Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא אמרתי שזה יישמע טוב כמו עם בניות, אבל האוטו מגיע עם מקום ייעודי לסט 3 חלקים.

לא כזה מעניין :)

פורסם
תמיד טוב לשמוע קולות מהעבר

מאז ה HCW 8 עכשיו כל הסט הוא של האילייט 9 אינטש

שומעים מעולה עם מגבר זפקו שמטפל בכל העסק

מונו ממפיס 2000WRMS וסטרוקר 10 4000W שמפוצץ חלונות

ולשאלתך "תומר המעופף"

אם יש לך פטנט איך להתקין סט 3 WAY בלי בניות נשמע מעניין

אווווו על איזה אילייט אנחנו מדברים? על ה902 עם הקרוס החדש?

רק דברים טובים אני שומע על הסט הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבל אי אפשר לערוך

אם יש לך מקומות מקוריים ל 3WAY אני משער שיהיה קצת קשה לקבל ביצועים מקסימאלים

אבל לא בלתי אפשרי

חשוב שתיהיה לך מערכת עם קרוסאובר טוב לדוגמת ה 9887 ,

ואחרי שיהיה לך את זה , כל השאר זה לשבת ולכוון

אני אישית ממליץ לשחק בתחום המיד באס יותר במערכת ובתחום הטוויטר והמיד מקסימום -+2db דרך הקרוס

בעיקרון אפשר לשחק דרך המערכת במיד וטוויטר , אבל לרוב לא צריך , בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מונו ממפיס 2000WRMS וסטרוקר 10 4000W שמפוצץ חלונות

אוי לא! רק על תעבור ליד הבית שלי! :lol:

לנו יש סאבים שמפוצצים מנועים!

אז מה יותר חזק? המונו או הסאב? נראה לי קצת סתמי לציין שיכולת הספיגה של הסאב 4000 וואט פיק.

פורסם

סתם שיתפתי הרבה זמן אני לא בחוג , אז הייתי צריך להראות למי יש גדול יותר :) סתםם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

דיוויד הסאב שלו הוא 10 אינטש - מבחינתך יש לו שלושה וופרים ברכב.

רק שאחד מהם אוכל לארוחת צהריים 2 קילו וואט :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דיוויד הסאב שלו הוא 10 אינטש - מבחינתך יש לו שלושה וופרים ברכב.

רק שאחד מהם אוכל לארוחת צהריים 2 קילו וואט :-P

קרעת אותי

מתי אתם נפגשים ?

פורסם

אני כרגע לא מגיע למפגשים - עסוק מידי בלהיות אבא

:-P:-P:-P

אבל עם דיוויד דבר על הנושא הזה חופשי.

Pioneer TS-X150

פורסם

מסתבר שגם מפגשי אודיו הפכו לאנדרגראונד, אפילו בשביל פורום אודיו :?

מה לגבי בניות סולידיות בקיקים?

לא בולט, ולדעתי הפתרון הטוב היום לדרייברים של התחום הבינוני והעליון.

מתחדשת*

פורסם

אם הוא מתקין את הCDMים בקיק פאנלים רצוי שהוא יקבע את נקודת החיתוך שלהם עם הטוויטרים לאזור ה5-6K ולא לאזור ה3.2 עד 3.8 קילו הרץ כמו שמוראל נוהגים לעשות בדרך כלל - זה יפתור לו את רוב הבעיות של משיכות הגובה בין שני האלמנטים כלפי האוזן.

שתי בעיות:

1. CDMים מתחילים להגמר באזור ה6Kהרץ - לא קריטי אבל חשוב לדעת (זו בעצם לא ממש בעיה אבל מגבלה שצריך להיות מודעים אליה - אי אפשר לעלות טוב עם CDM מעבר לנקודה הזו.

2. טוויטרים של מוראל לא בהכרח ישמעו טוב באותה המידה בחיתוך שכזה

3. הוא עובד עם קרוס פסיבי - אין לו כאן יותר מידי חופש משחק.

עד היום רוב הדעות ששמעתי על CDM בקיק פאנל היו מאוד לא אוהדות. דווקא מהתקנה אחת ששמעתי בגולף עם CDM בקיקים - מאוד אהבתי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...