Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביתר שם לי Veloche על הפיקנטו.

אני בדקתי באינטרנט וזו נראית חברה שיש לה "שם", אבל אני לא סגור על זה אם זה חיקוי או לא.

היא סינית?

לגבי הקורולה, שמע, מה אני אגיד לך ש240 אלף ק"מ והאוטו מרביץ כמו 0 ק"מ?לא.

בגלל זה לדעתי, צריך לשמור על הזריזות שעדיין יש לו פחות או יותר ולא להכביד על הרכב משקל.

מה לעשות שאחרי בירורים ואפילו אתם אומרים את זה, ג'אנטים סיניים ללא שם בדרך כלל כבדים יותר,

וכמו שהבחור פה אמר, סביר להניח שג'אנטים כאלו יגרמו לרעידות וכאלו וזה סתם כאב ראש רציני.

לגבי טסות, כן אני איאלץ להתפשר עליהם- אין ברירה. נכון שהן גוועלד לעומת ג'אנטים, אבל יש כמה דוגמאות יפות- טסות כוכב, לדוגמה.

אנשים, בקושי אני יודע להרכיב טסות, אתם רוצים שאני אצבע עוד ג'אנט ברזל?^^.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקת בפירוקיות? בדקת מה צריך לעשות כדי לעלות מידה (יותר מבחר)?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עומס על הדשבורד? :shock::?:

קראתי כמה דברים מוזרים, לא מוסברים ולא מובנים שרשמת, זה מגיע לTOP 10

בבקשה הסבר, נמק, והבא דוגמאות (לא שמועות מוזרות בבקשה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא יכול להיות, זה בטוח לא ככה. עומס על הדשבורד נגרם רק מהמסריחים האלה ששמים עליו רגליים.

קח בחשבון שהגדלת קוטר הגלגל תגרום לסטייה בספידומטר - המהירות שהוא יציג תהייה נמוכה ממה שאתה נוסע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...