Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: Facelifted מרצדס E-Class 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עיצוב יפה, מוצא חן בעיני. בקרוב על כבישי ארצינו בתור מונית וקצת מאוחר יותר אולי בבעלותי.

או בשתי מלים, טקסי סקסי.

המכונית קיבלה attitude - סוף סוף E קלאס סדאן שמעוררת קצת את בלוטות החשק.

אני רק מקווה שבעיצוב הקופה לא יבצעו כל שינוי. היא נראית נפלא כפי שהיא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
amiger, משום מה יש לי הרגשה שמאוד היית רוצה את הזוועה הנוכחית שאתה עד כדי כך לא אדיש לעיצוב שלה.

כן, W212 ניראית טוב במציאות וגם נוסעת לא פחות טוב ממה שהיא ניראית. אחרי מתיחת פנים בכלל רכב מדהים ביופיו.

אנשים עוד יתרגלו לעיצוב שלה. E קלאס אף פעם לא הייתה מלכת היופי, אבל תמיד ניראית טוב, סולידית בעלת עיצוב משפחתי עם קוים מסורתיים של קלאסיקה מודרנית.

אתה טועה, אין לי שום רצון לE קלאס, בטח לא בעיצוב הנוכחי שנראה כמו נסיון קוראני לא מוצלח לעצב חקוי למרצדס.

היתה לי בעבר Eקלאס סטיישן באירופה, מונית אמיתית, מסריחה מסולר, מטרטרת כמו רכבת ואמינה מאוד כך שאני יודע מה אני לא מפסיד.

אם כבר E קלאס שעוצבה כמו שצריך אז זו הדור שלפני הנוכחית שהיתה מכונית מאוד נאה.

.

פורסם

I think the rear end look is better now comparing with the previous one ( I think the new taillights were inspired by those of the BMW 5 series....).

In the front- finally they canceled the 4 unit but I think they should have desinge them smoother, similar to those in the C class, without the "bling bling". And yet, the new front is better than the older one.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היתה לי בעבר Eקלאס סטיישן באירופה, מונית אמיתית, מסריחה מסולר, מטרטרת כמו רכבת ואמינה מאוד כך שאני יודע מה אני לא מפסיד.

אם כבר E קלאס שעוצבה כמו שצריך אז זו הדור שלפני הנוכחית שהיתה מכונית מאוד נאה.

.

להגיד את זה כמו להגיד שאלפות מחלידות (זה לא ככה לפחות ב20 שנה האחרונות ). דיזלים מאוד התקדמו מאז ומזמן כבר לא מסריחים מסולר. אני מניח שאתה מדבר על W124 עם דיזל מדור ישן או הדגמים W210 שבאו בשנים הראשונות עם המכלולים של הדגם הישן.

יש לי W211 והיה לי בעבר גם W210 ואני עדיין חושב שהדגם החדש מאוד יפה אחרי מתיחת פנים. לגבי מונית מטרטרת כמו רכבת ומסריחה מסולר, זה לא נכון כבר לפחות 15 שנה, מוניות יותר לא מסריחות מסולר ואם הרכב טופל כמו שצריך אז היא גם לא מטרטרת. כך שאתה לא יודע מה אתה מפסיד. :-) מנוע דיזל עדיף על מנוע בנזין באותו נפח כימעט בכל פרמטר.

יצא לי לנסוע (לצערי עדיין לא לנהוג) על W212 מדגם E350CDI והיא נוחה מאוד ויש שיפור גדול מאוד בכיול מתלים ובנוחות, למרות ממדים זהים לW211 היא מרגישה יותר מרווחת והמושבים עם פרופיל יותר טוב (גם בדגם הקודם הם לא פחות ממעולים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לעניות דעתי W124 הייתה ה-E class האחרונה שהייתה עם עיצוב מוצלח שהולם את הדגם שאמור להיות עם אלגנטיות מאופקת, כאשר ה-W123 הייתה ה-E-class המושלמת מבחינה עיצובית וקודמתיה פחות מדברות אלי אבל מעבירות את המסר היטב - מסר עם רמיזה ספורטיבית (אבל רק רמיזה) וכמובן - תחושת מכובדות ומהוגנות. רכב של מהנדסים, בנקאים, רופאים, בעלי משפחות מהמעמד הבינוני-גבוה (בגרסת סטיישן כמובן). הרכב שאני הייתי רוכש כרכב משפחתי עיקרי אם הייתי עובר לצפ' אמריקה.

אני מתייחס רק לסוגית העיצוב.

פורסם
לעניות דעתי W124 הייתה ה-E class האחרונה שהייתה עם עיצוב מוצלח שהולם את הדגם שאמור להיות עם אלגנטיות מאופקת, כאשר ה-W123 הייתה ה-E-class המושלמת מבחינה עיצובית וקודמתיה פחות מדברות אלי אבל מעבירות את המסר היטב - מסר עם רמיזה ספורטיבית (אבל רק רמיזה) וכמובן - תחושת מכובדות ומהוגנות. רכב של מהנדסים, בנקאים, רופאים, בעלי משפחות מהמעמד הבינוני-גבוה (בגרסת סטיישן כמובן). הרכב שאני הייתי רוכש כרכב משפחתי עיקרי אם הייתי עובר לצפ' אמריקה.

אני מתייחס רק לסוגית העיצוב.

ניחא אם תאמר את זה על 190 דור ראשון(ילידת 1982), אבל איזה רמיזה ספורטיבית אתה מוצא בעיצוב ה-W124? סתם בלוק משעמם, לטעמי - וחסר את הטאץ' הקלאסי של W123.

אפרופו 190, הדור הנוכחי של C קלאס נראה פשוט נפלא, במיוחד בצבעים כהים. הבעיה היחידה שיש לי עם עיצובה(ועם עיצוב ה-E הנוכחית) היא שמיקום ידיות הפתיחה של הדלתות האחוריות ממוקם יותר מדי לפנים. זה גם פחות פרקטי כשבאים לפתוח את הדלת ולהתיישב במושב האחורי.

לפחות בצבעים כהים זה פחות בולט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ה-W124 אכן הייתה פחות מוצלחת מה-W123, אבל עדיין אני חושב שלתקופתה הייתה מאוד אלגנטית. כן, היא אכן עוצבה בהשראה של בלוק, אבל זה מה שמרצדס אמורה לשדר (זאת גם הייתה ה-E האחרונה עם אמינות של בלוק). אני חושב שכן היו בה אלמנטים (מאוד מעודנים) של כוחניות - שוב פעם - בהתאם לתקופה. אני מדבר על נגיעות מאוד עדינות - תפיחות קלות בקשתות הגלגלים, העיצוב הזורם של הגריל הגדול וקימורי מכסה המנוע, הפרופורציות ועיצוב פנסי הירכתיים. היא אמנם פחות מוצלחת מאחותה הגדולה ה-W136 ומהקטנה (190) שכולן יצאו מתחת לעטו של אותו מעצב, אבל עדיין מדובר לפי דעתי ב-E המוצלחת האחרונה.

פורסם
זאת גם הייתה ה-E האחרונה עם אמינות של בלוק

זה לא מדוייק. מבחינת האמינות דגמים של 2007 ומעלה מאוד השתפרו ורכבים האלו עדיין עוברים 800K ק"מ ויותר (גם אלה שקדמו להם ולא נחשבו אמינים במיוחד). לא מזמן ראיתי נהג מונית שמזניח את הרכב שלו ולא מטפל, היה לו 650K על השעון והלך לו גיר שלא שופץ מעולם והוא גם קורע את הרכב שלו ונוסע המון בתוך העיר חיפה ועליות. אם הוא היה מטפל ברכב ולא היה קורע אותו, הגיר היה מחזיק לפחות 800K. דגמים C/E מאוד מוצלחים למרות הסיבוכיות שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי אכן היתה 124. אני לא מתייחס לאיכות ואמינות המכונית אלא לעיצוב. עם המכונית שלי חרשתי את אירופה כסטודנט והיא שירתה אותי בנאמנות ואמינות מופתיים. לדעתי ה124 היתה מכונית יפה מאוד, קפיצה משמעותית יחסית ל123 למשל. ה210 היתה לדעתי נפילה שלאחריה באה ה211 שהיא בעלת העיצוב השלם ביותר וגם האפייני ביותר. ה212 נראית פשוט רע לטעמי, הפינות החדות והפנס הקדמי המעוות משהו באמת נראה כמו נסיון מזרחי לא מוצלח לעצב משהו שדומה למרצדס. בחדשה זה אמנם מתעמעם קצת אבל עדיין, יחסית ל211 שמדגימה שכשמרצדס רוצים להוציא עיצוב מוצלח אז הם מצליחים, זה פשוט לא זה.

הכל כמובן עניין של טעם אישי.

לענין דיזלים מודרניים ההתרשמות שלי היא שכשהמכוניות חדשות אכן יש פחות רעשים, רעידות וריחות אבל גם במודרניות, וזה רק מנסיון של נסיעה במוניות :-) , גם הן מתחילות לטרטר להסריח בשלב מסוים.

פורסם

הבעייה של 210 זה מעבר לארבע עיניים. מצד יש לה עיצוב של סדאן קלאסי וסולידי. מאחור ניראית סביר אבל הפנסים שלה לא יפים. מבחינת האמינות 210 טובה מאוד וכאן עד מתיחת הפנים ל211 הייתה מאט בעייה בשנים הראשונות וגם לא מבחינה מכאנית, אלא בעיות חשמל - למשל מערכת SBC שהיא מערכת מדהימה של מערכת בלמים אלקטרוניים כאשר תקינה אבל היו בעיות.

פורסם

דווקא מאוד נאה בעיניי. אני חושב שמכל היצרנים הגרמנים, מרצדס מעצבים מכוניות הכי טוב (כמובן שזה עיניין של טעם נטו).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה תמונות של דורות E קלאס, אפשר ליראות שהסגנון תמיד נשמר:

seven_generations_e-clas.jpg

667187d1158945240-mercedes-benz-amg-fan-club-mercedes-benz_es_je8_pakwheels-com-.jpg

312685d1275966006-great-photo-e-class-generations-mercedes-benz-e-class.jpg

ובכלל העיצוב של E קלאס מחמיא לה:

12C1199_078-e1355418247252-630x353.jpgMercedes-Benz-E-Class-W211-029.jpg

00.jpg

44342018qq0.jpg

• תוכן חדש...