Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אנשים לא להתאצל לבדוק בעלות רכבים במשרד הרישוי הרבה פעמים הרכב ליסינג או חברה ולא כתוב ברישיון הרבה לא יודעים את זה.

*כנ''ל לגבי שיעבודים לבדוק בדואר.

*וכמובן בדיקה במכונים וחובה להחתים את המוכר על מה הוא מתחייב בדיוק.

בהצלחה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

לא רואה שום סיבה להוריד מחירון ברכב של נכה בהנחה הומושבים הוחזרו למקומם והוסרו הדוושות מההגה.

היית מוריד ממחירון רק בגלל שהאיש רוסי?ערבי?פרסי?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם הוא רוסי סביר להניח שצריך להעלות את המחירון (אוטו שמור)

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

כרוסי אני יכול להגיד לך שאתה טועה.

אמנם הרכב מטופל בתדירות גבוהה פי 2 ממה שהוא צריך אבל ננהג באכזריות :)

ורכב יקר...שלא תחשוב ליסינג או משהו

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

צריך לקחת בחשבון את העובדה שמישהו יצטרך להשלים את אגרת רישוי ברכב נכה. היות ואם הרכב במקור היה נרכש לא מנכה לא היה בכך צורך הרי שראוי לקזז את האגרה או לכל הפחות להיות מודע לקיומה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לא רואה שום סיבה להוריד מחירון ברכב של נכה בהנחה הומושבים הוחזרו למקומם והוסרו הדוושות מההגה.

היית מוריד ממחירון רק בגלל שהאיש רוסי?ערבי?פרסי?

זה שרכב היה בבעלות נכה לא אומר שיש דוושות על ההגה, לא כל הנכים נוהגים.

ולא, לא מורידים במחירון (אלא אם כן יש נזקים מהותיים ברכב, או ליקויים מהותיים שנמצאים בבדיקה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בחלק יש.

פורסם

רכב נכה זה לא בהכרח מחייב שיהיה בו אבזור או מכשור מיוחד, או כלשהו בכלל.

לא, ואין סיבה להורדה במחירון.

באופן לא רשמי בד"כ רכבי נכים נחשבים רכבים שמורים בעלי ק"מ נמוך ממוצע ,לוי יצחק"..

פעם היו כותבים: "מרופא", היום כותבים: "מנכה"...:lol:

פורסם

אם נעשו התאמות מסוימות ברכב שעלולות להיות לא טריויאליות לנהג ממוצע אז תיתכן הורדה במחירון בגלל ביקוש נמוך.

הכל שאלה של אם היו התאמות או לא.

ונהפוכו ניתן להניח שאדם נכה דווקא עשה פחות קילומטראז או הרשה לעצמו פחות לנהוג נהיגה מסוכנת

פורסם

כאמור, יש הרבה רכבים בבעלות נכים שלא בוצעו בהם שינויים מיוחדים. יש גם כאלו שהותקנו בהם מנגנונים (מנגנון יד) לתפעול הרכב ללא רגליים וגם במקרים האלו המנגנונים מפורקים ללא נזק מיוחד. יש גם מנופים שמותקנים בתא המטען וגם הם אינם עושים נזק משמעותי לאחר הפירוק.

כן הייתי מתרחק מהרכבים המסחריים\מיניוואנים שהותאמו לנהג בכסא גלגלים ממונע או להסעת כאלו. אלו רכבים שעברו לרוב התאמות כבדות כולל חיתוך רצפת הרכב לצורך הנמכתה או התקנת רמפה חשמלית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...