Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

כל מי שכמוני, מתקשה להירדם בלילה, מכיר את ערוץ הקניות על בורייה אני מאמין. אין כמו ירון פאר בשביל להכניס אותך למצב שינה :lol:

אבל אני מדבר על משהו אחר - כל הדברים שהם מראים שם בTV SHOP AMERICA שמדברים על עיצוב וחיטוב הגוף. הם מראים שיש תוצאות, מביאים כמה מומחים וכמה דוגמאות לתוצאות ואני שואל האם יכול להיות שזה אמיתי ?

אני מתכוון למוצרים כמו זה: http://www.1plus1.co.il/default.aspx?CampaignId=6212#.UNzyo-Qz1E8

יש סיכוי שזה באמת עוזר או שזה סתם חלטורה ?

תודות ליודעי הדבר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני יכול להגיד לך שרוב הדברים שנמכרים בערוץ הקניות הקשורים לספורט וגוף הם בולשיט אחד ענק,

לחיטוב הגוף אין יותר מידי קיצורים או סודות, ה"מומחים" שם בשביל הכסף והם יספרו לך כל דבר כדי למכור את המוצר

הדוגמנים והדוגמניות שם גם בשביל הכסף ובשביל למכור, אתה יכול להיות בטוח שלגוף יפה אין קיצורי דרך

ומאסת שריר כמו שמציגים הגברים שם לא נבנית בעזרת פולסים חשמליים, אלא ע"י אימונים לא קלים ודיאטות מסויימות.

הייתה לנו חגורה דומה לפני כמה שנים שבעיקר עשתה שום דבר, ובערוץ הקניות הצהירו עליה ש10 דקות שימוש

שוות ערך ל 600 כפיפות בטן! אבל בשביל 50 שקל מה כבר יכול להיות :lol: מקסימום תהיה לך חגורה שעושה מסאג'

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

סקינס, אתה בשלב שהבן שלי היה בגיל 6, שהסיפורים החוזרים על עצמם של ערוץ הקניות הרדימו אותו במקום אגדות האחים גרים?

לא דם ולא דמעות. הרבה שמן ויזע.

באופן כללי ערוץ הקניות מוכר מוצרים זולים במחירים מופקעים, אפילו כאשר הם מכריזים על "מצבע עם הנחה של 80%". כורסת שיאצו שהם הציעו תמורת אזיה 4K רכשתי תמורת 1.6K. מכשיר (בדיעבד - לא יעיל) לגירוש יתושים על ידי זמזום הוצע ב-300 ש"ח לזוג, קניתי ארבעה ב-60 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש רק 2 דרכים להפטר משומנים בגוף:

1. גרעון קלורי

2. כריתה/שאיבת שומן

אין עוד פטנטים.

אה חוץ מכמה חומרים לא חוקים/מסוכנים עד מווות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 10 שנים אמא שלי השתכנעה וקנתה מהם איזה מתקן לחיטוב. האיכות של המוצר היתה כזו עלובה שהוא נשבר אחרי כמה חודשים משימוש. של אישה.

אם הזבל שהם מוכרים כזה עלוב כנראה הרמה של אותם מומחים דומה.

אני זוכר שהיה פעם גם פרסומות של צ'אק נוריס לאיזה מתקן כושר בתכנית הזו, וגם פרסומת של מיסטר טי לאיזה מעבד מזון.

בולשיט אמריקאי במיטבו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, בשש דקות ביום מגיעים לתוצאות, בדיוק כך.

מה שאני הכי אוהב בכל מכשירי הכוח שהם מראים זה: מתעמל בנוי לתלפיות עם 8% שומן שבטוח מתאמן שש-שבע שעות כל יום בחדר כושר ומספרים לנו שאם אנחנו נתאמן על מכשיר הבטן שלהם או עם כבל מתיחה מעפן במשך 10 דקות כל יום, גם אנחנו נראה בדיוק כך. אשרי המאמין...

• תוכן חדש...