Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'רמי ידידי למרות שההערות שלך על הלאנוס לא שוות תשובה החלטתי לענות גם לך...

תקשיב אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל פכל פעם שאתה כותב משהו על לאנוס אתה פשוט

עושה פדיחות לעצמך ... (טוב כנראה שאין שכל אין דאגות)

מבחינתי אתה יכול להמשיך לקשקש כי לי בניגוד אליך יש שכל ואני מבין שב 30.000

אלף לא קונים פורש ...

אז אולי אתה מעדיף לרדת במודל אבל אני על מודל לא מתפשר .

אה וד"ש למוכר הידיות להילוכים :lol:

פורסם

אתה צודק !! אנשים אני מוכר את ההונדה ועובר לדייהו !!!!!

הסיבה היחידה שתראה אותי בדייהו זה אם תישב שם פמלה אנדרסון ובליקוק שפתיים תקרא לי לבוא ....

בעצם עדיין לא........:mm_wink:

פורסם
לא לא CIVIC של ערסים זה אוטו טוב חחחחחחחחחחחחח

ESI עלק אתה יודע לפחות מה הפירוש של זה חחחחחחחחחח

אתם פשוט לא מפסיקים להצחיק אותי חחחחחחחחחחחחח

רוני מתוק שלי אני מניח שאתה עדיין נער שלא התבגר ואחד שממש לא מבין ברכבים ובטח שלא לדבר הזה שיש מתחת למכסה מנוע...

מעניין אותי על מה אתה נוהג אם בכלל.

מצד שני כיף שיש אנשים כמוך שלא מבינים אחרת ממה נתפרנס אנחנו אנשי המוסכים, הייתי נותן המון כדי לראות את המוסכניק שלך או של ההורים שלך מוכר לך לוקשים ואתה אפילו לא מרגיש... נ.ב. בהצלחה בלימודי הנדסת הרפואה בסוף תוכל אפילו לרפא רכבים :-D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלי !

כנראה שתרבות הדיון שלך מקבילה להבנתך בנהיגה. מבלי להכיר אותך, הרשה לי להגיד כי לרוני, צבי, ובוודאי ג'רמי, (האחרון מדריך נהיגה, ונהג מ-א-ו-ד מוכשר) יודעים כמה דברים על מכוניות, וכמה וכמה דברים על תרבות דיון. רוני ענה לך בבדיחות, אבל עם מסר, ג'רמי עם מעט עוקצנות, אתה לא הצלחת לגרד את רמת הדיון שלהם, כאשר ענית ברמה שניראית שמתאימה במקרה הטוב לבית הספר היסודי. כנראה שהבנתך ברכבים מקבילה לרמת תרבות הדיון שלך.

אין מקום בפורום הנ"ל לרמה כזו. כמו כן גם אין ספק שהדייהו הוא אופציה לא מבריקה, בלשון המעטה.

טוב לך איתה? לבריאות. אנחנו נמשיך להמליץ על מה שאנחנו מאמינים (שים לב, רבים לא יחיד), ונעשה זאת גם עם תרבות דיון מינמלית, שכנראה חסרה לך.

להבא אם אתה רוצה לפתוח דיון ,בשמחה, אבל - תתנסח כראוי, תן טיעונים ותענה בצורה הגיונית.

השירשור ננעל.

גיא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...