Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הזמנתי את הערכה הזאת והיא הגיעה היום.

יש לי כמה שריטות לא בולטות אבל מציקות לי בעין הן מספיק עמוקות שפוליש לא הצליח להעלים. ועוד כמה קילופים קטנים בטמבון.

 

יש בערכה 3 בקבוקונים. אחד עם הצבע לפי קוד הצבע של הרכב. השני זה לכה והשלישי זה איזשהו חומר שצריך לערבב עם הלכה.

רציתי הסבר איך לבצע את התיקון כמו שצריך. אשמח לעזרה :roll:

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

קניתי בעקבות הנושא הזה

אז חשבתי שידעו כאן, יש הסבר בערכה אבל לא ממש מפורט. ובטח יש טיפים ודברים חשובים שלא כתובים וחשבתי שאנשים כאן ידעו.

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם
קניתי בעקבות הנושא הזה

אז חשבתי שידעו כאן, יש הסבר בערכה אבל לא ממש מפורט. ובטח יש טיפים ודברים חשובים שלא כתובים וחשבתי שאנשים כאן ידעו.

 

רכשתי גם ערכה כזאת לפני חודשיים בערך.

1-הנייר מים שהגיע עם הערכה, אם אתה לא יודע להשתמש איתו עדיף שלא תשתמש ! זה רק יחמיר את השריטה.

2-עדיף שתיקנה מכחול דק שמוכרים בכל חנות כל בו/חנות ציור כי המכחול של הבקבוקון צבע עבה מידי.

3-תנקה טוב את החריץ של השריטה.

4-תחכה לימים יפים בלי גשם, שהצבע לא ימרח.

5-התחלת לצבוע-חשוב כל פעם במנות קטנות על מנת שלא יווצרו בועות אוויר,לחזור על הפעולה של הצביעה 3-4 במרווח של 20- 25 דקות המתנה בין צביעה לצביעה.

6-לאחר שצבתע 3-4 פעמים, תחכה 48 שעות ולאחר מכן תצבע עם הלכה.

7-את הלקה יש לערבב לפי ההוראות שרשומות בדף: בקבוקון מקשיח על 2 בקבוקוני לקה.

8-מניסיון אל תערבב ישר את כל הבקבוקון של הלקה והמקשיח,כי זה ממש יותר מידי,עדיף שתיקח איזה פקק של בקבוק ותעשה שם את הערבוב היחסי בהתאם.

ככה גם ישאר לך לקה ומקשיח לפעמים הבאות.

 

חשוב ! כשאתה תמרח את הלקה אתה תשים לב שהלקה נותנת נפח/מילוי לשריטה,לא למרוח יותר מידי שהלקה לא תבלוט.

 

בהצלחה !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

×
×
  • תוכן חדש...