Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד על השיפוץ!

מאוד מזכיר את השיפוץ של המיני שלי גם בעלויות וגם בסגנון של העבודה הנושא המשותף להכל $ לא כל שיפוץ צריך להיות ברמה של 100,000 שח יש אנשים שמגדירים לעצמם תקציב מסויים וצריך לעמוד בו כמו כל דבר בחיים.

הנושא של השרשורים הוא בין היתר לגרום לאנשים לעלות חיוך או איזשהו רגש כלפי השיפוצים או הרכבים שעוברים שיפוץ הערות מהסוג הבוטה לא צריכות לבוא.במקומות האלה.

:mm_yeah: :mm_yeah:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל אחד ומה שעושה לו את זה...

זה לא צפוי להחזיק הרבה זמן ככה שתדאג להנות כמו שצריך כל עוד הרכב במצב בסדר והנזקים שכיסיתם בבונדו לא צצים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה יהיה ?? זה לא פסול להשתמש בחומר פחחים, ויכול להיות שהוא יחזיק טוב יותר מאשר ריתוך פחים בצורה לא מקצועית.

לא ראיתי את הרכב במציאות אבל כל עוד לא רואים אחרי הצבע שהרכב תוקן בחומר זה בסדר מבחינתי, וזה רמת שיפוץ שגם אני שואף להגיע אליה בשיפוץ הבא שלי.

תמשיכו ככה, בהצלחה.

נ.ב

בכל זאת הערה, למה להשתמש בריפוד הישן של הדלת, הריפוד ללא שום דוגמא והיה כדאי להשקיע כמה עשרות שקלים בקניית סקאי חדש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הרפד עבד סה"כ יפה מאוד וגם המחיר לא רע בכלל ( כ- 3000 ש"ח לכיסאות קדמיים וספות אחוריות כולל שיפוץ מלא שלהם)

הבעיה היחידה שהוא לא מספיק קשוב לדרישות הקטנות ולניואנסים שמאוד חשובים לנו לשמירה על מקוריות הריפודים והתפירה.

התוצאה הסופית בסה"כ משביעה רצון גם ביחס למחיר כמובן :-)

א. מסכים עם הנאמר על דיפוני הדלתות. זו כבר עלות מינורי וביחס עלות תועלת זה בטח ישפר מאד את מראה הפנים ב- 200 ש"ח בלבד, ואולי לחדש את משענות היד שנראות לא משהו...

ב. בנוסף, אתם מתכוונים להחליף את ריפודי התקרה וסכי השמש?

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם
א. מסכים עם הנאמר על דיפוני הדלתות. זו כבר עלות מינורי וביחס עלות תועלת זה בטח ישפר מאד את מראה הפנים ב- 200 ש"ח בלבד, ואולי לחדש את משענות היד שנראות לא משהו...

ב. בנוסף, אתם מתכוונים להחליף את ריפודי התקרה וסכי השמש?

העדפנו להישאר עם ריפודי הדלתות המקוריים. מצבם סה"כ היה לא רע בכלל, מה שהיה זקוק להחלפה דחופה זה לוח העץ עליו הם מותקנים, וזה מה שעשינו.

משענות היד יוחלפו באחרות שמצבם טוב בהרבה.

לגבי הסוככים, אין בכוונתנו להחליפם בשלב הזה, הם במצב טוב.

שי ורד

פורסם

מה עם תמונות תמונות ועוד תמונות......

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בבקשה.... כמה תמונות מהיום :-)

יפה מאד...

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם
כיף לראות את הפנים לובש צורה מחדש. נראה אחלה :-)

תודה רבה ידידי.

היום הג'נטים חזרו מצבע.

כמה תמונות של הג'נטים כפי שהגיעו עם האלפא בקניה, לאחר ניקוי חול והתוצאה הסופית :-D

11.jpg

22.jpg

33.JPG

44.JPG

55.jpg

66.jpg

77.jpg

88.jpg

שי ורד

פורסם

האם מחיר של ניקוי בחול וצביעה משתווה לקניית רבעיית ג'אנטים חדשים מבחינת מחיר?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
האם מחיר של ניקוי בחול וצביעה משתווה לקניית רבעיית ג'אנטים חדשים מבחינת מחיר?

ניקוי חול +צבע יסוד עולה בסביבות 300 .. צבע נגיד עוד 400 תעשה חשבון ...

פורסם
ניקוי חול +צבע יסוד עולה בסביבות 300 .. צבע נגיד עוד 400 תעשה חשבון ...

ניקוי חול עולה כ-70 ש"ח לג'נט. הכנה לצבע, יסוד, צבע סופי ולקה קיבלנו במחיר הפחחות והצבע של הרכב.

גלגל נוסף שהוספנו עלה עוד 200 ש"ח.

מה שחשוב לנו זה הג'נט המקורי ולא רק החשבון הפיננסי אם ביכולתנו לקנות באותו מחיר ג'נט תואם אחר.

תמונה של התוצאה הסופית:

11.jpg

שי ורד

• תוכן חדש...