Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לראות אולי יש של רכבים אחרים - משומשים

בטוח שיש בארץ כאלה שקנו בעבר

בחו"ל יש אבל יהיה לך יקר

למשל כזה

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-MX5-EUNOS-GENUINE-BBS-WHEELS-14X6-INCH-WHEELS-/380527913707?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item58993b2aeb

בתקווה שיתאים למידות של הגלגלים אצלך בקורולה

קובי

:-)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, אנשים, כנראה שאני אסתפק באיזה טאסות יפות(אולי ניקל שמצאתי במחיר די זול מאתר אמין).

בכל אופן, אף אחד לא מכיר את החברה VELOCHE הזאת, נכון?יכול להיות שזה חיקוי?יש VELOCE גם.

פורסם

תביא ג'נט סיני ב 1000 שח במקום להחליף 5 פעמים סטים של טאסות.

כן אם תתחיל לעלות על המדרכה עם הרכב אז כן הג'נט יתעקם בקלות והרכב ירעד במהירויות גבוהות.

פורסם

שרשור בפורום שיפורים שמתחיל בטויוטה קורולה וחופשת חנוכה, נגמר בטסות לאוטו של אבא...

בחיי, כבר עדיפים השרשורים על סקודה פאביה משופרת בפורום צ'כי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
שרשור בפורום שיפורים שמתחיל בטויוטה קורולה וחופשת חנוכה, נגמר בטסות לאוטו של אבא...

בחיי, כבר עדיפים השרשורים על סקודה פאביה משופרת בפורום צ'כי.

אני איתך חד וחלק!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומרים לך שיש אבל זה יותר יקר. חיפשת ג'אנטים תחת קטגוריית שיפורים לא? אם זה רק ליופי זה לא קשור בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב, היה פה אשכול שמישהו כתב שג'אנטים רפליקות (שם מפוצץ לחיקוי) גורמים לרעידות במהירות גבוהה עקב איכות ירודה. קח את זה בחשבון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אומרים לך שיש אבל זה יותר יקר. חיפשת ג'אנטים תחת קטגוריית שיפורים לא? אם זה רק ליופי זה לא קשור בכלל.

תחת יופי, אך לא כזה שיגביר את המשקל מג'אנט רגיל, במילא האוטו עייף והוא ישן, כמה שפחות משקל עדיף (לדעתי).

ואתם כל הזמן אומרים שיש חברות איכותיות בקוטר 14 אך יקר יותר- השאלה בכמה?

4000 אלף זה נראה לי מוגזם לרכב ישן וקוטר 14, אבל 2500-3000 עוד איכשהו אפשר לעכל את זה.

הבעיה, שוב פעם, שלא נראה לי שיש בארץ גדלים ב14 אינטש שהם לא סיניים.(סיניים הכוונה ייצור סיני ולא ייצור של חברה איכותית בסין).

יש ג'אנטים(ספציפיים) חמודים עד יפים של לנסו בקוטר 15, חבל שזה 15.

בקיצור, אני ארד מזה, אבל השכלתי מהתגובות שלכם.

הג'אנט הקוריאני, בלבול מוח של הבחור, נכון?

פורסם
תודה, אנשים, כנראה שאני אסתפק באיזה טאסות יפות(אולי ניקל שמצאתי במחיר די זול מאתר אמין).

בכל אופן, אף אחד לא מכיר את החברה VELOCHE הזאת, נכון?יכול להיות שזה חיקוי?יש VELOCE גם.

אביתר שם לי Veloche על הפיקנטו.

פורסם
תחת יופי, אך לא כזה שיגביר את המשקל מג'אנט רגיל, במילא האוטו עייף והוא ישן, כמה שפחות משקל עדיף (לדעתי).

תודה שסוף סוף אתה מסכים איתנו, חברי הפורום, בקשר לאוטו שלך.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
אגב, היה פה אשכול שמישהו כתב שג'אנטים רפליקות (שם מפוצץ לחיקוי) גורמים לרעידות במהירות גבוהה עקב איכות ירודה. קח את זה בחשבון.

לא רק ברפליקות,

יש גם לחברות האיכותיות דגמים שיותר מועדים ל״פורענות״, כך למשל ג׳אנטים של OZ סופר לאגרה שיש לחלקם נטיה לאחר זמן להתעוות ולגרום לרעידות.

את זה שמעתי מדילר של OZ.

מעבר לזה יש גם הרבה אגדות אורבניות שיווקיות של יצרני המותגים, לא צריך ליפול מהרגליים מכל שטות שנאמרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקורולה ישנה, הייתי ממליץ לך להתרחק מג'אנטים אפטרמרקט.

אם המראה של הרכב לא באמת בסדר עדיפויות שלך, ההחלפה רק תיצור בעיות פוטנציאליות.

תשאר עם הברזלים ושים טאסות יפות.

פורסם

לחילופין אפשר גם לעשות פרויקט צביעה לג'אנטים המקוריים, עם ליפ ורוד, בלי ליפ ורוד..:lol:

יוטיוב מלא בסרטוני הסברה איך לבצע זאת.

• תוכן חדש...