Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום כשהנעתי את הרכב אחרי כל הסופות שיש בחוץ נדלקה לי נורת "בעיה במערכת הפליטה". בהתחלה היא מהבהבת ואחרי כמה דקות נשארת קבועה.

בנוסף לכך הרכב עם רעידות דיי חזקות בדקות הראשונות ( אני אציין שגם לפני הבעיה היו רעידות, אבל לא כאלו ), ואחרי כמה דקות של עמידה במקום גם זה עובר.

אתמול הרכב התנהג כרגיל, הדבר השונה היחיד שעשיתי בו זה שבלילה הזזתי אותו ממש 3 מטרים בחניה ללא המתנה שכל המערכת תעבוד איזה 2 דקות וישר כיביתי וכמובן כל הרוחות העזות שהשתוללו בחוץ.

בכל אופן, למוסך אני יכול לקחת את הרכב רק ביום ראשון ( הרכב בחריגה קלה מטיפול 120, הוא על 120,400 והתכנון בראשון למוסך זה בשביל הטיפול ), האם יש סיכון בנסיעה? משהו גדול יותר יכול לההרס? לא מדובר ביותר מ 10 ק"מ.

פורסם
סע למוסך בהקדם האפשרי לשם ביצוע איבחון ממוחשב.

אין קשר ישיר בין הסופות העזות לבעיה ברכבך.

העלאתי בראשי אולי בעיה בחיישן כלשהו בגלל הרוחות ( למרות שעדיין ייתכן וזו סתם בעיה בחיישן ) אבל בכל אופן לשאלתי, האם יש מניעה בנסיעה עירונית למרחק שלא עולה על 10 ק"מ? (

פורסם
העלאתי בראשי אולי בעיה בחיישן כלשהו בגלל הרוחות ( למרות שעדיין ייתכן וזו סתם בעיה בחיישן ) אבל בכל אופן לשאלתי, האם יש מניעה בנסיעה עירונית למרחק שלא עולה על 10 ק"מ? (

כל סיבה בגללה המנוע עובד על 3 צילינדרים היא סיבה טובה לנסוע ישר למוסך, ברוב המקרים הסיבה היא קויל תקול.

סע ישר למוסך, עדיף מאשר להתקע בדרך.

פורסם

עדכון קליל

אחרי בדיקה במוסך הראשי של צ'מפיון בבני ברק הסתבר כי הצינור נשם נקרע. העסק הזה + עבודה עלה 400. ייתכן שהצינור הפגום שהיה גרם לרעידות מפחידות ברכב? או שזה כבר בעניין המשאבת מים שהחליפו ( כולל טיימינג )?

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יתכן מצב של "החטאת בעירה" כתוצאה מצינור נשם קרוע .

אותו צינור גורם לאויר חיצוני להיכנס לסעפת היניקה כאשר מערכת ניהול מנוע בעצם

לא יודעת על קיומו .

האויר שחדר גורם לתערובת עניה עד כדי אי הצתת התערובת ,הזיוף מורגש

במיוחד בבוקר בזמן ההעשרה , כשיחס הדלק אויר נמוך כלומר עשיר בדלק .

צינור נשם מקורי עולה כ 180 שח לפני מעמ והעבודה שתי דקות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
צינור נשם מקורי עולה כ 180 שח לפני מעמ והעבודה שתי דקות .

רון, הקדמת אותי.

אתה מהמרכז, ועדיין לא מגיע לרון ? הרי אנשים מהצפון נוסעים עד אליו.

כמו שאני מכיר את רון - על עבודה כזו הוא לא היה לוקח כסף (רק עבור החלפים).

פורסם
רון, הקדמת אותי.

אתה מהמרכז, ועדיין לא מגיע לרון ? הרי אנשים מהצפון נוסעים עד אליו.

כמו שאני מכיר את רון - על עבודה כזו הוא לא היה לוקח כסף (רק עבור החלפים).

זה לא תלוי בי...

אבא שלי מתעקש, אני אמרתי לו שאני מכיר מוסך טוב, אמין וזול בת"א ( כמובן מהרשמים של חברי הפורום ), אבל הוא בשלו.

בטוח שבשקט היינו יכולים לחסוך מעל 1000 שקלים ( עם ההנחת 10% שעושים לנו על כל טיפול בגלל בעיה בק"מ הראשונים של הרכב ) בכניסה האחרונה למוסך ( טיימינג, משאבת מים, טיפול 120 וצינור נשם ).

בעבר הרחוק קצת נכוונו מ 2 מוסכים לא ראשיים ומאז אבא שלי פשוט לא מוכן לשמוע על משהו אחר... בעל המאה הוא בעל הדעה

• תוכן חדש...