Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם שמן מנוע רויאל פרפל סינטתי HPS 5W-30 זו הבחירה האיכותית ביותר לרכב טיוטה קורולה ראן-איקס 2005 אוטומט נפח מנוע 1600 סמ"ק עם 60,000 ק"מ?

פורסם

HPS לדעתי לא יתאים כי הוא מיועד לרכבים משופרים.

לך על הסדרה הרגילה שלהם ועל הצמיגות הנמוכה ביותר שמאושרת בספר הרכב.

פורסם
HPS לדעתי לא יתאים כי הוא מיועד לרכבים משופרים.

לך על הסדרה הרגילה שלהם ועל הצמיגות הנמוכה ביותר שמאושרת בספר הרכב.

תודה אכן זה מה שעשיתי 5W-30 היא הצמיגות הנמוכה שרשומה בספר היצרן בקשר לדעתך על הHPS אפשר הסבר יותר מעמיק?

וכמובן מחכה לחוות דעת נוספות.

פורסם

סדרת ה-HPS של RP שונה מהסדרות ה"רגילות" שלהם, ומיועדת בעיקר לרכבים עם מנועים שעברו שיפור/שינוי. יש כמות גדולה של זרחן ועוד תוספים מונעי שחיקה בהשוואה לשמנים הרגילים שהם משווקים. יש הטוענים שעודף זרחן (ועוד כמה תוספים) יכול להזיק לממיר הקטליטי.

חוץ מRP יש לך חברות נוספות כגון valvoline או castrol וגם agip. כל חברה שעומדת בתקן API תהייה טובה.

פורסם

כן לאחר קריאה באתר היצרן אני מבין על מה מדובר, נכון לעכשיו השמן כבר בתוך המנוע נראה לאן זה הולך.

האם מישהו עם ניסיון יכול לאושש את הטענות שריכוז גבוהה של אבץ או זרחן אכן מזיק לממיר הקטליטי או\ו לרכיב אחר ברכב הנ"ל?

פורסם

אני לא מאמין שהוא יגרום לנזק אבל בשביל השקט הנפשי הייתי מעדיף את הגרסה הרגילה על פניו. להבא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...