Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מת ל

urban.racer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסיבת טבע אחת כמו אלו שהיו לפני חמש-שש שנים

אחת כזו ש 3 ימים אחרכך עוד יוצאים מהאף גושי חול מהחפירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעבור למקום חדש. אני חמש שנים באותו המקום, רק שמכאן עוברים רק לחו"ל...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לפני כשלושה חודשים אני ועוד שני חברים הפסקנו לעשן: אני ועוד אחד אחרי עשרים שנה ועוד חבר אחרי 18 שנה.

ה 18 שנה סובל וכל היום לועס ספות, מגבות, אנשים ומחברות. בא לו למות. עד עכשיו.

השני סבל קשות חודשיים ועכשיו התייצב. קשה לו בבוקר עם קפה שחור ועדיין אין לו אומץ להריח אלכוהול שמא יתפתה.

אני שלפני שש שנים החלטתי להתחיל לעשן רק בערב וכבר אז ירדתי לחמש -שבע מקס, בהריון הראשון ירדתי לסיגריה שתיים ביום וחמש בסופ"ש, כרגע לא ממש מרגיש את הכאב ולא ברור לי מה עובר עליהם. למרות כל הקלות היחסית אני ניצב בפני המבחן האולטימטיבי: בסוף החודש מילואים שלושה שבועות. כבר נאמר "אל תאמין בעצמך עד יום מותך" פאק מי!

אז מה בא לי? חדר חשוך, נורה ג'ונס ברקע, מיטה עם חור לראש בקצה, בחורה עם שם סובייטי ועיסוי רפואי לכתף המפורקת שלי:-D

אם אני מתגייס ככה, אני הולך למות מכאבים כל השרות

זה שלועס ספות - זה לא מתאים יותר לכלב, במקרה ?:shock:

לי מספיק זוג כנפיים ליום אחד, מהזריחה עד השקיעה.

alfa 156 2.5.

• אחראי פורום
פורסם

יום חופש.

כזה באמצע השבוע, בלי משימה מוגדרת. בערך שנה לא היה לי כזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואני מת לקצת שקט.

להתקבל לעבודה טובה, לסיים את התואר, לעבור דירה, להחליף את הרכב...

והכי חשוב, לדעת שאישתי מרוצה והילדות בריאות ושמחות.

כי יש סדרי עדיפויות בחיים.

מתחדשת*

פורסם
אני כבר שבועיים בדודא לנסות את הפיצה מקסיקנית של דומינוס אבל אין לי חברים כופרים שיצטרפו אליי... :roll:

אם אתה מאזור המרכז, אני כופר :-D

אני מת לרדת 5 קילו. ולהישאר שם בקלות!

פורסם

רק 5? מצבך מצןיין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...