Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

היום נתפסתי ז"א חברה שלי נתפסה כשהיא נוהגת ברכב שלי ללא רישיון (היא לומדת נהיגה)

היינו בחנייה רחבה וריקה מאדם,התכוונו להתחלף במרפץ שבדיוק אחרי החנייה ושוטרים תפסו אותנו

קיבלו זימון לבית משפט השאלה שלי היא מה העונשים הצפויים לנו? האם זה נחשב לעבירה פלילית עם תיק?

מה עלות של עורך דין לתעבורה? ד"א מחפש על המלצה לעורך דין מאזור פרדס חנה/חדרה.

יש לציין שאנחנו ששנינו לא קטינים

אני מבקש להגיב לעיניין ובלי הטפות מוסר, תודה .

פורסם

פסילה.

פסילה על תנאי.

קנס כספי.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה נהגת שודים,

במידה ונקבל את אחד מן העונשים האלה בתקווה גדולה ייתכן שיהיה לנו רישום פלילי,תיק במשטרה,זה יופיע במסוף השוטרים ?

פורסם

עבירה חמורה שמתבצעת תדיר בלי שום סיבה הגיונית.

פסילה של זוגתך מנהיגה למספר שנים.

קרוב לודאי גם פסילה שלך למספר חודשים לפחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את עניין הפסילה הבנתי אבל זה נחשב כרישום פלילי/תיק במשטרה או כל דבר שעלול להשאיר כתם בעתיד ?

מחפש המלצות לעורך דין לתעבורה באזור פרדס חנה/חדרה תודה.

פורסם

כל דו"ח תנועה מבוסס על החוקים, בטח ובטח הזמנה לדין של שניכם. המורשה לנהיגה (לא חייב להיות בעל הרכב)שנתפס במקום העברה מקבל הזמנה על שנתן ללא מורשה לנהוג ברכב, הלא מורשה מקבלת הזמנה על נהיגה ללא רישיון נהיגה בכלל, עלולה לקבל שלילה של 5 שנים. מומלץ לחפש עו"ד ממוחה לתעבורה. הרישום והכרעת דין נשמרים במחשבי המשטרה.

פורסם

זו עבירה חמורה לפי התקנות לנהג חדש:

נהיגה ללא רישיון בתוקף, או שלא על פי תנאי הרישיון, כולל מתן רשות לאדם אחר לנהוג שלא כחוק ברכב שבאחריותכם

בעיקרון עבירות תנועה לא נרשמות בתיק רישום פלילי אלא בגליון עבירות תעבורה. כמובן שבמידה ותורשעו העבירה תופיע במסוף המשטרתי - זו כרגע הבעיה הקטנה ביותר עבורך ועבור חברתך.

פורסם
תודה רבה על התשובה המהירה נהגת שודים,

במידה ונקבל את אחד מן העונשים האלה בתקווה גדולה ייתכן שיהיה לנו רישום פלילי,תיק במשטרה,זה יופיע במסוף השוטרים ?

כל עבירה פלילית/עבירת תנועה בהן הנהג מורשע נרשמות בגליון התעבורתי/פלילי של אותו נהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תיקח עו"ד שימצא איזה סיפור שלא הרגשת טוב וביקשת מחברה שלך להחנות את הרכב הוא יסגור עסקה ליפניי משפט.

לא תפסו אותך בכביש ציבורי ואני מאמין שאולי זה יקל על התביעה לבא לקראתכם.

נכון שלא צריך לשקר אבל דבר כזה קורה כל יום במשפטי תעבורה, עצם זה שהשופט שואל אותך מה קרה זה פתח לסיפורים והמצאות.

יום אחד באולם כזה ואתה מומחה לסיפורים נוגעים ללב.

פורסם

elkmino, קרא את הנסיבות :

"היינו בחנייה רחבה וריקה מאדם,התכוונו להתחלף במפרץ שבדיוק אחרי החנייה ושוטרים תפסו אותנו"

אתה מציע לו לעבור עבירה של עדות שקר בבית משפט? זה ממש יעזור לו בהמשך חייו.

תומך בהצעה שייקח עורך דין.

פורסם

דבר איתי בפרטי יש לי עו"ד שהוציא אותי ממקרה דומה

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

שנתיים פסילה לחברה שלך במקרה הטוב + קנס

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם

נו באמת כשיתחילו השידורים של המועומדים לכנסת נראה אותך עומד מולם וצועק אל תשקרו.

בסך הכל הצעתי לו לסלף גירסה זה בדרך כלל עוזר במשפט וגם הוא יכול להגיד שמרוב שהוא לא הרגיש טוב הוא דיבר שטויות.

פורסם

הצעת לו לשקר בבית המשפט. גם אם אתה סבור שזה המעשה המתבקש, אל תדיח אחרים לעבירה. ובעניין הפוליטיקאים, גם הם עצמם לא חושבים שהם דוברי אמת, אבל הם לא עומדים לפני שופט (רוב הזמן).

פורסם

לעניות דעתי ואני מציין לדעתי אם זו הנורמה בבתי המשפט אז זה לא עדות שקר.

תקרה לזה איך שתרצה אבל ניתן לשנות גירסה וזה קורה כל יום מאות פעמים בבית משפט.

לא כל אחד שמגיע למשפט אומר כבוד השופט טעיתי השוטר צודק תן לי מה מגיע.

כולם כמעט ממציאים סיפורים והמצחיק הוא שהשופט לפעמים גם נוטה להאמין כי אנחנו רחמנים בני רחמנים.

• תוכן חדש...