובמקום כאב ראש שנמשך חודשים עזרה לסגור הכל בקלות (גם לנפגעת [רכוש בלבד] שכן אני לקחתי אחריות והנושא טופל ביעילות). אם אתה רוצה את פרטיה, תרשום לי בפרטי.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

ממש לא מסכימה אני הייתי אצל סוכן כמה שנים ומתי שהצטרכתי אותו הוא הכי לא היה שם ממש התחמק

לא מזמן עשיתי והייתי בשוק מההפרשים...

ומה גם שבחברה שאני נמצאת בה אני ממש מרוצה ויש שירות (אני לא יזכיר את שמה כמו שהסיבות ידועות...)

בחורה בפורום רכב? בטוח בחורילה...

אז תתפלאו שממש אבל ממש לא :wink:

פורסם

משתמש חדש שבהודעה הראשונה שלו מקפיץ שירשור בן שבוע שלא נמצא כבר בעמוד הראשון ומביע דיעה בנושא בעל נפיצות פרסומית, למרות שהוא "לא יזכיר את שמה" (כאילו כמה כאלו יש...).

אני לא יודע מה לכם יוצא, אבל כשאני עושה 1+1 יוצא לי פרסומת מטעם איגוד חברות הביטוח הישיר.

פורסם

איזה הסברים אתה רוצה שיספקו לך? הרי שלחת להם עבר ביטוחי ועל סמך זה הם העלו לך את הפרמייה. כנראה שיש לך היסטוריה של תביעות וזה מייקר בכל חברה.

סוכנות ביטוח זה דבר מאוד טריקי ואינדיבידואלי. על כל אחד שמרוצה מהסוכן שלו, תמצא שלושה שמקללים אותו. בסופו של דבר, הכי מומלץ זה לעשות את כל הביטוחים אצל סוכן אחד כדי שיהיה לו שווה להלחם עבורך ולשמור אותך כלקוח. היו לי כמה ביטוחים אצל סוכן אבל כשהיתה לי פריצה הוא התחיל להגיד לי כל מיני סיפורים שחברת הביטוח ככה וככה ותפצה רק על חלק וכו' וכו'. אמרתי לו שאם אני לא מקבל את כל סכום התביעה עד השקל האחרון, הוא יכול לשכוח ממני לתמיד וזה אומר ביטוח שני רכבים, ביטוח חיים, פוליסה של הבית ונדמה לי עוד איזה קרן השתלמות שעשיתי דרכו. מאותו רגע הוא נלחם כמו אריה בשבילי מול חברת הביטוח שהוא סוכן שלה. השיג מהם את הרוב ואת היתרה השלים בצ'ק פרטי (!) שלו, רק כדי לא לאבד אותי. כמובן שהשארתי אצלו את כל הפוליסות והיינו יחד כמה שנים עד שסגר את הסוכנות.

חוץ מזה, אותך לשוקה.

פורסם
משתמש חדש שבהודעה הראשונה שלו מקפיץ שירשור בן שבוע שלא נמצא כבר בעמוד הראשון ומביע דיעה בנושא בעל נפיצות פרסומית, למרות שהוא "לא יזכיר את שמה" (כאילו כמה כאלו יש...).

אני לא יודע מה לכם יוצא, אבל כשאני עושה 1+1 יוצא לי פרסומת מטעם איגוד חברות הביטוח הישיר.

סתם כדי שתדע,

ל9000000 ו 555 יש אותם בעלים .....

כך שלפחות מבחינתי זאת חברה אחת.....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בוא נסכם זאת בקצרה, במידה והצהרת שברשותך עבר ביטוחי נקי ומחיר הביטוח התבסס עליו ,זאת בעיה שלך ועל מנת לעבור חברה תשלם קנס יציאה, אחרת אתה יכול לצאת מההסכם ללא בעיה.

• תוכן חדש...