Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז כן גם אישתי מושפעת מהתוכנית מסטר שף וממש רוצה מכונת פסטה, אז אני ישמח להמלצה למכונת פסטה טובה

מקווה מאוד שהיא תיהיה בשימוש יותר מפעם אחת :)

תודה!

ליאור

פורסם

לקנות מכונה רק בגלל השפעה מתוכנית זה חבל. בסוף היא סתם תמצא עצמה זרוקה בארון. כדאי שתחפשו מתכונים (רצוי עם סרטונים) שיראו לכם איך מכינים פסטה. זה נורא נחמד לראות את זה בטלוויזיה, אבל זו טרחה ורוב האנשים בסוף יחזרו לקנות פסטה מוכנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סבתא שלי עד היום מכינה פסטה בצורה ידנית, בלי מכונה ובלי נעליים, יוצא דק ומדהים, ולוקח סה"כ רבע שעה יותר מאשר עם מכונה.

עם זאת, אם תמצא מכונה טובה, אשמח אם תשתף אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עם כל הכבוד לפלצנות, ושלא יובן לא נכון יש המון מקום לפלצנות באוכל, דווקא פסטה זה לא המקום.

בשר טרי לעומת בשר קפוא - הבדל גדול, סלמון טרי לעומת סלמון קפוא - הבדל עצום, לחם שעושים במקום לעומת לחם שקונים - לא אותו מאכל בכלל ועוד ועוד, אבל דווקא פסטה זה המקום האחרון להשקיע בו לדעתי.

פסטה יבשה איכותית שמבשלים לרמת אל דנטה ומשקיעים ברוטב כמו שצריך - יהיה קשה להבדיל בינה לבין פסטה טרייה.

פורסם

חבר, בלוטות שלך פגומות, כשאני אוכל פסטה אני יודע בדיוק אם היא משקית או טרייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשביל לבשל אטריות רחבות -

800px-Pasta_2006_5.jpg

אין צורך במכונת פסטה. מרדדים דק, מגלגלים לגליל, חותכים לרוחב ופותחים בחזרה את הגלגול עם סכין.

כנ"ל לגבי פסטה ממולאת לסוגיה - מרדדים וחותכים לריבועים או עיגולים, אין צורך במכונה.

א-ב-ל, לספגטי חייבים מכונה.

מדגדג לי מדי פעם לקנות, אבל איך שהוא תמיד הצלחתי לעמוד בפיתוי.

מה שכן, אנחנו מעבירים בינינו במשפחה אביזר דומה באיזוטריות שלו, שנראה כמו מסננת ומשמש להכנת חנופפלי (שפצלי אצל הלא-שוויצרים):

Sp%C3%A4tzle-02.jpg

דוגרי? יותר טעים מפסטה. תגיד לאשתך שתנסה את זה קודם.

אפשר לאלתר עם מסננת גסה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, השפצלי מיוצרת מעיסה (מכין יחסית הרבה), לאומת הספגטי.

את השפצלי או איך שקראת לו בעברית מומלץ לזרוק על האש אם טבלינים (פפריקה חריפה) או אפילו אפשר במרק

פורסם

עברית? איפה עברית?

שפצלי זה הגרסה הארוכה, knoepfly זה ה"כפתורים" בשוויצרית-גרמנית צחה,

שמבטאים כיאה לדיאלקט חחחחחנֵפְּפְלִי.

אז יש לך כזה בבית? :wink:

admin|knoepfli11620.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלינו בעדה אומרים nokedli.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי את המכונה שמתחברת למיקסר קנווד

תענוג

יש הבדל רציני שקית מול טרי, טרי עושים עם ביצים, משקית זה עם בלי, ההבדל בטעם מורגש מאוד

ממליץ על מספר 9 של שיבל לנושא

Food_185_resize.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

היצרנית המובילה והנפוצה באיטליה של מכונות להכנת בצק פסטה היא Marcato

מוכרים אותן בכל פינה, בחנויות לכלי בית.

אצל יצחק כהן בכפ"ס תוכל למצוא אותן במחירי מבצע

אם תרצה לפנק את אשתך קנה לה את הערכה הגדולה Multipast

5853409287.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
עברית? איפה עברית?

שפצלי זה הגרסה הארוכה, knoepfly זה ה"כפתורים" בשוויצרית-גרמנית צחה,

שמבטאים כיאה לדיאלקט חחחחחנֵפְּפְלִי.

אם כבר מדייקים, יש לכתוב - Chnöpfli ולא כפי שאתה רשמת.

והם באמת טעימים יותר מפסטות אחרות.

• תוכן חדש...