Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז אחרי השחרור ( שהיה באוגוסט ) וקורס פסיכומטרי, אני ממחר מפסיק להיות מובטל.

בעצם פעם ראשונה בחיי שאני הולך למקום עבודה מסודר, והאחראי ביקש שאני אביא תצלום של האשראי ותעודת זהות.

ת.ז אני מבין, אבל תצלום של האשראי? אני מודה שאני טיפה פרנואיד ושבכל מקרה כל בעל עסק יכול לקחת את המספר אשראי בשניות, אבל בכל זאת קצת מוזר לי לצלם את האשראי בשביל המספר חשבון בנק.

אני פרנואיד לחינם?

פורסם

כן זה יותר קל, אני מבקש מעובדים חדשים תצלום של אשראי בשביל פרטי החשבון בנק, ברגע שמישהו מרים גבה אני אומר לו שימחוק את מספר האשראי בלורד שחור. זה אך ורק בשביל הנהלת חשבונות...

פורסם
אני לא מבין איך צילום של האשראי זה יותר קל מלרשום את מספר הבנק, הסניף והחשבון.

בדיוק מה שאני מנסה להבין...

כאילו הוא אמר לי במקום שזה בשביל פרטי החשבון בנק, אבל אפשר גם פשוט להעתיק את זה מהאשראי.

אבל למחוק את המספר עם לורד שחור זה פתרון מעולה, כניראה שזה מה שאני אעשה...

פורסם

על הדרך שאל אותם אם הם רוצים את פנקס הצ'קים שלך במקרה, ותציע לחתום על כל אחד מהצ'קים, שיהיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ומה אם אין לך כרטיס אשראי?

תן לו ציק מבוטל, מספר החשבון מופיע בו ואין לו כל דרך לנצל אותו לתרמיתת.

ד"א - אני מסופק אם המעסיק יסתכן בתרמית אשראי, אבל הדרישה בהחלט נראית לי מוזרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תתרגש גם לי זה קרה,

הם רק רוצים לראות החשבון בנק שתביא להם הוא באמת שלך ולא של מישהו אחר.

שלא לדבר שאתה יכול לתת חשבון לא נכון ואז מתחילות בעיות.

כמו שייעצו לך כבר

תצלם ביחד ותמחק את המיותר.

404

פורסם

זה נועד רק כדי למנוע טעויות (שנפוצות מאוד, האמן לי...) כשאנשים מוסרים פרטי חשבון. על כרטיס האשראי מוטבעים גם שמך וגם פרטי החשבון, כך שאין מקום לטעויות.

לגבי מס' כרטיס האשראי עצמו - תוכל כאמור להשחיר עם לורד, ובכל מקרה אל תדאג כי בשיטות האשראי של ימינו אין כמעט מצב שבעל כרטיס ניזוק אם מישהו עושה לו שימוש בכרטיס. חברות האשראי עולות על תרמיות, וכמעט תמיד מזכה את בעל הכרטיס (ואז מחייבת את מבצע ההונאה, או את חב' הביטוח שלה במקרה הגרוע).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע את זה.

אל תתן

כמו כן זה גם מיותר ״לבזבז״ על זה צ׳ק

משהוא אחר שהוא כשר קביל ובטוח לחלוטין:

אתה מקבל תנועות חשבון הבנק בדואר

תמיד ישנו דף מעבר לפירוט עו״ש שהוא רק עם פרטי עמלות או סתם הודעה שולית

הדף הזה הוא מקורי של הבנק, יש עליו את פרטיך האישיים וכן את מספר החשבון

תשתמש בזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.