Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מת ל

urban.racer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה יוקון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לי בא עכשיו סחלב.

לפני שבוע דברנו בחברה על הסחלב המזעזע שמציעים בבתע קפה. עלתה לי שם ההברקה שסחלב משקית זה הדבר הכי קרוב שיש למטרנה למבוגרים...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

IMAC יום אחד יהיה לי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לי בא עכשיו סחלב.

אם היית יודע כמה פשוט להכין את זה באמצעים ביתיים, כנראה שבמקום לכתוב כאן כבר היית במטבח. בדיוק שלשום בערב רעייתי ואני לגמנו סחלב מהביל מעשה ידי להתפאר בסופו של עוד יום עבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חשבתי בתומי שזה עוד שירשור לסרט "מת לחיות" לכבוד יציאת הסרט החמישי בסידרה יוצא לקולנוע עוד מעט. הפעם ג'ון מקליין מגיע לרוסיה בעקבות בנו שבעצם משמש כסוכן CIA.

ייפי קה יי מדאר **קר

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מצטער על האי צנזורה המחשבתית, אבל בא לי כוס

איזה מקריות, גם לי בא כוס קולה קרה.

רגע, קפצתי למטבח להביא...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...