Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך את אחים יזדי באזה"ת הישן בראשון. הם לא זולים, אבל זה כמעט חתום שיש להם מה שאתה מחפש.

תקיש בגוגל- יש להם אתר, ותוכל לקבל הצעה בטל', שתדע איפה אתה עומד.

בכביש עפר שמוביל ליזדי ,מצד ימין , יש פירוקיה, שמבחוץ נראית עלובה, אבל יש לו מלא אוצרות.

יש לך על כביש אזור עוד מלא פירוקיות. תסע מזרחה מכוון מקווה ישראל ותעבור אחת-אחת.

יותר זול שם מיזדי, אבל תצטרך להתרוצץ שם חצי יום..

אני עובד הרבה עם המבוגר (ממוצא עירקי :lol: ) שיושב בחצר הגבוהה קצת אחרי צומת טמפו, לכוון מזרח. יש עליה לשביל עפר כזה, הוא בשביל עפר מצד שמאל. היה לי אפילו כרטיס שלו, אני אחפש לך, אם אמצא, תוכל להתקשר, ולחסוך נסיעה אם אין לו.

דרך אגב- רדיאטור חימום זה חלק שלא כ"כ מומלץ לקנות משומש....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בדקת כמה עולה רדיאטור חימום חדש? אפילו תחליפי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא ידעו לומר לי מחיר של חדש כי לשם כך הם צריכים לראות את החלק המפורק המקורי

הבנתי שמדובר ב1500 ש"ח לערך לא ברור אם כולל מע"מ או לא כנראה לא כולל.

פורסם

תנסה אולי לבדוק עוד כי זה נשמע יקר. אצלי בפיג'ו שילמתי על רדיאטור חימום של וולאו כ500 ש"ח.

הבעיה עם אחד מפירוק שאתה לא יודע כמה זמן הוא עוד ישרוד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...