Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

נסגרתי על זה שאני קונה את ה cz702 של קלריון ואני מתלבט אם לקנות אותו בארץ או בחו"ל.

בארץ -

התקשרתי למס' חנות שמוכרות אותו (אלה שבזאפ) וכולן מוכרות אותו 1580 +- חנות אחת הסכימה לרדת ל1550 אבל לא קריטי.

האם מישהו מכיר מקום שמוכר אותם ביותר זול בארץ?

בחו"ל -

בחו"ל המחירים הם כבר עולם אחר, הכי זול שמצאתי זה ב154 דולר! (600 שקל!) כמובן לא כולל משלוח מסים וכו' אבל הוא בד"כ נע בסביבות ה220 דולר( שזה גם מאוד זול)

האם מישהו התנסה ברכישת רדיו דיסק בהזמנה ישירה מאיביי/ חנות אחרת בארה"ב ללא חבר/משפחה שהביא לו את החבילה?

מה הסיכונים בכך? והאם תמיד יגבו ממני מכס ומע"מ?

האם יש באמת יתרון בלקנות בארץ חוץ מזה שאני יודע שאת האחריות אני אקבל מול מישהו בארץ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני את המכשיר שלי (JVC) קניתי בחו"ל והבאתי עם חבר- אבל זה בגלל שבארץ הדגם הזה עלה פי 4(!) ורציתי תכונה מאוד ספציפית שלו.

סך הכל איביי מקום די אמין לקנות בו- יש מספיק הגנות על הצרכן, לפעמים אפילו יותר מחנות פיזית בארץ- מצד שני קח בחשבון שאחריות לא תהיה לך.

לגבי מיסים- אם אתה לא עובר סכום של 325$ כולל משלוח, אתה משלם רק מע"מ (17%?) וללא מכס (עוד 17%? אני ממליץ לך לברר את הדברים האלה באתר של המכס, אני אומר רק מזיכרון)

אם אתה משתמש בחברת שילוח דוגמת BUY2USA שרשומה בתור חברה אמריקאית, אתה משלם מסים רק על מחיר המוצר והמשלוח בתוך ארצות הברית, זה יכול לחסוך לך משהו כמו 20-30$.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה, שכחתי מזה^

בJVC ניתן לקנפג את זה מהתפריט...

פורסם

יש פה מישהו שעשה את כל התהליך מאפס של הזמנת רדיו דיסק מחו"ל?

ומישהו יודע אם אפשר לשנות את תדרי הרדיו מאריקאים (חצי תדרים) ואירופיים (תדרים זוגיים) ?

ולמישהו יש ניסיון של קניית הHU הזה מהארץ?

פורסם

זה לא כזה סיפור, זה נראה שאתה ממש נלחץ מיזה.

כנסה לאתר של יושופס, תכניס את הקישור של המוצר מהאתר שברצונך לרכוש, זה יעשה לך חישוב כולל של משלוח ומיסים ושתי אפשרויות שילוח: ימי או אווירי.

הזמנתי פיוניר DEH-80PRS לפני שבוע, עלה לי הכל כלול משלוח עד הבית 1600שח. זה הגיע אליי פחות משבוע מהיום שהזמנתי את המוצר.

החוק קובע שעד 300 דולר הלקוח משלם 17 אחוז מע״מ+14 אחוז מס קניה. מעל זה מתווסף אחוזי מכס.

ככה או ככה אתה תשלם מס.

שיהיה בהצלחה!

עריכה: ישנם דגמים שאפשר לשנות תדרי רדיו בתפריט, ישנם כאלה שאפשר לשנות במעבדה וישנם כאלה שאי אפשר לכייל בכלל.

פורסם

תודה רבה רז! ממש סידרת לי את העניינים...

עכשיו השאלה היא האם אפשר לשנות את תדרי הרדיו כך שתדרי הרדיו של ישראל יעבדו בhu הנ"ל?

פורסם

אין בעד מה, השם הוא דיוויד אגב.

אני ממליץ שתריץ חיפוש בגוגל ותשלח לקלריון אימייל ותסביר להם את המצב.

שיקח כמה זמן שיקח הרדיו לא רץ לשום מקום ואתה לא רוצה לקבל מוצר שלא מתאים לאיזור ואז להרגיש שהכסף הלך לפח.

בדרך כלל מוצר שמתאים לאיזור אירופאי יהיה עם E בסוף המק״ט. וכמובן שזה גם אמור להיות מצויין באתר אם יש דגם אירופאי או לא.

פורסם

את הגרסה האמריקאית של המכשיר אי אפשר לכייל לתדרים של הארץ, ברמת התפריט בכל אופן (לגבי אלתורים אלקטרונים של כל מיני מוכשים פה בארץ אין לי מושג).

למכשיר יש גרסה אשר נקראת cz702e שנמכרת באירופה עם תדרים שתואמים לארץ, רק קח בחשבון שהוא קצת יותר יקר באירופה.

לגבי המחיר להביא אותו מארה"ב אתה תסיים באזור ה-1100 ש"ח כולל הכל אולי קצת פחות אם ירדו המחירים.

פורסם

לא מצאתי דגמים של A ולא של E באמזון...

מישהו התנסה ברכישה דרך אתר זה לא באמזון? הבנתי שאתה שולח לכתובת ה"מחסן" שלך בארה"ב והם שולחים שולחים את זה לארץ

האם מישהו מכיר אתר כזה רק לארצות אירופה?

פורסם

לינק לדוגמא:

ebay.co.uk/itm/Clarion-CZ702E-Car-Stereo-CD-Player-with-Bluetooth-and-iPod-Rear-USB-/190694194957?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2c66427f0d

נראה לי שהבעייה היא המשלוח (ואל תשכח להוסיף מיסים)...

• תוכן חדש...