Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גירסת תוכנה במנועי TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ראיתי כאן כמה פוסטים שמדברים על גירסת תוכנה של מנועי TSI,

מעניין אותי במיוחד הגרסאות של 1.2 (המנוע הקטן)

מישהו כתב שהגרסה החדשה טובה יותר משהוא כמן=ו KKK או PPP

במה מדובר?

מה ההבדלים בין הגרסאות?

איך יודעים איזה גרסה יש אצלי?

פורסם

עד כמה שאני מבין הטיפולים התקופתיים בתקופת האחריות במוסך מורשה דואגים לישור קו של גרסאות התוכנה כך שלא צריך לדאוג

פורסם
עד כמה שאני מבין הטיפולים התקופתיים בתקופת האחריות במוסך מורשה דואגים לישור קו של גרסאות התוכנה כך שלא צריך לדאוג

סביר להניח אבל מישהו כאן כתב שגירסה מסוימת עובדת טוב יותר במנועים שיוצרו ב 2012 , אני לא יודע עד כמה זה נכון לכן אני מבקש התייחסות

פורסם

המישהו הזה - הוא אני.

עד יצור 2012 יש טורבואים של IHI (חברה בת של בורג וורנר - KKK).

מיצור 2012 ומעלה יש טורבואים של KKK.

מידי פעם ישנם עדכונים נוספים כאלה ואחרים בתוכנה ותכנון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
המישהו הזה - הוא אני.

עד יצור 2012 יש טורבואים של IHI (חברה בת של בורג וורנר - KKK).

מיצור 2012 ומעלה יש טורבואים של KKK.

מידי פעם ישנם עדכונים נוספים כאלה ואחרים בתוכנה ותכנון.

האם יש הבדל בינהם?

במה זה מתבטא (חומרה ?)?

פורסם

ה-IHI נדרשים לדיסקית מרווח ליחידת הפורק / ווייסגייט. מעלה צריכת דלק ומעלה מעט את שיא המומנט כלפי מעלה.

יש כל מיני שינויים כאלה ואחרים שהם עושים משנה לשנה. הפאביה שלי הייתה עם TSI מרוויזיה I, והיטי עם מנוע רוויזיה II.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הנה אינפורמציה שמצאתי ברשת

היה פגם בתכנון / יצור (לבחירתכם) בטורבו של חברת IHI היפנית.

התקלה היחידה והמדוברת היא בכך שהווייסטגייט נתפס ותוקע את הטורבו, וזאת בעקבות שימוש משותף בציר הטורבו / ווייסגייט.

החל מיצור 6/11 הוחלף ה-IHI בטורבו משודרג של KKK (חברת האם הגרמנית) ובכך נפתרה הבעיה.

• תוכן חדש...